بین‌الملل 15:48 - 08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور روسیه به مناسبت هشتادمین سالگرد پیروزی به مدت ۳ روز آتش‌بس موقت اعلام کرد.

پوتین آتش بس سه روزه اعلام کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه آتش‌بس سه روزه‌ای را در جنگ با اوکراین در ماه آینده به مناسبت هشتادمین سالگرد پیروزی اتحاد جماهیر شوروی و متحدانش در جنگ جهانی دوم اعلام کرد.

کرملین اعلام کرد که آتش‌بس ۷۲ ساعته از آغاز ۸ می تا پایان ۱۰ می ادامه خواهد داشت و روسیه از اوکراین نیز خواست که به آن بپیوندد.

 در بیانیه کرملین آمده است که در صورت نقض آتش‌بس از سوی طرف اوکراینی، نیرو‌های مسلح روسیه «پاسخی مناسب و مؤثر» خواهند داد.

روسیه اوایل این ماه نیز برای تعطیلات عید پاک آتش‌بس اعلام کرده بود، اما مسکو و کی‌یف چندین مورد نقض آتش‌بس را گزارش کردند.

منبع: رویترز


12184453
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای امنیت و دفاع ملی اوکراین اظهار داشت که مذاکرات در ژنو بر پیش‌نیازهای لازم برای یک راه‌حل بالقوه برای درگیری متمرکز بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنگره پرو به برکناری رئیس جمهور خوزه جری از سمت خود تنها چهار ماه پس از شروع دوره ریاست جمهوری‌اش رأی داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انفجار کلیسا در شمال ایالت نیویورک ۵ نفر از جمله یک آتش‌نشان را زخمی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت و طلا پس از پایان دور دوم مذاکرات آمریکا و ایران در ژنو کاهش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله تصمیم دولت لبنان برای اعطای حداقل چهار ماه زمان به ارتش برای پیشبرد مرحله دوم طرح خلع سلاح سراسری را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر روز سه‌شنبه وارد ونزوئلا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش آمریکا می‌گوید این کشور در سه حمله جداگانه در شرق اقیانوس آرام و کارائیب ۱۱ نفر را کشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات دولتی ایتالیا، آلمان، فرانسه و انگلیس روز سه‌شنبه در ژنو در مذاکراتی برای پایان دادن به جنگ اوکراین شرکت می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرنگار آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که تماس‌های دیپلماتیک بین آمریکا و ایران ممکن است ظرف دو هفته از سر گرفته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه عمان اعلام کرد که مذاکرات امروز ایران و آمریکا به پیشرفت ملموسی دست یافت و راه را برای ادامه آن هموار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است