بین‌الملل 00:47 - 16 شهریور 1404
سازمان «کودکان را نجات دهید» گزارش داد، تعداد کودکانی که در غزه توسط نیرو‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند، در طول تقریباً ۲۳ ماه جنگ، از ۲۰ هزار نفر فراتر رفته و حداقل یک کودک فلسطینی در هر ساعت به شهادت رسیده است.

حداقل یک کودک فلسطینی در هر ساعت به دست رژیم صهیونیستی شهید شده است

باشگاه خبرنگاران جوان - سازمان «کودکان را نجات دهید» به آخرین داده‌های منتشر شده توسط دفتر رسانه‌ای دولت غزه استناد کرد که نشان می‌دهد حداقل ۲۰ هزار کودک یا حدود ۲٪ از کل تعداد کودکان در غزه از اکتبر ۲۰۲۳ شهید شده‌اند.

گزارش این سازمان نشان می‌دهد که حداقل ۱۰۰۹ کودک زیر یک سال شهید شده‌اند و تقریباً نیمی از این کودکان (۴۵۰ نفر) در طول جنگ متولد و شهید شده‌اند.

طبق اعلام وزارت بهداشت غزه، حداقل ۴۲ هزار و ۱۱ کودک در جنگ زخمی شده‌اند. در همین حال، کمیته حقوق افراد دارای معلولیت سازمان ملل متحد گزارش داد که حداقل ۲۱۰۰۰ کودک به طور دائم معلول شده‌اند، در حالی که هزاران نفر دیگر همچنان مفقود هستند یا گمان می‌رود که زیر آوار دفن شده‌اند.

سازمان «کودکان را نجات دهید» همچنین اعلام کرد که با گذشت نزدیک به ۲۳ ماه از جنگ، جان کودکان بازمانده روزانه در معرض خطر است و پیش‌بینی می‌شود که قحطی می‌تواند در هفته‌های آینده در نوار غزه گسترش یابد. بیش از یک میلیون نفر، که تقریباً نیمی از آنها کودک هستند، با گرسنگی فاجعه‌باری رو‌به‌رو هستند که «بدترین سناریو در مرحله ۵ طبقه‌بندی یکپارچه امنیت غذایی» است.

طبق گزارش وزارت بهداشت غزه، حداقل ۱۳۲۰۰۰ کودک زیر پنج سال به دلیل سوءتغذیه حاد در معرض خطر مرگ هستند و حداقل ۱۳۵ کودک تاکنون بر اثر گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند.

این سازمان اعلام کرد که نیرو‌های اسرائیلی بمباران نوار غزه را تشدید کرده‌اند، ۹۷٪ مدارس و ۹۴٪ بیمارستان‌ها را ویران کرده‌اند و کودکانی را کشته‌اند که هفت برابر بیشتر از بزرگسالان در معرض مرگ ناشی از جراحات انفجار هستند.

منبع: ایسنا


12223517
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران تظاهرکننده در شهر‌های بزرگ اروپا به خیابان‌ها آمدند تا خواستار پایان حملات مداوم اسرائیل به نوار غزه شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیده بان حقوق بشر سوریه از کشف اجساد شهروندان این کشور که به دست عناصر رژیم تروریستی جولانی اعدام شده بودند خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی عملیاتی نیرو‌های مسلح لهستان اعلام کرد که جنگنده‌های ناتو و لهستان صبح روز یکشنبه برای اطمینان از امنیت حریم هوایی لهستان پس از حملات هوایی روسیه به غرب اوکراین پرواز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش فارن پالیسی، سیاست‌های تجاری و مهاجرتی ترامپ کشاورزان آمریکا را همزمان با افزایش هزینه تولید، کمبود نیروی کار و از دست رفتن بازارهای صادراتی زیر فشار شدید قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش نشنال اینترست، تولید جهانی انرژی هسته‌ای در ۲۰۲۴ رکورد زد و تقاضای اورانیوم و همکاری‌های هسته‌ای هند و آمریکا رو به افزایش است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحاد چین، روسیه و هند نظم جهانی را در برابر هژمونی آمریکا بازتعریف می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فشار‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، لبنان را در برابر انتخابی تاریخی قرار داده؛ مقاومت یا تسلیم؟ 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش فارن پالیسی، آمریکا کمک‌های نقدی مستقیم به اوکراین را کاهش داده اما تحویل قراردادهای نظامی گذشته و کمک‌های انسانی همچنان ادامه دارد و اروپا نقش پررنگ‌تری در تأمین مالی جنگ یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حدود ۷۰ نفر از جمله هفت سرباز در حمله گروه تروریستی «بوکو حرام» به ساکنان یک روستا در ایالت «پورنو» در شمال شرقی نیجریه کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس که مدعی آزادی بیان است، از بازداشت صد‌ها معترض در حمایت از فلسطین خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است