اقتصادی 11:17 - 10 اردیبهشت 1404
سازمان هواپیمایی کشور هشدار به گران فروشان بلیت ایام مناسبی داده این در حالیست که بررسی‌ها نشان میدهد که بلیت مشهد کمتر از ۳ میلیون تومان نایاب شده است.

گران فروشان بلیت هواپیما مشهد نقره داغ می‌شوند/ بلیت تهران - مشهد ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان+ عکس

باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری - همزمان با رسیدن به ایام دهه کرامت و افزایش درخواست برای سفرهای هوایی به شهرهای زیارتی شاهد گران فروشی در برخی از مسیرهای هوایی هستیم که همین موضوع باعث گلایه و ابراز ناراحتی برخی از مسافران هوایی شده است به طوری که بررسی های میدانی حاکی از افزایش قیمت بلیت هواپیما تا مبلغ دو میلیون تومان بیش از نرخ مصوب بوده است.

به طوری که بررسی های میدانی از سایت های فروش بلیت هواپیما حاکی از آن است که نرخ بلیت در مسیر مشهد از 10 اردیبشهت ما تا پایان  اردیبهشت ماه کمتر از 3 میلیون تومان نیست  این در حالیست که نرخ مصوب در نرخنامه بلیت هواپیما یک میلیون و 327  هزار تومان است.

این در حالیست که سازمان هواپیمایی کشوری هم باتوجه به بررسی های صورت گرفته و شکایات مردمی اعلام کرده است که با هر گونه گران فروشی در ایام مناسبتی برخورد شدید خواهیم داشت.

؛ این سازمان با استناد به گزارش‌های مردمی دریافتی، اعلام کرد که قیمت‌های اعلام‌شده توسط شرکت‌های هواپیمایی و پلتفرم‌های فروش آنلاین به‌صورت مستمر رصد می‌شود. در صورت مشاهده تخلف، ابتدا اخطار و تذکر کتبی صادر و در صورت تکرار، مجوز فعالیت شرکت متخلف برای مدت یک تا سه ماه تعلیق خواهد شد. همچنین اسامی متخلفان برای پیگرد قانونی به مراجع ذی‌صلاح معرفی می‌شود.

سازمان هواپیمایی ضمن قدردانی از مشارکت شهروندان در گزارش‌دهی تخلفات، از عموم مسافران خواست تا صرفاً از طریق وب‌سایت رسمی شرکت‌های هواپیمایی یا نمایندگان فروش دارای مجوز نسبت به خرید بلیت اقدام کنند.

همچنین به شهروندان توصیه می شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نرخ‌گذاری یا عرضه بلیت، موضوع را به همراه مستندات از طریق سامانه حقوق مسافر به نشانی www.caa.gov.ir ثبت و ارسال کنند تا رسیدگی لازم در کوتاه‌ترین زمان انجام شود.

سازمان هواپیمایی کشوری تأکید کرد که اجرای دقیق نرخ‌های تعیین شده و مقابله جدی با هرگونه گران‌فروشی در ایام پرتردد، به‌ویژه مناسبت‌های مذهبی، در دستور کار جدی این سازمان قرار دارد و با متخلفان هیچ‌گونه مماشاتی نخواهد شد.

براساس این گزارش با توجه به نزدیک به ایام ولادت حضرت امام رضا(ع) امیدواریم زمینه برای دسترسی راحت تر وسهل تر مسافران به مشهد در کشور فراهم شود.

گران فروشان بلیت هواپیما مشهد نقره داغ می‌شوند/ بلیت تهران - مشهد ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان+ عکس

گران فروشان بلیت هواپیما مشهد نقره داغ می‌شوند/ بلیت تهران - مشهد ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان


12185065
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی بازرسی‌های فنی معاونت استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری از یک شرکت هواپیمایی داخلی، مشخص شد برنامه‌ها و دستورالعمل‌های کارخانه سازنده در خصوص تعمیر و نگهداری فنی یکی از هواپیما‌های این شرکت، به طور کامل رعایت نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنا به اعلام بانک مرکزی، سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی موضوع جزء (۲-۷) بند (ب) تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور و توزیع نهادی آن با مبلغ کل ۶۰ همت به ۲۰ بانک عامل ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۲۸ جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۶ شهریور ماه ثابت و در سطح ۲۳.۹۹ درصد باقیماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رصد بازار نشان می‌دهد؛ برداشت برنج منجر به کاهش این محصول پرمصرف در بازار نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزیر جهاد کشاورزی به‌عنوان رئیس شورای قیمت‌گذاری مسئول تعیین تکلیف به‌موقع این مسئله است، به‌ویژه درباره گندم که محصولی استراتژیک است و باید در اولویت قرار گیرد. در مورد گندم باید نرخ‌گذاری و نحوه خرید تضمینی س...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت گفت: موافقت‌نامه‌های تجاری، از جمله حذف ۸۷ درصدی تعرفه‌ها در چارچوب شانگهای و توافق‌نامه‌های دوجانبه با کشورهایی مانند چین، روسیه و پاکستان، به توسعه روابط تجاری و اقتصادی کمک شایانی می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران با توجه به داده‌های پژوهشی، توسعه بر محور مزیت‌های بومی را مورد توجه قرار داد و تکمیل زنجیره ارزش و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته به کشاورزی را پیشنهاد داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: با آماده‌سازی ماشین‌آلات راهداری، تجهیزات، راهدارخانه‌ها و انبار‌های شن و نمک مهیای آغاز طرح راهداری زمستانی در کشور می‌شویم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که بسیاری از متقاضیان سالیان سال چشم انتظار تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن خود بودند و در همین راستا هم آورده های خود را تکمیل کرده اند اما هنوز واحدی تحویل نگرفته اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است