اقتصادی 11:17 - 10 اردیبهشت 1404
سازمان هواپیمایی کشور هشدار به گران فروشان بلیت ایام مناسبی داده این در حالیست که بررسی‌ها نشان میدهد که بلیت مشهد کمتر از ۳ میلیون تومان نایاب شده است.

گران فروشان بلیت هواپیما مشهد نقره داغ می‌شوند/ بلیت تهران - مشهد ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان+ عکس

باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری - همزمان با رسیدن به ایام دهه کرامت و افزایش درخواست برای سفرهای هوایی به شهرهای زیارتی شاهد گران فروشی در برخی از مسیرهای هوایی هستیم که همین موضوع باعث گلایه و ابراز ناراحتی برخی از مسافران هوایی شده است به طوری که بررسی های میدانی حاکی از افزایش قیمت بلیت هواپیما تا مبلغ دو میلیون تومان بیش از نرخ مصوب بوده است.

به طوری که بررسی های میدانی از سایت های فروش بلیت هواپیما حاکی از آن است که نرخ بلیت در مسیر مشهد از 10 اردیبشهت ما تا پایان  اردیبهشت ماه کمتر از 3 میلیون تومان نیست  این در حالیست که نرخ مصوب در نرخنامه بلیت هواپیما یک میلیون و 327  هزار تومان است.

این در حالیست که سازمان هواپیمایی کشوری هم باتوجه به بررسی های صورت گرفته و شکایات مردمی اعلام کرده است که با هر گونه گران فروشی در ایام مناسبتی برخورد شدید خواهیم داشت.

؛ این سازمان با استناد به گزارش‌های مردمی دریافتی، اعلام کرد که قیمت‌های اعلام‌شده توسط شرکت‌های هواپیمایی و پلتفرم‌های فروش آنلاین به‌صورت مستمر رصد می‌شود. در صورت مشاهده تخلف، ابتدا اخطار و تذکر کتبی صادر و در صورت تکرار، مجوز فعالیت شرکت متخلف برای مدت یک تا سه ماه تعلیق خواهد شد. همچنین اسامی متخلفان برای پیگرد قانونی به مراجع ذی‌صلاح معرفی می‌شود.

سازمان هواپیمایی ضمن قدردانی از مشارکت شهروندان در گزارش‌دهی تخلفات، از عموم مسافران خواست تا صرفاً از طریق وب‌سایت رسمی شرکت‌های هواپیمایی یا نمایندگان فروش دارای مجوز نسبت به خرید بلیت اقدام کنند.

همچنین به شهروندان توصیه می شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نرخ‌گذاری یا عرضه بلیت، موضوع را به همراه مستندات از طریق سامانه حقوق مسافر به نشانی www.caa.gov.ir ثبت و ارسال کنند تا رسیدگی لازم در کوتاه‌ترین زمان انجام شود.

سازمان هواپیمایی کشوری تأکید کرد که اجرای دقیق نرخ‌های تعیین شده و مقابله جدی با هرگونه گران‌فروشی در ایام پرتردد، به‌ویژه مناسبت‌های مذهبی، در دستور کار جدی این سازمان قرار دارد و با متخلفان هیچ‌گونه مماشاتی نخواهد شد.

براساس این گزارش با توجه به نزدیک به ایام ولادت حضرت امام رضا(ع) امیدواریم زمینه برای دسترسی راحت تر وسهل تر مسافران به مشهد در کشور فراهم شود.

گران فروشان بلیت هواپیما مشهد نقره داغ می‌شوند/ بلیت تهران - مشهد ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان+ عکس

گران فروشان بلیت هواپیما مشهد نقره داغ می‌شوند/ بلیت تهران - مشهد ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان


12185065
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرفدراسیون طیور گفت: با توجه به شرایط عرضه و تقاضا پیش بینی می شود که قیمت تخم مرغ در ماه رمضان نوسانی نداشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید شیرخام از پیش‌بینی ۱۳ میلیون تن تا پایان سال بدلیل مشکلات تامین نهاده کاهش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی مرکز اطلاعات مالی در خصوص آخرین وضعیت پرونده جمهوری اسلامی ایران در FATF و نتایج نشست عمومی اخیر این نهاد که از ۲۲ تا ۲۴ بهمن در مکزیکوسیتی برگزار شد، بیانیه‌ای صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: هفته آینده در نیمه شمالی افزایش وزش باد و کاهش دما رخ می دهد و در برخی مناطق مرکز، جنوب و جنوب شرق کشور افزایش وزش باد و خیزش گردوخاک انتظار می رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ممنوعیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران _ شمال ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان حذف ارز ترجیحی و حرکت به سمت سازوکار‌های شفاف‌تر، موجب کاهش زمینه‌های سوءاستفاده و رانت‌جویی شده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی از خرید بیش از ۱۲۱ هزار میلیارد تومان کالای اساسی توسط مردم از طریق کالابرگ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سامانه عرضه خودرو‌های وارداتی در اطلاعیه‌ای شرایط جدید ثبت‌نام و انتخاب خودرو‌های وارداتی را از فردا ۲۵ بهمن اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سندیکای صنعت برق ایران گفت: تمرکز بر تولید داخل و فعال‌سازی پروژه‌های متوقف‌شده، طی سال‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های صنعت برق تبدیل شده و همین رویکرد، نقش تعیین‌کننده‌ای در مدیریت شرایط دشوار شبکه ایفا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین اعلام مرکز آمار، نرخ بیکاری جمعیت ۱۵ساله و بیشتر ۷.۴ درصد اعلام شده است که یک دهم درصد افزایش را نشان می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است