بین‌الملل 11:36 - 02 مرداد 1403
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد نیرو‌های این کشور مانوری با موشک‌هایی که قابلیت هسته‌ای شدن را دارند، برگزار کرده است.

مانور روسیه با موشک‌های بالستیک هسته‌ای

وزارت دفاع روسیه از برگزاری مانور با موشک‌های بالستیک قاره‌پیما «یارس» که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای دارند، خبر داد.

براساس گزارش آناتولی، در بیانیه کتبی این وزارتخانه که روز سه شنبه منتشر شد، آمده است که مانور‌های برنامه ریزی شده قبلی شامل مانور‌های مختلفی با موشک‌انداز‌های متحرک زمینی یارس بود، انجام شده است.

این مانور‌ها دومین مانور در نوع خود در عرض یک ماه است، زیرا پیش از آن مانور‌هایی در ۵ جولای (اواسط تیرماه) سال جاری برگزار شد.

 شایان ذکر است موشک‌های یارس که توانایی انجام حملات هسته‌ای را دارند، بردی در حدود ۱۲ هزار کیلومتر دارند و توسط سامانه‌های پدافندی قابل شناسایی نیستند و می‌توانند بین ۳ تا ۶ هدف را به طور همزمان مورد اصابت قرار دهند.

شایان ذکر است پس از واکنش کرملین به اظهارات مقامات ارشد غربی در مورد جنگ اوکراین و هشدار مسکو نسبت به عمیق‌تر شدن تنش‌ها با غرب، وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه ۶ مه (۱۷ اردیبهشت) اعلام کرد که این کشور قصد دارد رزمایش‌هایی را با هدف شبیه‌سازی استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در میدان نبرد برگزار کند.

به نظر می‌رسد این مانورهای روسیه هشداری برای متحدان غربی اوکراین در مورد درگیر شدن عمیق‌تر در جنگ در اوکراین باشد. برخی از شرکای غربی اوکراین پیشتر در مورد دامن زدن به مناقشه ابراز نگرانی کرده‌اند و آن را امکانی برای وقوع جنگ بین ناتو و روسیه دانستند.

مترجم: مینا عظیمی


12075660
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قاتل چارلی کرک به چندین فقره اتهام از جمله تلاش برای از بین بردن مدارک متهم شده و دادستان‌ها خواستار اعدام او شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند گفتگوی تلفنی امروز بین وزیر خارجه کشورمان و همتایان او در تروئیکای اروپایی نتیجه چشمگیری نداشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام تجاری اتحادیه اروپا اعلام کرد طرحی که پرداخت تعرفه را به کالا‌های اسرائیلی بازمی‌گرداند، با توجه به شرایط غزه تصمیم مناسبی بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه فرمانی صادر کرد که محدودیت‌های صادرات و واردات برخی کالاها را تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۷ تمدید می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه و نخست وزیر هند با وجود فشار‌های واشنگتن بر سر روابط اقتصادی رو به رشد بین این دو، با یکدیگر تماس تلفنی برقرار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمار شهدای غزه از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۳ از ۶۵۰۰۰ نفر فراتر رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت اولین سالگرد انفجار پیجرها که توسط رژیم صهیونیستی صورت گرفت، پیامی ویدئویی منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا چهار گروه مقاومت عراق را به عنوان سازمان تروریستی معرفی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان سعودی حمله زمینی اسرائیل به شهر غزه را «به شدیدترین لحن» محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا ممکن است به عنوان بخشی از نوزدهمین بسته تحریم‌های ضد روسی، محدودیت‌هایی را بر تعدادی از شرکت‌های چینی اعمال کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است