بین‌الملل 23:24 - 09 آبان 1403
پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) با قانون لغو عضویت اعضای عرب آن موافقت کرد.

موافقت اولیه کنست با لغو عضویت اعضای عرب آن

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که کنست امروز (چهارشنبه) در بررسی مقدماتی، قانون لغو عضویت اعضای عرب کنست را تصویب کرد.

طی روز‌های اخیر پارلمان رژیم صهیونیستی قوانین جنجالی متعددی را تصویب کرده است.

روز گذشته پارلمان رژیم صهیونیستی قانونی را تصویب کرد که گشودن کنسولگری یا هیئت‌های دیپلماتیک در قدس اشغالی را ممنوع می‌کند.

از سوی دیگر، روزنامه عبری هاآرتص روز سه‌شنبه گزارش داد که کمیسیون کنست پیش‌نویس قانون اخراج خانواده‌های نیرو‌های مقاومت را تصویب کرد تا این پیش‌نویس جهت رأی‌گیری در جلسه سراسری کنست مطرح شود.

این روزنامه نوشت پیش‌نویس قانون اخراج خانواده‌های عناصر مقاومت این امکان را در اختیار ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی می‌گذارد تا خانواده‌های عامل هر حمله استشهادی را به نوار غزه یا به مکانی دیگر تبعید کند.

کنست همچنین قانون ممنوعیت فعالیت آژانس کار و امدادرسانی آوارگان فلسطینی (آنروا) را تصویب کرد که این اقدام با محکومیت جهانی مواجه شد. 


12110851
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که کاخ سفید دست‌کم برای دو ماه آینده بر اجرای قرنطینه و تحریم‌های نفتی ونزوئلا تمرکز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع امنیتی می‌گوید ۷ نفر در پی انفجار در مسجدی در پایتخت شمال شرقی نیجریه جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس، فرانسه و شماری از متحدان شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه از ابتدای روز ۱۵ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۰۰ شهرک‌نشین غیرقانونی اسرائیلی به مسجد الاقصی در شرق قدس اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان الجزایر به اتفاق آرا استعمار فرانسه را جرم دانست و خواستار عذرخواهی و جبران کامل خسارات مادی و معنوی توسط پاریس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد قصد دارد در سال ۲۰۲۷ تعرفه بر تراشه‌های چینی را افزایش دهد، از آمریکا خواست تا «اشتباهات خود را اصلاح کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکرون و دبیرکل ناتو توافق کردند که از ماه آینده میلادی تلاش‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است