بین‌الملل 23:24 - 09 آبان 1403
پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) با قانون لغو عضویت اعضای عرب آن موافقت کرد.

موافقت اولیه کنست با لغو عضویت اعضای عرب آن

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که کنست امروز (چهارشنبه) در بررسی مقدماتی، قانون لغو عضویت اعضای عرب کنست را تصویب کرد.

طی روز‌های اخیر پارلمان رژیم صهیونیستی قوانین جنجالی متعددی را تصویب کرده است.

روز گذشته پارلمان رژیم صهیونیستی قانونی را تصویب کرد که گشودن کنسولگری یا هیئت‌های دیپلماتیک در قدس اشغالی را ممنوع می‌کند.

از سوی دیگر، روزنامه عبری هاآرتص روز سه‌شنبه گزارش داد که کمیسیون کنست پیش‌نویس قانون اخراج خانواده‌های نیرو‌های مقاومت را تصویب کرد تا این پیش‌نویس جهت رأی‌گیری در جلسه سراسری کنست مطرح شود.

این روزنامه نوشت پیش‌نویس قانون اخراج خانواده‌های عناصر مقاومت این امکان را در اختیار ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی می‌گذارد تا خانواده‌های عامل هر حمله استشهادی را به نوار غزه یا به مکانی دیگر تبعید کند.

کنست همچنین قانون ممنوعیت فعالیت آژانس کار و امدادرسانی آوارگان فلسطینی (آنروا) را تصویب کرد که این اقدام با محکومیت جهانی مواجه شد. 


12110851
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صعود ۳۰ کوهنورد افغانستانی و ایرانی به قله دوگوش پاکدشت، صحنه‌ای از همدلی و همراهی دو ملت را در ارتفاعات رقم زد؛ صعودی که به یاد حضرت فاطمه‌ الزهرا‌(س) و با پیام دوستی برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش بلومبرگ، بند مربوط به تخصیص حدود ۱۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تأمین مالی بازسازی اوکراین از طرح نهایی صلح واشنگتن حذف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی بی‌سابقه، ایال زامیر، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم را به اتخاذ تصمیمات با انگیزه‌های سیاسی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد نظارتی اسرائیل مصادره زمین‌ها در نزدیکی محوطه تاریخی کرانه باختری را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که ایالات متحده و اوکراین در مذاکرات ژنو پیش‌نویس جدید یک طرح صلح ۱۹ ماده‌ای را تهیه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین پیشنهاد متقابل اروپا به طرح صلح ۲۸ ماده‌ای آمریکا برای اوکراین را غیرسازنده و برای مسکو غیرقابل قبول توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جنبش حماس با هشدار درباره تهدیدات فزاینده مهمات باقیمانده از نیروهای صهیونیستی در نوار غزه، از نهادهای بین‌المللی خواست برای پاکسازی فوری این بقایای خطرناک جنگی اقدام کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور چین در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ، از «شتاب مثبت» در روابط دو کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد که وزیر امور خارجه این کشور روز ۲۶ نوامبر با عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران، در پاریس دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام سوری اعلام کرد چین در اوایل سال ۲۰۲۶ سفارت خود در سوریه را بازگشایی و ۳۸۰ میلیون یوان کمک بشردوستانه ارائه خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است