بین‌الملل 23:24 - 09 آبان 1403
پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) با قانون لغو عضویت اعضای عرب آن موافقت کرد.

موافقت اولیه کنست با لغو عضویت اعضای عرب آن

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که کنست امروز (چهارشنبه) در بررسی مقدماتی، قانون لغو عضویت اعضای عرب کنست را تصویب کرد.

طی روز‌های اخیر پارلمان رژیم صهیونیستی قوانین جنجالی متعددی را تصویب کرده است.

روز گذشته پارلمان رژیم صهیونیستی قانونی را تصویب کرد که گشودن کنسولگری یا هیئت‌های دیپلماتیک در قدس اشغالی را ممنوع می‌کند.

از سوی دیگر، روزنامه عبری هاآرتص روز سه‌شنبه گزارش داد که کمیسیون کنست پیش‌نویس قانون اخراج خانواده‌های نیرو‌های مقاومت را تصویب کرد تا این پیش‌نویس جهت رأی‌گیری در جلسه سراسری کنست مطرح شود.

این روزنامه نوشت پیش‌نویس قانون اخراج خانواده‌های عناصر مقاومت این امکان را در اختیار ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی می‌گذارد تا خانواده‌های عامل هر حمله استشهادی را به نوار غزه یا به مکانی دیگر تبعید کند.

کنست همچنین قانون ممنوعیت فعالیت آژانس کار و امدادرسانی آوارگان فلسطینی (آنروا) را تصویب کرد که این اقدام با محکومیت جهانی مواجه شد. 


12110851
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو ماه پس از آتش‌بس، ماهیگیران غزه همچنان در دریا هدف تیراندازی نظامیان صهیونیست قرار گرفته یا ناپدید می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش روسیه با سرعتی نزدیک به زمان آغاز جنگ، ماه گذشته بخش بزرگی از خاک اوکراین را تصرف کرده و در حال پیشروی در این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات ارشد حماس می‌گوید این جنبش آماده است در قالب آتش‌بس ۵ تا ۱۰ ساله و در ازای تضمین تأسیس کشور فلسطین، موقتاً تسلیحات خود را انبار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که حدود یک سال از استقرار دولت موقت الجولانی می‌گذرد، مردم با زیرساخت‌های ویران شده دست به گریبان هستند و می‌گویند آوارگی ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خرابی لوله‌های آب در بخش آثار باستانی موزه لوور باعث آسیب دیدن بیش از ۴۰۰ کتاب تاریخی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار سیاست خارجی کرملین می‌گوید واشنگتن باید در طرح صلح خود برای اوکراین تغییرات اساسی ایجاد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند کاخ سفید در تلاش برای کاهش انزوای رژیم صهیونیستی، قصد دارد دیداری بین رئیس جمهور مصر و نخست وزیر این رژیم برگزار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسر رئیس جمهور آمریکا از فساد در اوکراین انتقاد کرد و گفت ثروتمندان اوکراینی با دریافت پول از غرب، فرار کرده و بقیه را برای جنگیدن رها کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال تحریم‌های انگلیس، شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا حمل و نقل محموله‌های نظامی و امنیتی به/از سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در حال بررسی این موضوع است که پس از پایان ماموریت یونیفل در سال ۲۰۲۶، نیرو‌های جدیدی به جنوب لبنان اعزام کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است