اجتماعی 11:40 - 01 اسفند 1403
مشاور آموزشی رئیس جمهور از وجود 900 هزار نفر کودک و نوجوان بازمانده از تحصیل در کشور خبر داد.

وجود ۹۰۰ هزار بازمانده از تحصیل در کشور

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهرام یزدانی مشاور آموزشی رئیس جمهور و رئیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: آموزش مسئله‌ای فراتر از درس و مشق و کارنامه و مدرک است و به نوعی محوری‌ترین پدیده اجتماعی است. دسترسی عادلانه به اموزش کیفی و معنی‌دار مهن ترین آزمون برای یک تمدن، کشور و حاکمیت است. اگر دسترسی عادلانه به آموزش کیفی و معنی‌دار وجود داشته باشد نشانگر حاکمیت مطلوب بر جامعه است و آموزش کیفی به توسعه اقتصادی، همگرایی اجتماعی، توسعه فرهنگی و اکولوژیک منجر می‌شود.

وی افزود: در مقابل، بیسوادی عامل ایجاد چرخه معیوب در جامعه است و بی‌سوادی فقر را ایجاد و فقر بی‌سوادی را تشدید می‌کند. بی‌سوادی و کاهش سطح سلامت نیز با یکدیگر رابطه مستقیم دارند. این مسائل نشان می‌دهد برای توسعه همه جانبه، نیاز به توسعه آموزش کیفی داریم.

وی ادامه داد: تحول آموزش در دستور کار دولت چهاردهم قرار گرفته و رییس جمهور بر اصلاحات آموزشی به عنوان مهم‌ترین اصلاحات دولت ایشان تاکید دارند. نشست‌های متعدد و اقدامات مختلفی نیز در این زمینه برگزار و انجام شده است.

یزدانی بیان کرد: ما به دنبال دسترسی عادلانه به تحصیل هستیم. تحصیلات حق همه کودکان، نوجوانان و جوانان است و نباید کسی از این حق محروم شود. اگر نگاه آموزش و پرورش به یک کودکی که از تحصیل بازمانده، به عنوان یک فاجعه باشد، هیچ کودکی از تحصیل بازنخواهد ماند و اتفاق بزرگی رخ می‌دهد. 

مشاور آموزشی رئیس جمهور اعلام کرد که از کودکان 6 تا 18 سال 900 هزار نفر بازمانده از تحصیل هستند.

وی گفت: حدود 98 درصد افراد، تحصیلات ابتدایی و 90 درصد متوسط اول و 80 درصد متوسط دوم را تکمیل می‌کنند و این در حالی است که همه کودکان و نوجوانان باید دسترسی به تحصیل داشته باشند. گام اول در این راستا، دسترسی فیزیکی کودکان به مدارس است اما عوامل دیگری نیز بر عدم دسترسی برخی کودکان به مدارس موثر است.

وی افزود: رئیس جمهور هفتگی در شورایعالی آموزش و پرورش شرکت می‌کند.

وی با بیان اینکه آموزش، فرآیندی است که باعث می‌شود افراد برای ورود به زندگی آماده شوند، تصریح کرد: باید غیر از مدرسه‌سازی، اتفاقی بیفتد که بتوانیم دسترسی افراد جامعه به خدمات آموزشی را افزایش دهیم.

یکی از ایرادات نظام آموزشی ما، این است که به دلیل تعداد بالای دانش‌آموزان، کودکان فقط فرصت جزوه‌برداری پیدا می‌کنند و این موضوع باعث کاهش کیفیت آموزش می‌شود.

انتهای پیام/


12157771
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه معضل کاربری‌های غیرمجاز به یک موضوع مزمن و خسارت‌بار تبدیل شده است، گفت:یک‌بار برای همیشه باید تکلیف این کارگاه‌های فاقد مجوز روشن شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران و وزیر اقلیم و محیط زیست نروژ، دو طرف بر اهمیت تقویت همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۰ آذرماه) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ترافیک عادی در معابر و بزرگراه‌های حال حاضر شهر تهران در روز پنج شنبه بیستم آذر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع حادثه برخورد چند وسیله نقلیه در بزرگراه باقری خبر داد و گفت: در این حادثه ۴ نفر مصدوم شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت رفاه اعلام کرد: فاز دوم مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی با شارژ اعتبار حساب سرپرستان خانوار در دهک‌های درآمدی اول تا سوم از شنبه ۲۲ آذر آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه فوق‌العاده شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی برای رسیدگی فوری به نابسامانی‌های بازار ارز امروز برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در پایتخت از فردا پنج شنبه ۲۰ آذر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت کاروان‌های حج تمتع یکی از مسئولیت‌پذیرترین و حساس‌ترین جایگاه‌ها در فرایند اعزام زائران است؛ نقشی که کیفیت آن می‌تواند تجربه حج را برای هزاران زائر تحت تأثیر قرار دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ تأکید کرد: رانندگان باید با سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب حرکت کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است