اجتماعی 15:13 - 28 اسفند 1403
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری باند سارقان زورگیر که با پوشش مامور قلابی اقدام به اعمال مجرمانه می‌کردند خبر داد.

زندان، عاقبت ماموران قلابی

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار علی قاسم‌پور، رئیس پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت و زورگیری توسط یک باند سه نفره که خود را ماموران یکی از ارگان‌های نظامی معرفی می‌کردند، پیگیری موضوع و دستگیری عوامل این سرقت‌ها در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۱۷ جوادیه قرار گرفت.

سردار قاسم‌پور در ادامه افزود: ماموران با مراجعه به محل‌هایی که سرقت در آن‌ها رخ داده بود و با استفاده از شیوه‌های نوین پلیسی موفق به شناسایی هویت این سارقان شدند. مشخصات ظاهری این متهمان در اختیار تمامی واحد‌های گشت پلیس قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: ماموران طی گشت‌زنی‌های هدفمند در اطراف ترمینال جنوب، متهمان را در حال زورگیری از یکی از شهروندان مشاهده کردند و سریعا جهت دستگیری آن‌ها اقدام کردند، متهمان با مشاهده ماموران سوار بر ماشین و از محل متواری شدند که طی یک تعقیب و گریز کوتاه و با استفاده از قانون به کارگیری سلاح خودروی متهمان متوقف و هر سه نفر آن‌ها دستگیر شدند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت خاطرنشان کرد: در بازرسی‌های اولیه از متهمان و خودروی آن‌ها تعداد دو دستگاه تلفن همراه سرقتی، سه عدد اسپری اشک‌آور، دستبند و چراغ ال‌ای‌دی کشف و به همراه متهمان به کلانتری منتقل شدند. متهمان به جرم خود مبنی بر زورگیری در پوشش ماموران قلابی اعتراف کردند و جهت کشف جرایم احتمالی دیگر تحویل مقامات قضایی شدند.

سردار قاسم‌پور به شهروندان توصیه نمود: در صورت مراجعه ماموران از هر ارگانی، حتما کارت شناسایی و حکم ماموریت وی را مشاهده نمایند و در صورت هرگونه ابهام مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: پلیس


12168479
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون پردازش و دفع سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: با انتخاب شرکت ایرانی طرف قرارداد، تدوین بیش از ۲۰ پیوست تخصصی پروژه زباله‌سوز تهران در جریان است و پیش‌نویس کلی قرارداد طی یک ماه آینده آماده می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، شرایط معاف بودن خودرو‌های سرویس مدارس از طرح زوج و فرد را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: به رئیس سازمان بازرسی دستور می‌دهم که موضوع ارز را در جلسه فوق العاده شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی طرح کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح مشارکتی «من شهردارم ۴» در منطقه ۱۴ به منظور جلب مشارکت شهروندان برای توسعه محله‌ها و انتخاب پروژه‌های اثربخش شهری آغاز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی اسلامشهر از دستگیری عاملان قتل که متواری شده بودند، در کمتر از ۲۴ ساعت در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی استان از اجرای طرح برخورد با وسائط نقلیه پلاک مخدوش و فاقد پلاک و توقیف ۷۹۱ دستگاه وسائط نقلیه در ۴۸ ساعته گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون پزشکی سازمان پزشکی قانونی گفت: در یکسال گذشته با استفاده از ظرفیت کارشناسان ژنتیک سازمان، از پنج مورد سقط جنین بی مورد جلوگیری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از آغاز طرح ترافیکی زمستانی از ۲۵ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور جزئیات حادثه تصادف خانواده سقاب اصفهانی را اعلام کرد و گفت: ترکیدگی لاستیک بعد از برخورد با کامیون بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور جزئیات حادثه تصادف خانواده سقاب اصفهانی را اعلام کرد و گفت: ترکیدگی لاستیک بعد از برخورد با کامیون بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است