اجتماعی 15:13 - 28 اسفند 1403
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری باند سارقان زورگیر که با پوشش مامور قلابی اقدام به اعمال مجرمانه می‌کردند خبر داد.

زندان، عاقبت ماموران قلابی

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار علی قاسم‌پور، رئیس پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت و زورگیری توسط یک باند سه نفره که خود را ماموران یکی از ارگان‌های نظامی معرفی می‌کردند، پیگیری موضوع و دستگیری عوامل این سرقت‌ها در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۱۷ جوادیه قرار گرفت.

سردار قاسم‌پور در ادامه افزود: ماموران با مراجعه به محل‌هایی که سرقت در آن‌ها رخ داده بود و با استفاده از شیوه‌های نوین پلیسی موفق به شناسایی هویت این سارقان شدند. مشخصات ظاهری این متهمان در اختیار تمامی واحد‌های گشت پلیس قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: ماموران طی گشت‌زنی‌های هدفمند در اطراف ترمینال جنوب، متهمان را در حال زورگیری از یکی از شهروندان مشاهده کردند و سریعا جهت دستگیری آن‌ها اقدام کردند، متهمان با مشاهده ماموران سوار بر ماشین و از محل متواری شدند که طی یک تعقیب و گریز کوتاه و با استفاده از قانون به کارگیری سلاح خودروی متهمان متوقف و هر سه نفر آن‌ها دستگیر شدند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت خاطرنشان کرد: در بازرسی‌های اولیه از متهمان و خودروی آن‌ها تعداد دو دستگاه تلفن همراه سرقتی، سه عدد اسپری اشک‌آور، دستبند و چراغ ال‌ای‌دی کشف و به همراه متهمان به کلانتری منتقل شدند. متهمان به جرم خود مبنی بر زورگیری در پوشش ماموران قلابی اعتراف کردند و جهت کشف جرایم احتمالی دیگر تحویل مقامات قضایی شدند.

سردار قاسم‌پور به شهروندان توصیه نمود: در صورت مراجعه ماموران از هر ارگانی، حتما کارت شناسایی و حکم ماموریت وی را مشاهده نمایند و در صورت هرگونه ابهام مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: پلیس


12168479
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، خلاصه‌ای از مهم‌ترین اقدامات در حوزه حقوق بشر و شهروندی در سه‌ماهه دوم سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: اعتبارات و تسهیلات شغلی بهزیستی می‌تواند از طریق موسسات حمایتی در اختیار افراد دارای معلولیت شنوایی قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عابدی گفت: برای ۸۰۰ نفر از مدیران در طول یکسال استنکاف از آرای قطعی دیوان عدالت اداری گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای پرداخت خسارات اثاثیه خانواده‌هایی که منازل آنها در جنگ ۱۲ روزه آسیب‌دیده بود، در انتظار اقدام دولت هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۳۷ هزار تن نهاده احتکاری از ۶ شرکت متخلف تنها در یک ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری اعلام کرد که یک ایرانی محبوس در زندان‌های ژاپن برای گذراندن ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، امروز حدود ۷ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی تهران اعلام کرد که نیروی جدید آقا استخدام می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است