بین‌الملل 20:51 - 15 آذر 1403
سخنگوی کاخ کرملین از امکان افزایش سطح کمک‌های نظامی روسیه به سوریه برای مقابله با تهدید‌های عناصر تروریست بسته به شرایط و اعلام نیاز مقامات سوری خبر داد.

کرملین از امکان افزایش کمک نظامی به سوریه برای مقابله با تروریست‌ها خبر داد

به نقل از تاس، «دیمیتری پسکوف» در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اعلام کرد: کرملین از نزدیک، تحولات سوریه را رصد می‌کند و با متحدان سوری خود در دمشق به صورت مستمر، در تماس است.

وی از آمادگی مسکو برای افزایش کمک‌ها به دمشق برای مقابله با تروریست‌های تکفیری خبر داد و گفت: بسته به شرایط، امکان تغییر سطح کمک‌های روسیه به سوریه برای مقابله با مسلحین و از بین بردن تهدید آنها وجود دارد.

گروه‌های تروریستی از بامداد ۷ آذر ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با حمایت برخی از کشورها، اقدام به حمله به مواضع ارتش سوریه و شهر‌ها و روستا‌ها در مناطق شمال غربی و غرب سوریه کردند. مقامات سوریه تاکنون در مناسبت‌های مختلف دولت ترکیه را حامی گروه‌های مسلح مستقر در شمال سوریه دانسته و خواهان پایان دادن به این حمایت و پایان اشغال خاک شمال سوریه از سوی ارتش ترکیه شده‌اند.

این حملات تروریست‌ها علیه مواضع ارتش سوریه، توافق آتش‌بس منعقد شده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد، زیرا این مناطق، مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخش‌هایی از حماه و لاذقیه نیز می‌شود.

براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشور‌های ضامن صلح آستانه، چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد، اما منطقه چهارم که استان ادلب در شمال غربی سوریه، بخش‌هایی از استان‌های لاذقیه، حماه و حلب را در بر می‌گیرد، هنوز در دست گروه‌های تروریستی قرار دارد و گفته می‌شود که کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی هیات تحریرالشام (جبهه النصره) است.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران روسیه و ترکیه در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد، بدون خون ریزی، تروریست‌های مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که از دید ناظران، تا امروز رخ نداده و تروریست‌ها در این منطقه، به نیرو‌های نظامی سوریه یا پایگاه روسیه در اطراف این منطقه حمله می‌کنند. این گروه‌های تروریست از روز هفتم آذرماه جاری نیز دور جدید حملات گسترده خود علیه مواضع ارتش و شهر‌های سوریه را آغاز کرده‌اند و هم اکنون نبرد‌ها در جبهه شهر حماه ا شدت در جریان است.

منبع: ایرنا


12124064
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت و تجارت طالبان برای شرکت در نشست وزیران ایکو و دیدار با سرمایه‌گذاران ترکیه ای عازم آنکارا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام آمریکایی به رویترز خبر داد که وزیر ارتش آمریکا در ابوظبی با مقامات روس درخصوص طرح صلح ترامپ برای جنگ اوکراین دیدار و گفت‌و‌گو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ به مشاورانش اعلام کرده که قصد دارد به طور مستقیم با نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سنای استرالیا، سیاستمدار افراطی راست‌گرا را به دلیل پوشیدن برقع به مجلس تعلیق کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از ترور رئیس ستاد حزب‌الله در حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت، ارتش اسرائیل نگران واکنش مشترک حزب‌الله از شمال و انصارالله از جنوب است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی ترور فرمانده ارشد حزب‌الله در بیروت، ارتش رژیم صهیونیستی با برقراری آماده‌باش گسترده در مرز‌های شمالی، به ارزیابی سطح آمادگی نیرو‌ها پرداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فرانسه با تاکید بر اینکه روسیه «تهدید اصلی» برای کشور‌های اروپایی است، خواستار اعطای تضمین‌های امنیتی به اوکراین شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محاکمه نتانیاهو افشاگر تبانی سیستماتیک و خطرناک بین قدرت و رسانه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در سایه حمله به جنوب لبنان عمداً باعث ایجاد اختلال در سیگنال‌های جی‌پی‌اس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهر حمص در مرکز سوریه، یک روز پس از حملات مسلحانه اعضای عشیره بنی خالد به چندین محله، دچار اضطراب و سردرگمی جمعی شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است