بین‌الملل 11:39 - 09 آذر 1403
رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ این رژیم این بار بر سر اختیارات انتصاب افسران با یکدیگر درگیر شدند.

درگیری رئیس ستاد ارتش و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با یکدیگر

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، پایگاه خبری وای نت در گزارشی که جمعه منتشر شد، اعلام کرد، هرتسی هالیوی رئیس ستاد ارتش اسرائیل در نامه‌ای سرگشاده به شدت از عملکرد وزیر جنگ انتقاد و به اقداماتش حمله کرد.

هالیوی بعد از آنکه از طریق رسانه‌ها مطلع شد، یسرائیل کاتس وزیر جنگ در اقدامی بی سابقه انتصاب دو نفر از افسران عالی‌رتبه ارتش اسرائیل را به حال تعلیق در آورده است و آن را به بعد از بررسی ارتباط آنها با حوادث 7 اکتبر و عملکردشان در جنگ موکول کرده به شدت به او حمله و از وی انتقاد کرد.

وی در نامه خود به کاتس گفت، انتصاب‌ها یک امتیاز محسوب نمی‌شود بلکه وظیفه‌ای برای ساختار فرماندهی و یک اقدام عملیاتی به شمار می‌آید.

این درگیری و اختلاف از جمعه یک هفته قبل از آن آغاز شد، زمانی که هالیوی مجموعه‌ای از تغییرات را در میان فرماندهی‌های ارتش رژیم صهیونیستی انجام داد که گفته شد فراگیرترین و مهم‌ترین آن از زمان آغاز جنگ محسوب می‌شود، اما جنجالی‌ترین آن ترفیع درجه یک سرهنگ دوم به درجه سرهنگی و انتصاب وی به فرماندهی یگاه 8200 است که یکی از حساس‌ترین پست‌های ساختار نظامی و امنیتی اسرائیل محسوب می‌شود، همچنین وی سرلشکر مشنا آفرایم را هم فرمانده تیپ چترباز منصوب کرد این در حالی است که پرونده این ژنرال اسرائیلی به دلیل عملکردش در جنگ در کمیته تحقیق در حال بررسی است.

دو روز بعد از این انتصاب ها، کاتس به عنوان وزیر جنگ وارد عمل شد و در یک اقدام بی سابقه، دستور به تعلیق انتصاب این دو نفر داد، چون معمولا وزرای جنگ توصیه‌های فرماندهان نظامی را بدون کم و کاست تایید می‌کنند.

پایگاه وای نت در ادامه گفت، مطلع شده‌ایم که وزیر جنگ این تعلیق را بدون آن که به رئیس ستاد یا افسران عالی‌رتبه ستاد اطلاع دهد، صادر کرد.

رئیس ستاد ارتش در نامه سرگشاده خود آورده است: هفته گذشته ما در ستاد کل، انتصاب‌های فرماندهان سرتیپ به بالا را به انجام رساندیم، انتصاب این افراد امری همواره پیچیده است که در زمان جنگ بر پیچیدگی آن افزوده می‌شود.

او در بخش دیگری از نامه آورده است، ما در این جنگ تلفات زیادی داده ایم که در میان آنها افسران عالی‌رتبه و از بهترین فرماندهان به چشم می‌خورند.

در پایان این گزارش هم به نقل از یک مسئول عالی‌رتبه در ارتش اسرائیل آمده است، نامه رئیس ستاد ارتش به شکلی داخلی و برای فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی ارسال شده و هیچ نسخه‌ای از آن برای وزیر جنگ ارسال نشده است و هدف اصلی رئیس ستاد ارتش آن بود که افکار عمومی جامعه در جریان این انتصاب‌ها قرار بگیرد.

انتهای پیام/


12121640
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیروی دریایی چین گفت: چین از ژاپن می‌خواهد که کمپین افتراآمیز خود علیه اقدامات ارتش آزادی‌بخش خلق چین را متوقف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امنیت ملی کره جنوبی اعلام کرد سئول قصد ندارد تمرینات نظامی مشترک با ایالات متحده را برای اهداف مذاکره با کره شمالی تعدیل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان قدرت را در بنین به دست گرفتند و رئیس جمهور پاتریس تالون را برکنار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حذف موضوع «غیرهسته‌ای شدن کره شمالی» از اسناد اخیر امنیتی آمریکا و چین، نشان‌دهنده تحول عمیق در نگرش دو قدرت جهانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی در مجمع دوحه گفت که رئیس جمهور آمریکا پس از حمله اسرائیل به دوحه «سرخورده» و «ناامید» شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل‌ها و رانش‌های زمین شدید در کشورهای آسیایی از جمله اندونزی، سری‌لانکا، تایلند و هند تاکنون بیش از ۱۷۰۰ کشته برجای گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریلمی مشخصات گوشی جدید خود را که قرار است با دستگاه‌های اندرویدی موجود در بازار رقابت کند، فاش کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسپن بارت‌اید، وزیر امور خارجه نروژ بر ضرورت حفظ حاکمیت فلسطینی بر نوار غزه تأکید کرد و هشدار داد اقدامات رژیم صهیونیستی خطرناک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن می‌گوید جت‌های جنگنده چینی رادار خود را به سمت هواپیمای نظامی‌اش نشانه گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی و شهرک‌نشینان غیرقانونی در ماه نوامبر مرتکب ۵۷ مورد نقض حقوق و حمله علیه خبرنگاران در کرانه باختری و غزه اشغالی شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است