سیاسی 07:00 - 15 شهریور 1403
عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: صلاحیت یک فرد باید سبب شود تا در یک جایگاه حساس به کار گرفته شود و اهمیتی ندارد که آن فرد نسبت فامیلی با شخصیت‌های سیاسی داشته باشد.

رانت‌خواری نباید امتیاز ویژه‌ای برای عده‌ای ایجاد کند/ در انتصابات شایستگی مبنا باشد نه نسبت فامیلی

سید رضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به چگونگی تحقق عدالت توسط دولت اظهار کرد: معنای عدالت این است که هر کسی در جای خود قرار بگیرد و بین مردم تبعیض قائل نشویم و رانت‌خواری امتیاز ویژه‌ای برای عده‌ای ایجاد نکند. 

وی افزود: یکی از مصادیق پیوست عدالت به این معناست که بودجه تخصیص یافته برای وزارتخانه‌ها متناسب با بازدهی آن باشد و از آنجایی که در کشور ما بیشتر امور به صورت اداری انجام می‌شود بیشتر باید مراقب باشیم تا عدالت و حق مردم  زیر پا گذاشته نشود. 

اکرمی تاکید کرد: دولت باید کار خود را به مرور به قدری سبک کند که مردم به جز موارد لزوم گرفتار بروکراسی اداری نشوند و اصلا نیازی نباشد تا برای انجام کارهای خود روزها و بعضا ماه‌ها در گیر و دار کارهای اداری معطل شوند.

وی با بیان اینکه در انتصابات دولتی باید بحث شایستگی و تحصیلات مرتبط مبنای کار قرار بگیرد، گفت: معتقدم که صلاحیت یک فرد باید سبب شود تا در یک جایگاه حساس به کار گرفته شود و چندان اهمیتی ندارد که آن فرد نسبت فامیلی با شخصیت‌های سیاسی داشته باشد و یا خیر؛  چرا که  اگر حضرت علی(ع) هم بود در ابتدا امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را به کار می‌گرفت  و این مسائل نباید چندان محل حساسیت باشد.


12089691
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با اشاره به افزایش آسیب‌های اجتماعی در دنیا بر لزوم تدوین برنامه‌های منسجم و هماهنگ برای ساماندهی آنها تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌پناه گفت: هر پرداختی باید مبتنی بر عملکرد واقعی باشد. رفتار حرفه‌ای، پذیرش خطا، تعهد، مهارت، یادگیری مستمر و حتی رعایت نظم و حضور به‌موقع باید در ارزیابی‌ها لحاظ شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس با اشاره به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به توافق آتش‌بس، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از تصمیمات ملی در لبنان حمایت کرده و بر حفظ فضای آرام در این کشور تأکید دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و امور بین‌الملل وزیر امور خارجه گفت: آمریکا جزء اعضای دائم شورای امنیت است که ظرفیت هسته‌ای خود را به صورت نامشروع افزایش می‌دهد و این فاجعه‌بار است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه ستاد ملی گذر مرز به مرز (ترانزیت) تاکید کرد: ایران بهترین مسیر ترانزیتی برای کشور‌های محصور در خشکی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، با بیان اینکه پیشرفت بدون مبارزه جدی با فساد، ممکن نیست، گفت: هزینه تاخیر در تصمیم گیری در خصوص بانک آینده از سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴، حدودا ۳۸۰ همت افزایش یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اعلام کرد آنچه که در مورد استعفای برخی از اعضای دولت از شخص رئیس جمهور تا معاون اول و وزرا و ... مطرح می‌شود، به هیچ عنوان صحت ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: وزارت دفاع با توجه به مأموریت‌هایی که بر عهده دارد، می‌تواند نقش موثری در هم‌راستا و هم‌افزا کردن ظرفیت‌های بخش‌های مختلف کشور داشته باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور «قانون موافق‌نامه چهارچوب همکاری در زمینه حمل و نقل راه‌آهن (ریلی) بین وزارت راه و شهرسازی دولت جمهوری اسلامی ایران و وزارت حمل و نقل و زیرساخت دولت جمهوری ترکیه» را جهت اجرا به وزارت راه و شهرسازی ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: حمله به ایران یکی از پرونده‌های توسل به زور است که به جوامع بین‌المللی ضرر زد، زیرا نمی‌توان به فرآیند مذاکره دیگر دل بست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است