سیاسی 22:23 - 16 مرداد 1401

پیروی ما از امام حسین (ع) اجازه رسیدن دشمن به اهدافش را نداد

به گزارش خبرگزاری مهر، سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور در جمع مردم دهستان موگویی شهرستان کوهرنگ چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: از جوانان می‌خواهم صحبت ریش‌سفیدان منطقه را بشنوند که درگذشته چه محرومیت‌های تاریخی در این استان وجود داشت.

وی افزود: در گذشته مشکلات ارتباطی نه تنها در دهستان موگویی بلکه در مرکز چهارمحال و بختیاری هم وجود داشت و گاهی با بارش برف، جاده‌ها بسته می‌شد، اما امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی خدمات فراوانی انجام شده اما حق مردم و انتظار ملت ایران از مسؤولان بسیار بالاتر است.

معاون اجرایی رئیس جمهور یادآور شد: تمام دنیا متحد شدند تا عزت ایران را بشکنند، اما پیروی این ملت از امام حسین (ع) اجازه رسیدن دشمن به اهدافش را نداد.

مرتضوی با اشاره به جانفشانی شهدا برای حفظ اسلام و ایران اظهار داشت: در جمهوری اسلامی خدمات خوبی ارائه شده اما این خدمات باید بیشتر شود.

وی گفت: دهستان موگویی شهرستان کوهرنگ یکی از مقصدهای سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به چهارمحال و بختیاری بود و رئیس‌جمهور نیز در نخستین سفر خود به چهارمحال و بختیاری از فرودگاه شهرکرد به مقصد شهرستان کوهرنگ عزیمت کرد.

معاون اجرایی رئیس جمهور افزود: برای رفع مشکلات مناطق محروم دو گام شامل سفر رئیس‌جمهور و مصوبات این سفرها برداشته شده است.

مرتضوی تصریح کرد: استاندار چهارمحال و بختیاری مصوبات نهایی و روش‌های اجرایی شدن آن‌ها را از طریق رسانه‌های گروهی به اطلاع مردم می‌رساند.

وی یادآور شد: رئیس‌جمهور هنگام زمین‌لرزه کوهرنگ چهارمحال و بختیاری و اندیکا خوزستان پس از بازدید مناطق زلزله‌زده دستور تهیه طرح توسعه شهرستان‌های کوهرنگ و اندیکا را صادر کرد.

معاون اجرایی رئیس جمهور اظهار داشت: در همین راستا این طرح با کمک استاندار و مسؤولان دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری و نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی تهیه و به هیأت دولت تقدیم شد که در آینده‌ای نزدیک تصویب و ابلاغ می‌شود که در این طرح به دهستان موگویی شهرستان کوهرنگ توجه ویژه‌ای شده است.

مرتضوی به خسارت‌های ناشی از جاری شدن سیل در بخش‌های مختلف کشور و چهارمحال و بختیاری اشاره و تاکید کرد: از زمان وقوع این حادثه تاکنون چند مقام ارشد ملی برای بررسی موضوع و بازدید از مناطق خسارت‌دیده به استان سفر کرده‌اند.


11647951
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ایران هیچ‌گاه مذاکره و گفت‌وگویی که بر مبنای احترام به حقوق قانونی و منافع مشروع ملت ایران باشد را رد نکرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کنستانوس کمبوس وزیر خارجه جمهوری قبرس امروز (جمعه) در یک تماس تلفنی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول دولت سیزدهم به طرح تعابیر تند یکی از فعالان سیاسی خراسان جنوبی علیه دولت سیزدهم در نشست با رئیس‌جمهوری واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه‌های احداث مسکن اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه با حضور معاون اول رئیس‌جمهور با هدف حل مشکل مسکن اساتید و نخبگان به امضاء رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: وزارت خارجه آمریکا کارزار ارعاب و تحریم کسانی که به دنبال پاسخگو کردن جنایتکاران جنگی هستند را تشدید می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نماز جمعه تهران، یکی از دلایل گرانی در کشور را مصرف بالای سوخت عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد و امروز بیشتر از هر زمان نیاز به وحدت شیعه و سنی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت شب یلدا، این کهن یادگار سرزمین پرافتخارمان ایران، مراسمی در شامگاه چهارشنبه ۲۶ آذرماه۱۴۰۴ با حضور تعدادی زیادی از هموطنان مقیم فرانسه و اجرای گروه موسیقی سنتی ایرانی در مقر سازمان آموزشی، علمی، فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در پاریس بر...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است