سیاسی 22:23 - 16 مرداد 1401

پیروی ما از امام حسین (ع) اجازه رسیدن دشمن به اهدافش را نداد

به گزارش خبرگزاری مهر، سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور در جمع مردم دهستان موگویی شهرستان کوهرنگ چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: از جوانان می‌خواهم صحبت ریش‌سفیدان منطقه را بشنوند که درگذشته چه محرومیت‌های تاریخی در این استان وجود داشت.

وی افزود: در گذشته مشکلات ارتباطی نه تنها در دهستان موگویی بلکه در مرکز چهارمحال و بختیاری هم وجود داشت و گاهی با بارش برف، جاده‌ها بسته می‌شد، اما امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی خدمات فراوانی انجام شده اما حق مردم و انتظار ملت ایران از مسؤولان بسیار بالاتر است.

معاون اجرایی رئیس جمهور یادآور شد: تمام دنیا متحد شدند تا عزت ایران را بشکنند، اما پیروی این ملت از امام حسین (ع) اجازه رسیدن دشمن به اهدافش را نداد.

مرتضوی با اشاره به جانفشانی شهدا برای حفظ اسلام و ایران اظهار داشت: در جمهوری اسلامی خدمات خوبی ارائه شده اما این خدمات باید بیشتر شود.

وی گفت: دهستان موگویی شهرستان کوهرنگ یکی از مقصدهای سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به چهارمحال و بختیاری بود و رئیس‌جمهور نیز در نخستین سفر خود به چهارمحال و بختیاری از فرودگاه شهرکرد به مقصد شهرستان کوهرنگ عزیمت کرد.

معاون اجرایی رئیس جمهور افزود: برای رفع مشکلات مناطق محروم دو گام شامل سفر رئیس‌جمهور و مصوبات این سفرها برداشته شده است.

مرتضوی تصریح کرد: استاندار چهارمحال و بختیاری مصوبات نهایی و روش‌های اجرایی شدن آن‌ها را از طریق رسانه‌های گروهی به اطلاع مردم می‌رساند.

وی یادآور شد: رئیس‌جمهور هنگام زمین‌لرزه کوهرنگ چهارمحال و بختیاری و اندیکا خوزستان پس از بازدید مناطق زلزله‌زده دستور تهیه طرح توسعه شهرستان‌های کوهرنگ و اندیکا را صادر کرد.

معاون اجرایی رئیس جمهور اظهار داشت: در همین راستا این طرح با کمک استاندار و مسؤولان دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری و نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی تهیه و به هیأت دولت تقدیم شد که در آینده‌ای نزدیک تصویب و ابلاغ می‌شود که در این طرح به دهستان موگویی شهرستان کوهرنگ توجه ویژه‌ای شده است.

مرتضوی به خسارت‌های ناشی از جاری شدن سیل در بخش‌های مختلف کشور و چهارمحال و بختیاری اشاره و تاکید کرد: از زمان وقوع این حادثه تاکنون چند مقام ارشد ملی برای بررسی موضوع و بازدید از مناطق خسارت‌دیده به استان سفر کرده‌اند.


11647951
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر امور خارجه با ارائه گزارشی از سفر خود به قطر و پاکستان، نوشت: ارتقاء روابط با همه همسایگان، سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر سفرمحمد بن سلمان به واشنگتن و دیدار او با ترامپ پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر سفرمحمد بن سلمان به واشنگتن و دیدار او با ترامپ پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون آموزش مجلس می‌گوید برخی از مدارس، فضاهایی دارند که ممکن است قابل استفاده نباشد که از آنها می‌توانند تحت عنوان اجاره استفاده کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پی قطعنامه شورای امنیت در مورد غزه، بیانیه‌ای صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در بدو ورود به تهران گفت: درباره همکاری بانکی و مراودات مالی، پیشنهاد استفاده از ریال یا پول دیجیتال را در اجلاس شانگهای ارائه کردیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: استفاده رژیم صدام از سلاح‌های شیمیایی علیه مردم ایران از مصادیق روشن «جنایت جنگی» و «جنایت علیه بشریت» است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم پایبندی کامل مجموعه‌های دولتی و حاکمیتی به قوانین و هنجار‌های ملی در حوزه عفاف و حجاب، خاطرنشان کرد: رعایت این اصول باید از درون دستگاه‌ها و از سوی مدیران و کارکنان آغاز شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران و معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پادشاهی اردن درباره نشست پیش روی شورا حکام آژانس بین المللی انرژی تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با ابراز خرسندی از نتایج بیست‌وچهارمین نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای گفت: پیشنهاد‌ها و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در اسناد و بیانیه پایانی این اجلاس لحاظ شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است