بین‌الملل 06:53 - 02 فروردین 1402

واشنگتن 31 تانک آبرامز در اختیار ارتش اوکراین قرار می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «پاتریک رایدر»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) امروز سه شنبه در نشستی مطبوعاتی اعلام کرد «وزرات دفاع آمریکا در راستای هماهنگی کامل خود با مقامات اوکراین، در نظر دارد تعدادی از سری قدیمی تانک‌های معروف «آبرامز» را با هدف تجهیز سریع در اختیار ارتش اوکراین قرار دهد.»

این مقام آمریکایی اعلام کرد که تجهیز ۳۰ تانک آبرامز از نوع سری «M۱ و E۲» به ارتش اوکراین یک سال زمان خواهد برد؛ حتی امکان ارسال و تجهیز ارتش اوکراین به سری «M۱ و E۱» از نوع تانک‌های آبرامز وجود دارد که به شکل سریع قابلیت عملیاتی و انتقال به میادین جنگ قبل از وقوع شکست هرگونه عملیات نظامی را دارا است.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد. دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را تجاوز و حمله به تمامیت ارضی خود خوانده است.


11845581
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ترکیه با انتقاد شدید از اسرائیل گفت که مقامات اسرائیلی به آتش‌بس پایبند نیستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا نگران است که کشور‌های عربی به دلیل سیاست اسرائیل در مورد ایجاد شهرک‌های صهیونیستی، همکاری با اسرائیل را در حل مناقشه غزه کاهش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا با اعمال ممنوعیت روادید برای مقامات اروپایی که مرتبط با فضای دیجیتال هستند، خشم مکرون و اتحادیه اروپا را برانگیخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چهار کارشناس حقوق بشر سازمان ملل متحد محاصره دریایی جزئی ونزوئلا توسط آمریکا را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید یک شهرک در استان زاپوریژیا را تصرف کرده و نبرد‌های سنگین آن در شرق و جنوب اوکراین ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیمیتری پسکوف گفت که رئیس جمهور روسیه در جریان مذاکرات بین آمریکا و روسیه که آخر هفته گذشته در فلوریدا انجام شد، قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ترکیه در آنکارا با هیئت حماس در مورد وضعیت غزه و طرح صلح دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعزام گسترده تجهیزات سنگین نظامی دولت الجولانی به شرق سوریه، توافق صلح میان دمشق و نیرو‌های قسد را در آستانه فروپاشی کامل قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدودف قدرت‌های غربی را متهم کرد که با جعل تاریخ و ترویج ناسیونالیسم افراطی، ملت اوکراین را برای منافع خود به سوخت انسانی تبدیل کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات طرح جدید زلنسکی برای پایان جنگ شامل بازگشت اراضی تحت کنترل روسیه، عدم عقب‌نشینی از عضویت ناتو و جذب سرمایه ۸۰۰ میلیارد دلاری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است