بین‌الملل 06:53 - 02 فروردین 1402

واشنگتن 31 تانک آبرامز در اختیار ارتش اوکراین قرار می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «پاتریک رایدر»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) امروز سه شنبه در نشستی مطبوعاتی اعلام کرد «وزرات دفاع آمریکا در راستای هماهنگی کامل خود با مقامات اوکراین، در نظر دارد تعدادی از سری قدیمی تانک‌های معروف «آبرامز» را با هدف تجهیز سریع در اختیار ارتش اوکراین قرار دهد.»

این مقام آمریکایی اعلام کرد که تجهیز ۳۰ تانک آبرامز از نوع سری «M۱ و E۲» به ارتش اوکراین یک سال زمان خواهد برد؛ حتی امکان ارسال و تجهیز ارتش اوکراین به سری «M۱ و E۱» از نوع تانک‌های آبرامز وجود دارد که به شکل سریع قابلیت عملیاتی و انتقال به میادین جنگ قبل از وقوع شکست هرگونه عملیات نظامی را دارا است.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد. دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را تجاوز و حمله به تمامیت ارضی خود خوانده است.


11845581
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با صدور بیانیه‌ای نسبت به تهدیدات اسرائیل علیه ایران ابراز نگرانی کرد و خواستار جلوگیری از تشدید تنش‌ها در منطقه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان گمرکات سوریه از توقف ۲۴ ساعته فعالیت تمامی گذرگاه‌های مرزی میان این کشور و ترکیه از صبح چهارشنبه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه ۱۰ کشور غربی در بیانیه‌ای مشترک با هشدار نسبت به وضعیت فاجعه‌بار آوارگان در سرمای زمستان، خواستار رفع فوری محاصره انسانی غزه شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی برخلاف اظهارات پیشین ترامپ مبنی بر عدم مداخله نظامی، مدعی شد که در حال رایزنی با او برای استقرار نیرو‌های آمریکایی در اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیراندازی‌های سنگین و بی‌سابقه در اطراف کاخ ریاست‌جمهوری سوریه، دمشق را در وضعیت فوق‌العاده امنیتی فرو برد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پخش موسیقی دریاچه قو از رادیوی روز قیامت روسیه پس از حمله پهپادی به اقامتگاه پوتین، زنگ خطر احتمال انتقام مسکو را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله هوایی عربستان، اتاق عملیات امارات با نادیده گرفتن دستور خروج، در حال بازگرداندن روحیه به فرماندهان شورای انتقالی برای ادامه جنگ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا با متهم کردن یک شرکت ونزوئلایی به مونتاژ پهپاد‌های ایرانی، دور جدیدی از تحریم‌های غیرقانونی را علیه شبکه همکاری‌های دفاعی دو کشور وضع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی مرکزی آمریکا با اعلام انهدام ده‌ها موضع داعش در عملیات چشم شاهین، از بازداشت ۳۰۰ تروریست در سال ۲۰۲۵ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سال ۲۰۲۵، با شهادت ۳۲ اسیر دیگر زیر شکنجه و محرومیت، شمار قربانیان فلسطینی در زندان‌های اسرائیل از آغاز جنگ به بیش از ۱۰۰ نفر رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است