بین‌الملل 14:50 - 27 اسفند 1403
رئیس شورای شهرک المطله در شمال اراضی اشغالی، با ارائه دادخواستی به دادگاه بازگشت شهرک‌نشینان به این شهرک را به دلیل خطرات امنیتی غیرممکن خواند.

عدم بازگشت شهرک‌نشینان صهیونیست به «المطله ویران شده»

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دیوید آزولای، رئیس شورای شهرک المطله در شمال فلسطین اشغالی، اعلام کرد که به دلیل خطرات امنیتی دادخواستی را علیه بازگرداندن شهرک نشینان به این شهرک به دادگاه ارائه کرده است. او می‌گوید: مکانی برای بازگشت وجود ندارد.  

این مقام صهیونیست تاکید کرد  مکانی برای بازگشت وجود ندارد و به آسیب دیدگی ساختمان شهرداری و بیش از ۷۰ درصد ساختمان‌های این شهرک صهیونیستی اشاره کرد.

آزولای چند روز پیش از بازگشت شهرک نشینان به المطله در این مرحله، پس از اینکه از ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ به توافق با لبنان آتش بس دست یافتند و دوره خروج رژیم تروریستی از لبنان پس از تمدید در ۱۸ فوریه ۲۰۲۵ به پایان رسید، انتقاد کرده بود.

این اظهارات در نامه‌ای فوری به ایال زمیر، رئیس جدید ستاد ارتش اشغالگر اسرائیل  مطرح شد که در آن از او خواسته شده بود ساکنان المطله را در این مرحله به دلیل نگرانی‌های امنیتی جدی و عدم پاسخ کافی سیستماتیک بازنگرداند.

آزولای اذعان کرد که تاکنون تنها حدود ۱۰۰ نفر از ۲۴۰۰ شهرک نشین در المطله بازگشته‌اند و تاکید کرد که آنها بسیار ترسیده‌اند و در این زمان آماده بازگشت نیستند. آزولای در نامه‌ای که روزنامه صهیونیستی معاریو منتشر کرد، افزود که شهرک نشینان المطله تمایلی به بازگشت ندارند.

همچنین، نمایندگان شهرک نشینان در این نامه تاکید کردند که بازگشت شهرک نشینان غیر منطقی و ناامن است و از حوادث شمال درس گرفته نشده و تحقیقاتی در مورد شکست‌های امنیتی که آنها بحرانی توصیف کردند، انجام نشده است.

منبع: المیادین


12168014
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع رومانی، در پی گزارش‌های رسانه‌ها درباره تردید در مورد اصالت مدرک دانشگاهی‌اش از سمت خود استعفا داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین ادعا کرد پالایشگاه نفت ساراتوف روسیه را هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، گزارش‌های اخیر درباره «نارضایتی» کرملین از عملکرد سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور را رد کرد و آنها را بی‌اساس خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه طالبان با انتشار بیانیه‌ای، حادثه کشته شدن سه شهروند چینی در منطقه مرزی تاجیکستان با افغانستان را
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و افغانستان با اشاره به فرصت‌های بی‌نظیر اقتصادی در افغانستان، هشدار داد رقبای جهانی در حال پیشدستی برای تصاحب این بازار هستند و تعلل ایران به معنای از دست دادن فرصت تاریخی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، در بازدید از پایانه مرزی میلک، بر ضرورت رفع موانع تجاری و تقویت زیرساخت‌های این گذرگاه برای توسعه مبادلات با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت جمعی سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) در نشست مسکو با صدور بیانیه‌ای مشترک، آمادگی خود برای مشارکت در تلاش‌های جهانی جهت تأمین صلح و توسعه افغانستان را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک تفاهم‌نامه اقتصادی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار در بخش داروسازی میان افغانستان و هند با حضور نمایندگان دو کشور در دبی امضا شد. این توافق که با شرکت‌های افغان و هندی منعقد شده، زمینه را برای صادرات و تولید دارو در افغانستان فراهم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه آلمان، ایتالیا، فرانسه و انگلیس در بیانیه‌ای مشترک نسبت به تشدید خشونت‌های شهرکنشینان صهیونیست و گسترش سریع شهرکسازی‌ها در کرانه باختری اعلام نگرانی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین می‌گوید روسیه علیرغم اعتقاد به «غیرقانونی» بودن زلنسکی، خواستار صلح با اوکراین است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است