سیاسی 23:09 - 20 خرداد 1400

برای تمام دستگاه‌های کشور باید مأموریت ایجاد اشتغال تعریف شود

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در برنامه گفتگوی ویژه خبری اظهار کرد: اگر کار نباشد سایر موضوعات معنا پیدا نمی‌کند. ممکن است کسی اشتغال داشته باشد و بگوید درآمد من پایین است یا اینکه مشکل اجاره‌خانه دارم.

جلیلی گفت: اگر شما در جهت ایجاد اشتغال حرکت کنید در حقیقت مشکلات بزرگی را از سر راه کشور برداشته اید. اگر جوانان کشور مشغول به کار شوند یک کار مفید صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: ما برای جهش کشور باید دنبال شهروندان برویم و بگوییم بیایید در عرصه فلان موضوع مشغول شوید تا ما بتوانیم کشور را جهش دهیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: برخی می‌گویند حرف‌هایی که شما می‌زنید نشدنی است. رئیس جمهور یعنی کسی که باید دستگاه اجرایی را برای ۴ سال آینده ریل گذاری کند. شما اگر اداره روزمره کشور را داشته باشید یک بحث است اما اگر نگاه جهشی داشته باشید، موضوع دیگری است. ما می‌گوییم می‌توان جهش انجام داد و می شود. ما این موضوع را بررسی کردیم.

جلیلی خاطرنشان کرد: صحبت‌هایی که ما می کنیم صحبت‌های کلی نیست. اگر ما می‌گوییم اشتغال مسئله مهمی است یک اینکه رفع بیکاری بشود و دو اینکه ظرفیت‌های کشور ارتقا پیدا کند. در این راستا تمام دستگاه‌ها باید نسبت به این موضوع مأموریت پیدا کنند. اینطور نیست که اشتغال مربوط به وزارت کار است و یا اینکه بانک مرکزی تمهید کند تا بانک‌ها تسهیلات بدهند.

وی ادامه داد: رئیس‌جمهور به عنوان کسی که در راس دولت قرار می‌گیرد باید بگوید هر وزارتخانه‌ای در زمینه اشتغال چه مأموریتی دارد.

جلیلی گفت: اگر کسی استاندار است و روزی که مسئولیتش را تحویل می‌گیرد و روزی که تحویل می‌دهد، اگر در این زمینه برای خودش مأموریت قائل نشود و کار روزمره خود را انجام دهد، اتفاقی در اشتغال نمی‌افتد، اما اگر به استاندار بگوییم شما روزی که مسئولیت گرفتید باید تعداد اشتغال را از ۱۰۰۰ به ۲۰۰۰ شغل برسانید آنجا مشکل مربوط به اشتغال حل خواهد شد.

ادامه دارد ...


11099701
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه، وجود سلاح‌های کشتارجمعی در اختیار رژیم اسرائیل و تهدیدات هسته‌ای مکرر آن را مانعی در مسیر تحقق هدف خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اولویت راهبردی قاره آفریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، گفت: تهران توسعه همکاری‌های همه‌جانبه با کشور‌های آفریقایی را با جدیت دنبال می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: تهران توسعه همکاری‌های همه‌جانبه با کشور‌های آفریقایی را با جدیت دنبال می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پانصد و بیست و دومین شماره هفته‌نامه خط حزب‌الله با عنوان «نشانه فتح» منتشر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت مادر سردار سرافراز حاج احمد متوسلیان، معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور گفت: تحقیق و توسعه موجب افزایش بهره‌وری می‌شود و افزایش بهره‌وری نیز رشد اقتصادی کشور را به دنبال دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و بین‌المللی وزرات امور خارجه گفت: شورای حقوق بشر به ابزاری در دستان مدعیان دروغین حقوق بشر تبدیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور در نشست صمیمانه با نمایندگان دانشجویان گفت: بنابر به دلایلی در دهه‌های گذشته، افول جدی در جنبش دانشجویی ایجاد شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرلشکر پاکپور نوشت: مادر صبور احمد متوسلیان، سالیان متمادی با ایمانی راسخ و قلبی آکنده از امید، رنج فراق فرزند مجاهد و انقلابی خویش را تحمل کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام از تایید مصوبه وام ازدواج و فرزندآوری در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است