سیاسی 23:09 - 20 خرداد 1400

برای تمام دستگاه‌های کشور باید مأموریت ایجاد اشتغال تعریف شود

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در برنامه گفتگوی ویژه خبری اظهار کرد: اگر کار نباشد سایر موضوعات معنا پیدا نمی‌کند. ممکن است کسی اشتغال داشته باشد و بگوید درآمد من پایین است یا اینکه مشکل اجاره‌خانه دارم.

جلیلی گفت: اگر شما در جهت ایجاد اشتغال حرکت کنید در حقیقت مشکلات بزرگی را از سر راه کشور برداشته اید. اگر جوانان کشور مشغول به کار شوند یک کار مفید صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: ما برای جهش کشور باید دنبال شهروندان برویم و بگوییم بیایید در عرصه فلان موضوع مشغول شوید تا ما بتوانیم کشور را جهش دهیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: برخی می‌گویند حرف‌هایی که شما می‌زنید نشدنی است. رئیس جمهور یعنی کسی که باید دستگاه اجرایی را برای ۴ سال آینده ریل گذاری کند. شما اگر اداره روزمره کشور را داشته باشید یک بحث است اما اگر نگاه جهشی داشته باشید، موضوع دیگری است. ما می‌گوییم می‌توان جهش انجام داد و می شود. ما این موضوع را بررسی کردیم.

جلیلی خاطرنشان کرد: صحبت‌هایی که ما می کنیم صحبت‌های کلی نیست. اگر ما می‌گوییم اشتغال مسئله مهمی است یک اینکه رفع بیکاری بشود و دو اینکه ظرفیت‌های کشور ارتقا پیدا کند. در این راستا تمام دستگاه‌ها باید نسبت به این موضوع مأموریت پیدا کنند. اینطور نیست که اشتغال مربوط به وزارت کار است و یا اینکه بانک مرکزی تمهید کند تا بانک‌ها تسهیلات بدهند.

وی ادامه داد: رئیس‌جمهور به عنوان کسی که در راس دولت قرار می‌گیرد باید بگوید هر وزارتخانه‌ای در زمینه اشتغال چه مأموریتی دارد.

جلیلی گفت: اگر کسی استاندار است و روزی که مسئولیتش را تحویل می‌گیرد و روزی که تحویل می‌دهد، اگر در این زمینه برای خودش مأموریت قائل نشود و کار روزمره خود را انجام دهد، اتفاقی در اشتغال نمی‌افتد، اما اگر به استاندار بگوییم شما روزی که مسئولیت گرفتید باید تعداد اشتغال را از ۱۰۰۰ به ۲۰۰۰ شغل برسانید آنجا مشکل مربوط به اشتغال حل خواهد شد.

ادامه دارد ...


11099701
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی با تسلیت درگذشت مادر بزرگوار سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان، برای آن اسوه صبر و ایمان علو درجات و هم‌نشینی با صالحان و برای بازماندگانش تسلی خاطر و سلامتی مسئلت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در دیدار همتای بورکینافاسویی خود بر اتخاذ سیاست اصولی توسعه روابط با کشور‌های مستقل و انقلابی در منطقه غرب آفریقا به‌ویژه بورکینافاسو تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقایی گفت: با گروسی درباره بازدید سایت‌های آسیب‌دیده صحبتی نداشتیم؛ بحث همکاری ما با آژانس بحث متفاوتی است؛ ما به تعهدات خود واقفیم. 
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با وزیر دولت، جنگ و دفاع از میهن بورکینافاسو در تهران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران با صدور پیامی درگذشت خواهرِ سرلشکر محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناوگروه شهید مهدوی پس از بازگشت از ماموریت مورد استقبال فرمانده نیروی دریایی سپاه قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: هیچ مذاکره‌ای که با بار و پیش‌داوری تحمیل‌شده آغاز شود، طبیعی است که به نتیجه نخواهد رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقایی گفت: با گروسی درباره بازدید سایت‌های آسیب‌دیده صحبتی نداشتیم؛ بحث همکاری ما با آژانس بحث متفاوتی است؛ ما به تعهدات خود واقفیم. 
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناوشکن جمهوری اسلامی ایران در رزمایش بزرگ و بین‌المللی «میلان ۲۰۲۶» که با حضور ۷۲ کشور جهان، به میزبانی نیروی دریایی هند برگزار شد حضور پیدا کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت خواهر «محسن رضایی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام را به وی تسلیت گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است