بین‌الملل 13:25 - 01 آبان 1399
پس از آنکه وزارت جنگ رژیم صهیونیستی‌ تلاش‌هایی برای کسب موافقت تل‌آویو با خرید چند میلیارد دلاری سلاح‌های آمریکایی انجام داد، اختلاف‌نظری میان این وزارت‌خانه و وزارت دارایی این رژیم به وجود آمد.

اختلاف‌نظر وزارت‌خانه‌های جنگ و دارایی رژیم صهیونیستی بر سر خرید سلاح‌های آمریکایی

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری الجزیره، مرکز رسمی پخش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، وزارت جنگ این رژیم یکشنبه آتی از تل‌آویو درخواست خواهد کرد با خرید سامانه‌های تسلیحاتی بزرگی شامل جنگنده‌های اف-۱۵ و وی-۲۲ موافقت کند.

طبق گزارش این مرکز، علت این اختلاف‌نظر این است که روند خرید باید از طریق کمک‌های مالی آمریکا انجام شود اما با توجه به اختصاص نیافتن مبلغی از کمک‌های مالی به خرید سامانه دفاعی در سال‌های آینده، وزارت جنگ این رژیم تلاش می‌کند بخش بزرگی از بودجه تل‌آویو به این قرارداد خرید اختصاص یابد.

آمریکا تا سال ۲۰۲۸ سالانه کمک‌هایی به ارزش ۳.۸ میلیارد دلار را به رژیم صهیونیستی اختصاص می‌دهد و این رژیم نیز اساسا با این کمک‌ها اسلحه از آمریکا خریداری می‌کند.

این در حالی است ک حزب‌های لیکود و آبی-سفید به عنوان دو قطب ائتلاف حاکم با یکدیگر اختلاف‌نظرهای گسترده‌ای درباره تصویب بودجه کل دارند.

کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) ماه اوت به تعویق ۱۲۰ روزه در ارائه لایحه بودجه رای داد، این مهلت ماه دسامبر به پایان می‌رسد.

از آن زمان دو حزب یاد شده راه‌حلی برای بحران بودجه نیافته‌اند و لیکود به دنبال تصویب بودجه برای یک سال و آبی-سفید برای دو سال است و در صورتی که لایحه بودجه در تاریخ مقرر خود ارائه نشود، کنست منحل شده و برای برگزاری انتخابات فراخوان داده می‌شود.

رژیم صهیونیستی تنها از آوریل ۲۰۱۹ شاهد سه انتخابات بوده و کابینه فعلی تل‌آویو نیز اواسط سال جاری میلادی بر اساس توافق لیکود و آبی-سفید با ائتلاف تشکیل شد.

انتهای پیام


10775677
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که درپی مذاکرات فعلی با کوبا احتمال دستیابی به توافق با این کشور بسیار زیاد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که روسیه به دنبال شعله‌ور کردن یک درگیری جهانی نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین در واکنش به تهدیدهای نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران، ضمن ارائه حمایت سیاسی، اقتصادی و نظامی گسترده، خود را به‌عنوان «صدای عقلانیت» در خاورمیانه معرفی کرده و هشدار می‌دهد که هرگونه ماجراجویی نظامی واشنگتن می‌تواند ثبات منطقه و امنیت ا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسناد تازه افشا شده مرتبط با پرونده اپستین شامل ایمیل‌ها و ارجاعاتی است که از امانوئل مکرون قبل و بعد از انتخابات سال ۲۰۱۷ نام می‌برد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های وابسته به دولت عربستان سعودی در ماه‌های اخیر به‌طور فزاینده‌ای رویکردی تند و ضداسرائیلی در پیش گرفته‌اند؛ تغییری معنادار که نشانه‌ای از کاهش چشمگیر چشم‌انداز عادی‌سازی روابط میان ریاض-تل‌آویو به همراه داشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدرن دیپلماسی در گزارشی می‌نویسد چین قصد دارد یک «توازن قدرت» جدید ایجاد کند که مانع از دستیابی اسرائیل به اهداف خود در ایران شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه صهیونیستی معاریو گزارش داد که کشور‌های حاشیه خلیج فارس به آمریکا هشدار دادند که حمله به ایران هزینه بسیار سنگینی خواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حضور پررنگ مدیران صنایع نظامی اسرائیل در یک نمایشگاه بین‌المللی این پرسش را تقویت کرده که آیا تل‌آویو در حال فاصله گرفتن از سناریوی تقابل با ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت روسیه و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در پکن دیدار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری می‌گویند کاهش تنش‌ها بین ایران و آمریکا، قیمت نفت را ۴ درصد کاهش داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است