بین‌الملل 08:47 - 27 تیر 1405
وزارت امور خارجه ایالات متحده روز شنبه با تشدید تنش‌های منطقه‌ای، از شهروندان آمریکایی خواست در سفر به خاورمیانه تجدید نظر کنند.

وزارت خارجه آمریکا به شهروندان خود هشدار داد در سفر به خاورمیانه تجدید نظر کنند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - وزارت امور خارجه آمریکا با تشدید تنش‌های منطقه‌ای، از شهروندان آمریکایی خواست تا در سفر به خاورمیانه تجدید نظر کنند.

در بیانیه‌ای که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، این وزارتخانه هشدار داد که «به دلیل تنش‌های بالا در خاورمیانه، محیط امنیتی همچنان پیچیده و با احتمال تشدید پیش‌بینی‌نشده همراه است» و از شهروندان خواست که برنامه‌های خود را بازبینی کنند و تأکید کرد که «آمریکایی‌ها باید در سفر به/از طریق خاورمیانه تجدید نظر کنند.»

وزارت خارجه به آمریکایی‌هایی که در منطقه هستند نیز یادآوری کرد که «همچنان نیاز به احتیاط دارند» و آنها را تشویق کرد که «برای تحولات جدید اخبار را پیگیری کنند.» همچنین به مسافرانی که در منطقه تردد می‌کنند توصیه شد که «با خطوط هوایی خود بررسی کنند تا مطمئن شوند که پروازهایشان همچنان برنامه‌ریزی شده است.»

منبع: الجزیره


12293622
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیل آنتی‌وار نشان می‌دهد که جنگ ترامپ علیه ایران، با وجود اینکه هیچ مبنای قانونی یا قانون اساسی نداشته و حتی با مخالفت مقامات مواجه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت: حتی اگر اوکراین مجوز تولید سامانه‌های پاتریوت را دریافت کند، راه‌اندازی تولید در بهترین حالت حداقل یک سال طول خواهد کشید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر ژاپن، در مراسم بزرگداشت هشتاد و یکمین سالگرد بمباران اتمی ناگاساکی، از ذکر اینکه بمب بر روی این شهر توسط آمریکا پرتاب شده است، خودداری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ این رژیم به طور مخفیانه کار بازسازی در شرق رفح را تصویب کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چهار نفر در اثر سقوط یک بالگرد در منطقه جنگلی ریودوژانیرو کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون به صنایع دفاعی ۲۱ روز مهلت داد تا تولید مهمات را برای جبران کاهش ۶۵ درصدی ذخایر تسریع کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به ادعای رسانه‌های صهیونیستی این رژیم در حال بررسی خروج جزئی از غزه و استقرار نیرو‌های چندملیتی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلغارستان سفیر اوکراین را پس از انفجار یک پهپاد در خاک بلغارستان احضار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های رسانه‌ای از وقوع انفجار‌هایی در استان دیرالزور در شرق سوریه خبر می‌دهند، اما ماهیت، علت و میزان خسارت و تلفات احتمالی این انفجار‌ها بلافاصله مشخص نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی جنگلی در استان بریتیش کلمبیا کانادا با گسترش سریع، بیش از ۲۰ هزار نفر را مجبور به تخلیه کرد و خانه‌هایی را در مسیر خود به آتش کشید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است