علمی فناوری 13:39 - 08 اسفند 1402
دویچه تلکام یک مفهوم آینده نگرانه از تلفن‌های هوشمند را به نمایش گذاشت که برای رسیدگی به نیاز‌های خاص کاربران به جای برنامه‌ها به هوش مصنوعی متکی است.

تلفن هوشمندی که هیچ اپلیکیشنی ندارد!

کاربران تلفن‌های هوشمند امروزی معمولا از اپلیکیشن‌ها برای انجام همه موارد از پیام‌رسانی و حضور در رسانه‌های اجتماعی گرفته تا انجام بازی‌های ویدیویی و فعالیت‌های بانکی استفاده می‌کنند.

به نقل از رویترز، اما شرکت آلمانی دویچه تلکام می‌گوید که این طرح مفهومی که در دستگاه تی‌-فون (T-phone) خود به نمایش می‌گذارد، دارای یک رابط کاربری بدون اپلیکیشن خواهد بود که با همکاری شرکای شرکت فناور چندملیتی آمریکایی کوالکام (Qualcomm) توسعه یافته است.

تیم هوتگز (Tim Hoettges)، مدیر عامل این شرکت در یک سخنرانی اصلی در کنگره جهانی موبایل (MWC) در بارسلون گفت: می‌توانم به شما بگویم که طی پنج تا ۱۰ سال آینده، هیچ کدام از ما دیگر از اپلیکیشن‌ها استفاده نخواهد کرد.

این شرکت در ارائه‌ای گفت که نمونه‌هایی از کار‌هایی که این تلفن می‌تواند انجام دهد شامل پاسخ دادن به درخواست‌ها و ایجاد توصیه‌های مناسب برای مقاصد سفر، خرید محصول برای کاربر و ارسال تصاویر و ویدیو‌ها برای مخاطبین است.

دویچه تلکام افزود: محصول نمایش داده شده منعکس کننده اعتقاد دویچه تلکام است که مدل‌های زبانی بزرگ چند وجهی (LLM) به زودی به دستگاه‌ها تبدیل می‌شوند و زندگی کاربران خود را بهبود بخشیده و ساده می‌کنند.

شرکت‌های فناوری و مخابرات محصولات و مفاهیم جدیدی را سالانه در کنگره جهانی موبایل در بارسلون عرضه می‌کنند، به این امید که سر و صدای پیرامون هوش مصنوعی چشم‌انداز‌های تجاری را تقویت کند. بسیاری از کارشناسان می‌گویند این فناوری می‌تواند نگرانی‌های قانونی و اخلاقی ایجاد کند.

منبع: ایسنا


12034171
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان با استفاده از داده‌های مأموریت‌های فضایی کنونی، در حال حل بزرگ‌ترین چالش‌های پیشِ روی انسان برای زندگی در ماه و مریخ هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اعلام کرد که کلاس‌های دروس نظری و جلسات جبرانی خود را در هفته آینده (۱۴ تا ۱۷ دی‌ماه) به صورت غیرحضوری برگزار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام ششمین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۲۰ دی ماه تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محمودزاده گفت: در حال برنامه‌ریزی چهار نوع دوره آموزشی برای همکاران مدارس غیردولتی هستیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف یا مصرف بسیار کم شیر، ماست و دوغ از رژیم غذایی به بهانه طبع سرد، پشتوانه علمی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنان بارداری که واکسن کووید۱۹ دریافت می‌کنند، کمتر در معرض زایمان زودرس قرار دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می‌توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که بین دارو‌های کلسترول و کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو تبلیغات گوشی جدید خود را آغاز کرده است که نوید می‌دهد جزء بهترین دستگاه‌های موبایل اندرویدی باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است