اجتماعی 23:12 - 04 بهمن 1403
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از اطفای حریق در ساختمان ۱۰ طبقه در اتوبان شهید همدانی خبر داد.

اطفای حریق در ساختمان ۱۰ طبقه در تهران

سیدجلال ملکی گفت: ساعت ۱۴:۵۲ دقیقه ظهر امروز یک مورد حادثه آتش سوزی در یک برج مسکونی در اتوبان شهید همدانی بلوار خادمی به ۱۲۵ اعلام شد و بلافاصله ۴ ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: آتش نشانان در محل مشاهده کردند در یک ساختمان ۱۰ طبقه ۹۴ واحدی، در قسمت رایزر طبقه هفتم حریق رخ داده بود که آتش به طبقات پایین رایزر رسیده بود. هم‌چنین دودی که به طبقات بالایی رسیده بود وارد راه پله شده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: خوشبختانه این ساختمان دارای سیستم اعلام حریق بود، به همین دلیل آژیر به صدا درآمده و ساکنان از ساختمان خارج شده بودند.

ملکی گفت: دسترسی به قسمت رایزر‌ها سخت بود، اما آتش نشانان موفق شدند وارد این قسمت شده و حریق را خاموش کنند.

وی افزود: خوشبختانه حدود ۳۰ نفر از ساختمان خارج شده بودند و این حادثه هیچ مصدومی نداشت که این مسئله تنها به خاطر وجود سیستم اعلام حریق است که در این ساختمان نصب شده بود.

منبع: ایسنا


12145368
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: صد‌ها پناهگاه توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران در پایتخت شناسایی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردی که متهم است در یک درگیری مسلحانه دختر جوانی را به قتل رسانده در دادگاه مدعی شد از حضور قربانی در داخل خودرو مطلع نبوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تشریح تفاوت‌های روش اول با روش دوم کالابرگ پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قاتل شهید آرمین عباسی از عوامل یگان امداد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ که در تاریخ ۱۹ دی ماه به شهادت رسید دستگیر شد .
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از بازگشایی محور‌های چالوس و تهران - شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دو تروریست داعشی که در بمب‌گذاری اتوبوس مسیر تهران به ایلام مشارکت داشته و منجر به شهادت یک دختر و مجروحیت تعداد زیادی از هموطنان شد به دار مجازات آویخته شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در اکثر معابر تهران، در روز شنبه چهارم بهمن ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۴ بهمن ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، تمامی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه (غیر از واحد‌های کشیک) در استان تهران در روز شنبه ۴ بهمن تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شماره گذاری راهور فراجا گفت: با وجود تعطیلی ادارات در برخی استان‌ها، مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک خودرو در سراسر کشور فردا فعال خواهند بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است