بین‌الملل 14:07 - 30 شهریور 1403
نیویورک تایمز می‌نویسد ساکنان لبنان از ترس انفجار‌های جدید وسایل الکترونیکی، تلفن‌ها و پنل‌های خورشیدی خود را خاموش نگه می‌دارند.

نیویورک تایمز: لبنانی‌ها از ترس انفجار همه وسایل الکترونیکی خود را خاموش می‌کنند

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با اشاره به حوادث انفجار دستگاه‌های پیجر و الکترونیکی در لبنان در مطلبی نوشت: پس از حملات اسرائیل به دستگاه‌های پیجر مردم لبنان که بیش از ۱۰ کشته و صد‌ها زخمی به دنبال داشت، لبنانی‌ها حتی به مانیتور‌های نوزاد، تلویزیون‌ها و لپ تاپ‌ها به طرز مشکوکی نگاه می‌کنند.

این روزنامه در توصیف نگاه مشکوک مردم لبنان به احتمال انفجار ابزار‌های الکترونیکی به اظهارات یک راننده ۵۴ ساله لبنانی اشاره می‌کند. این راننده می‌گویند: «شاید این فندک فردا منفجر شود. موقعی که می‌خواهید سیگاری روشن کنید، ناگهان در دست شما منفجر شود. 

او در توصیف حوادث اخیر گفت: «امروز چیز‌هایی دیدم که فقط در فیلم‌ها می‌توانید ببینید.»

بیش از ۳۰ نفر از جمله چهار کودک در حملات بمب گذاری در لبنان کشته شدند. همچنین بیش از ۳۰۰۰ نفر دیگر در این حملات از بعد از ظهر سه شنبه مجروح شده اند که بسیاری از آنها جراحات دست یا صورت داشته اند.

به گفته مقامات مطلع در مورد این حمله، این انفجار‌ها بخشی از عملیات موشکافانه اسرائیل برای نفوذ به زنجیره تامین حزب الله بوده است، هرچند اسرائیل هیچ نقشی در این انفجار‌ها را نه تایید و نه رد کرده است. اما این روزنامه می‌نویسد که اسرائیل ۱۵ سال است که برای این عملیات را برنامه ریزی کرده است. روز پنجشنبه، سازمان هوانوردی غیرنظامی لبنان همه پرواز‌هایی که از فرودگاه بیروت خارج می‌شوند را ممنوع کرد.

این حملات ترس از جنگ بزرگ بین اسرائیل و حزب‌الله را افزایش داده است که از زمان آغاز جنگ غزه در ماه اکتبر، با تبادل حملات موشکی و پهپادی تا حدودی شدت گرفته بود.

حزب الله، نیروی نظامی و سیاسی مسلط لبنان است و از سوی اسرائیل و ایالات متحده در فهرست گروه‌های تروریستی قرار گرفته است. اما برای بسیاری از لبنانی‌ها سازمانی است که ریشه‌های عمیقی در جامعه دارد و فهرستی از خدمات اجتماعی و برنامه‌های رفاهی را در سراسر کشور به جای دولت که دچار بیماری اقتصادی است ارائه می‌دهد.

مترجم: پورکند


12094594
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی بر لزوم «تقویت مداوم نقش محوری» نیروی هسته‌ای این کشور تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عملیات ترامپ علیه انصارالله بیش از یک میلیارد دلار هزینه داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ در آستانه سفر به خاورمیانه و دور چهارم مذاکرات با وزیر امور راهبردی اسرائیل در کاخ سفید دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای صریح، رژیم صهیونیستی را به ارتکاب «کشتار جمعی» در غزه متهم کرده و خواستار توقف فوری طرح‌های این رژیم برای الحاق اراضی غزه و کوچ اجباری فلسطینی‌ها شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سقوط اسد و خلأ قدرت در سوریه منطقه را در آستانه یک درگیری حساس قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی و پوتین به پاپ جدید تبریک گفتند، زلنسکی خواستار ادامه حمایت واتیکان از اوکراین شد و پوتین بر گفت‌وگوی سازنده با واتیکان تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پیش‌بینی کرد پس از گفت‌و‌گو پیرامون مسائل تجاری با چین، تعرفه‌های ۱۴۵ درصدی جنجال‌برانگیز کاهش پیدا کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا با ۲۱۱ رأی موافق لایحه تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا را تصویب کرد و ترامپ فرمان اجرایی آن را امضا نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر عراق، تاکید کرد که اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به کشور‌های همسایه را نمی‌دهد و مسیر توسعه را فرصتی برای همکاری با ترکیه دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ مذاکرات هسته‌ای با عربستان سعودی را از روند عادی‌سازی با اسرائیل جدا کرده و به دنبال امضای قرارداد تسلیحاتی ۱۰۰ میلیارد دلاری با ریاض است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است