بین‌الملل 14:51 - 16 مرداد 1399
استاد دانشگاه آمریکا که به پیشگویی درست نتایج انتخابات ریاست جمهوری شهرت دارد، گفت که بایدن در انتخابات نوامبر ترامپ را شکست خواهد داد.

پیشگوی مطرح انتخابات آمریکا: ترامپ شکست می خورد

به گزارش ایسنا به نوشته روزنامه یو اس ای تودی، آلن لیچمن، تاریخ نگاری که نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را از سال ۱۹۸۴ به درستی پیش بینی کرده یکی از افرادی است که سال ۲۰۱۶ اعلام کرد ترامپ چهل و پنجمین رییس جمهور آمریکا خواهد بود. او همچنین پیش بینی کرده بود که ترامپ به عنوان رئیس جمهور هدف استیضاح قرار خواهد گرفت.

او از یک سیستم ۱۳ فاکتوری برای پیش بینی پیروز انتخابات بهره می گیرد. عواملی نظیر دوران تصدی، شاخصه های اقتصادی کوتاه و دراز مدت، رسوایی ها و نا آرامی های اجتماعی. 

وی به نیویورک تایمز گفته است: پیش بینی کلیدی این است که ترامپ کاخ سفید را از دست خواهد داد.

او معتقد است که انتخابات یک رقابت بسیار نزدیک خواهد بود و  بایدن در هفت مولفه از مجموع ۱۳ مولفه کلیدی مدل لیچمن، بر ترامپ برتری دارد و این به معنای برتری او در نتیجه نهایی انتخابات است.

به گفته لیچمن ترامپ این امتیاز را دارد که با رقیب اصلی و یک کاندیدای جدی درون حزبی روبرو نیست همان چیزی که شکست کلینتون در ۲۰۱۶ را موجب شد.

او گفته است همان دلایلی که باعث شد جمهوری خواهان مجلس نمایندگان را در ۲۰۱۸ از دست بدهند باعث شکست ترامپ خواهد شد. و از دست دادن مجلس نمایندگان برای ترامپ یک امتیاز صفر بوده و منجر به از دست دادن میدان نبرد با رسوایی نیز شد که در نهایت زمزمه های استیضاح را بوجود آورد.

وی با اشاره به ناآرامی های گسترده اجتماعی در سراسر آمریکا علیه نابرابری نژادی می گوید: این ناآرامی ها به اندازه ای است که نظم اجتماعی را تهدید کند.

انتهای پیام


10655644
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دیدار دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو در فلوریدا، آمریکا برای شکست بن‌بست اجرای فاز دوم آتش‌بس غزه و تشکیل دولت انتقالی در این منطقه بر اسرائیل فشار می‌آورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی عملیات ضدتروریستی نیرو‌های امنیتی ترکیه در یالووا که به کشته شدن ۳ پلیس منجر شد، اردوغان وعده ادامه نبرد با داعش داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گردان‌های قسام در بیانیه‌ای شهادت ابوعبیده، صدای مقاومت فلسطین را تایید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیبت الحلبوسی با کسب ۲۰۸ رأی از ۳۰۹ نماینده حاضر در دوره ششم مجلس عراق، به ریاست این مجلس انتخاب شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین تأکید کرد کشورش به دریافت بودجه از روسیه برای بازسازی پس از جنگ علاقه دارد و ترجیح می‌دهد این پرداخت‌ها به عنوان «غرامت» در نظر گرفته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آلمان پس از گفت‌وگوی ترامپ و زلنسکی، از تلاش‌های آمریکا برای دستیابی به صلح پایدار در اوکراین حمایت کرد، اما تأکید نمود هیچ راه‌حلی بدون مشارکت روسیه امکان‌پذیر نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حازم قاسم در گفت‌و‌گو با العربیه نقش دونالد ترامپ را در تضمین آتش‌بس غزه کلیدی خواند، اما هشدار داد با وجود آتش‌بس، بیش از ۴۲۰ فلسطینی از جمله غیرنظامیان در عملیات‌های اسرائیل کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که طوفان‌های زمستانی ۹۰ درصد چادر‌های غزه را نابود کرده، دفاع مدنی از مرگ دردناک ۲۵ نفر از جمله ۶ کودک بر اثر سرما و ریزش آوار خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دستگاه اطلاعات خارجی استونی با بعید دانستن احتمال حمله نظامی مسکو، تاکید کرد که روسیه از درگیری علنی با ائتلاف ناتو پرهیز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با اعلام آمادگی برای تماس تلفنی قریب‌الوقوع میان پوتین و ترامپ، تأیید کرد که مسکو با ارزیابی‌های رئیس‌جمهور آمریکا موافق است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است