بین‌الملل 22:11 - 14 شهریور 1403
حزب‌الله لبنان از شلیک ده‌ها راکت به سمت مقر نظامیان صهیونیست در بلندی‌های جولان اشغالی خبر داد.

مواضع دشمن صهیونیستی در بلندی‌های جولان اشغالی را راکت باران کردیم

گرچه رژیم صهیونیستی تا بن دندان با تسلیحات پیشرفته آمریکایی مجهز بوده و در حال بمباران دائمی جنوب لبنان است، اما این بدان معنا نیست که دست حزب الله در برابر دشمن صهیونیستی بسته است. 

به گزارش الجزیره، حزب الله لبنان امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: رزمندگان ما به تلافی توحش ارتش رژیم صهیونیستی در حمله به روستا‌های جنوب لبنان اقدام به هدف قرار دادن مواضع ارتش دشمن صهیونیست در بلندی‌های جولان اشغالی کردند. طی این حمله ده‌ها راکت کاتیوشا به سوی مقر نظامیان صهیونیست شلیک شد. 

در ادامه این بیانیه آمده است: این حمله همچنین در راستای حمایت ما از مردم مظلوم فلسطین در غزه و حمایت از مقاومت آنها در برابر دشمن صهیونیستی انجام شد. 

حزب الله از وارد شدن تلفات انسانی و خسارات به نظامیان صهیونیستی طی این حمله راکتی خبر داد. تاکنون مقامات صهیونیست به این حمله واکنشی نشان نداده اند. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12089662
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مایک والتز مدعی شد که ایران باید غنی‌سازی اورانیوم خود را به صفر برساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افشاگری‌های جدید از به‌کارگیری گسترده هوش مصنوعی توسط ارتش اسرائیل در غزه پرده برداشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخستین نشست «هیئت صلح» به‌ریاست دونالد ترامپ برای تثبیت و بازسازی غزه در واشنگتن برگزار شد و حدود ۳۵ کشور از جمله ترکیه، عربستان و اندونزی به آن پیوستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نروژ در پی افزایش نگرانی‌های امنیتی در منطقه خاورمیانه، برخی از نیرو‌های خود را از این منطقه خارج یا جابه‌جا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه روسیه و ایران در تماسی تلفنی، آخرین تحولات برنامه هسته‌ای تهران و دور جدید مذاکرات با آمریکا در ژنو را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره به افزایش حضور نظامی همزمان با دور تازه مذاکرات ایران و آمریکا، خواستار حل دیپلماتیک تنش‌ها شد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که حضور دریایی آمریکا در خاورمیانه رو به افزایش است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا درباره احتمال اقدام نظامی در صورت عدم حصول توافق با ایران، تنش‌ها را در خاورمیانه تشدید کرد و موجی از نگرانی را به بازار‌های آسیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری تاس به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که مذاکرات سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا ممکن است هفته آینده در ژنو از سر گرفته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به نخستین نشست «هیئت صلح» ترامپ در واشنگتن، تأکید کرد که هرگونه بحث درباره آینده غزه مستلزم توقف کامل حملات و رفع محاصره است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است