علمی فناوری 13:53 - 06 مهر 1401

ساخت پهپادی که کانال های فاضلاب را هم بررسی می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یاهونیوز، این فناوری جایگزین استفاده از کارگران برای بازرسی کانال‌های فاضلاب می‌شود. از این طریق خوانش دقیق‌تری در مورد شرایط ارائه می‌شود و به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای کمک می‌شود.

اولین مورد استفاده از پهپاد در بریتانیا برای کنترل فاضلاب در خیابان باث گلاسکو در ماه جولای انجام شد. انتظار می‌رود بازرسی‌های مشابهی در گلاسکو، ادینبورگ، آبردین و برخی مناطق روستایی انجام شود.

شرکت اسکاتلند واتر مجری این طرح معتقد است بازرسی‌های دقیق‌تر با استفاده از پهپاد هزینه تعمیرات و نگهداری را کاهش می‌دهد و خطر سیل و آلودگی ناشی از نشت فاضلاب را نیز به حداقل می‌رساند.

پهپادهای پیشرفته مورد استفاده در این طرح مجهز به دوربین‌ها و فناوری لیزری لیدار برای تشخیص حفره و ترک با استفاده از نور هستند که دیواره فاضلاب‌ها را برای شناسایی مشکلاتی مانند ترک‌ها، سوراخ‌ها، فروپاشی‌های جزئی و نفوذ ریشه درخت‌ها اسکن می‌کند.

دو متخصص یک پهپاد را در حالی که در امتداد لوله‌های فاضلاب پرواز می‌کند، هدایت می‌کنند و می‌توانند با استفاده از تصاویر ویدئویی، هر محل را بازرسی کنند.

این روش جایگزین استفاده از ۱۵ کارگری می‌شود که به طور سنتی این بازرسی‌ها را انجام می‌دادند، اگرچه این روش همچنان در سایر بخش‌های شبکه فاضلاب اسکاتلند استفاده خواهد شد.


11698161
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش، با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت آموزش، گفت: مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن شب یلدا، همراه اول با ارائه بسته‌های ویژه مکالمه نامحدود و اینترنت، امکان ارتباطی طولانی‌تر در بلندترین شب سال را برای مشترکان خود فراهم کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه بحث‌برانگیز علل واقعی مرگ را آشکار کرده و نشان داده که برخلاف اعتقاد رایج پیری باعث مرگ نمی‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی علم ایران از افزایش تعداد طرح‌ها و سقف حمایت‌ها خبر داد و تأکید کرد: ثبت درخواست سرآمدان علمی تنها چند دقیقه طول می‌کشد و باعث پیگیری نظام‌مند پرداخت‌ها و برنامه‌ها می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور چالش اصلی علم در ایران را نه کمبود نیروی انسانی مستعد، بلکه نبود شفافیت در مسیر رشد دانست و از تدوین برنامه حمایت سالانه از ۳۰۰ استاد برتر کشور بر پایه شاخص‌های معتبر علمی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فیس‌بوک در حال آزمایش دریافت هزینه برای اشتراک‌گذاری لینک‌های خارجی در پلتفرم خود است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» غذا‌های غنی از نیترات طبیعی، به ویژه آب چغندر، ممکن است نقش مهمی در حمایت از تناسب اندام و ارتقای پیری سالم داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت، از راه‌اندازی سامانه متمرکز نوبت‌دهی اینترنتی خدمات سرپایی خبر داد و گفت: این سامانه در پی ابلاغ دستورالعمل یکپارچه‌سازی فرایند نوبت‌دهی الکترونیک خدمات سرپایی راه‌اندازی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک ماهواره استارلینک اسپیس ایکس دچار نقص فنی غیرمنتظره‌ای شد که باعث شد از کنترل خارج شود و اکنون در مسیر حرکت به سمت زمین قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری با تأکید بر نقش راهبردی نفت و اقتصاد دیجیتال، از ضرورت شکل‌گیری اندیشکده‌ای دانشگاه‌محور برای بهره‌گیری از ظرفیت نسل جوان و هدایت سرمایه‌های مردمی به مسیر توسعه پایدار گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است