بین‌الملل 01:53 - 31 تیر 1400

پوتین و مرکل درباره خط لوله گاز نورد استریم ۲ گفتگو کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، کاخ کرملین از گفتگوی تلفنی «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه پیرامون خط لوله گاز نورد استریم ۲ خبر داد.

در این بیانیه آمده است که سران آلمان و روسیه در این تماس تلفنی نسبت به نزدیک بودن پایان اجرای خط لوله گاز نورد استریم ۲ ابراز خرسندی کردند.

طبق این بیانیه رئیس جمهور روسیه از پایبندی طرف آلمانی به اجرای این طرح که فقط ماهیت تجاری دارد و هدف از آن تقویت امنیت انرژی در آلمان و اتحادیه اروپا است استقبال کرد.

این بیانیه می افزاید که مرکل در این تماس تلفنی رئیس جمهور روسیه را در جریان مذاکرات خود با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیرامون این طرح قرار داد و پوتین هم ملاحظات خود را در این زمینه اعلام کرد.

پوتین و مرکل همچنین پیرامون امکان تمدید توافق گازپروم روسیه و نفت و گاز اوکراین برای ترانزیت گاز روسیه از طریق اوکراین پس از سال ۲۰۲۴ رایزنی کردند.


11157218
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه خواستار توسعه مدل‌های داخلی هوش مصنوعی شد و آن را ابزار مهمی برای تاثیرگذاری بر دیدگاه مردم دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد هشدار داد که وضعیت غزه همچنان «بسیار وخیم» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گوترش بازدید علنی نتانیاهو از یک پایگاه نظامی در جنوب سوریه را نگران‌کننده دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا پس از افشای ارتباط نزدیک با مجرم جنسی مشهور از هیئت مدیره شرکت هوش مصنوعی اپن‌ای‌آی استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که کار بر روی پایان دادن به جنگ در سودان را آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفته است که تلاش‌های اسرائیل برای ایجاد منطقه حائل در جنوب سوریه نقض فاحش قوانین بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور موقت ماداگاسکار از کشف یک سنگ زمرد غول‌پیکر و نادر در کاخ ریاست‌جمهوری خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق سفر نتانیاهو به جنوب سوریه را غیرقانونی و مغایر با قطعنامه‌های شورای امنیت دانست و آن را نقض حاکمیت خود اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که دیدارش با همتای ترک در اوایل امروز «بسیار پربار» بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه عین‌الحلوه را «قتل‌عام» و جنایت علیه بشریت دانست و کابینه نتانیاهو را مسئول کامل آن معرفی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است