بین‌الملل 15:30 - 20 شهریور 1403
یک نظرسنجی جدید در ۳ ایالت نوسانی آمریکا نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها معتقدند که این کشور بیش از حد درون درگیری‌های جهانی فرو رفته است.

رأی‌دهندگان آمریکایی معتقدند که واشنگتن بیش از حد درگیر جنگ‌های خارجی است

یک نظرسنجی جدید که توسط مؤسسه آمریکایی کاتو بر روی گروهی متشکل از ۱۵۰۰ آمریکایی در ۳ ایالت نوسان مهم یعنی پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسین انجام شد، نشان داد که آمریکایی‌ها از روند فعلی سیاست خارجی آمریکا احساس خستگی می‌کنند.

براساس گزارش المیادین، اکثر پاسخ دهندگان گفتند که آمریکا «بیش از حد درگیر» در امور جهانی و درگیری‌های جهانی است که آنها را نگران جنگ جهانی سوم می‌کند.

این اعداد در میان سه ایالت نزدیک بود، به طوری که ۵۳ درصد در ویسکانسین، ۵۲ درصد در میشیگان و ۵۰ درصد در پنسیلوانیا اعلام کردند که آمریکا بیش از حد درگیر درگیری‌های جهانی است.

در رابطه با دیدگاه سیاست خارجی آمریکا، ۶۲ درصد در ویسکانسین، ۶۱ درصد در پنسیلوانیا و ۶۰ درصد در میشیگان معتقد بودند که منافع آمریکا را در اولویت قرار نمی‌دهد.

در مورد اکثریتی که معتقدند آمریکا به جنگ جهانی سوم بسیار نزدیک است، این درصد در ویسکانسین بین ۵۹ درصد، در میشیگان ۵۴ درصد و در پنسیلوانیا ۵۱ درصد متغیر بود.

این نظرسنجی به این نتیجه رسید که رقابت تنگاتنگی بین کامالا هریس، معاون رئیس جمهور دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه وجود دارد، به طوری که هریس در ویسکانسین پیشتاز است (۵۱ درصد در مقابل ۴۶ درصد)، ترامپ اندکی جلوتر در میشیگان (۴۸ درصد در مقابل ۴۷ درصد) و دو نامزد در پنسیلوانیا در میان رای دهندگان بالقوه با هم برابر شدند.

مترجم: مینا عظیمی


12091360
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه اروپا طرح بودجه دو ساله ۱۰۵ میلیارد دلاری برای اوکراین را ارائه داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ازبکستان برای اولین بار از زمان بازگشت طالبان، در راستای تقویت روابط تجاری خود با افغانستان، مسیر رفت و آمد با این کشور را بازگشایی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر ادعای رسانه‌های عبری درباره بازگشایی محدود گذرگاه رفح را نادرست دانست و تأکید کرد که این کار فقط در چارچوب آتش‌بس و به صورت دوطرفه انجام شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که اقدام اتحادیه اروپا برای ممنوعیت کامل واردات گاز روسیه تا پاییز ۲۰۲۷، تنها این بلوک را مجبور به داشتن انرژی گران‌تر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فنلاند مدعی شد که بعید است هرگونه توافقی برای توقف جنگ در اوکراین تمام شرایط لازم برای یک صلح عادلانه را برآورده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حزب حاکم ترکیه هشدار داد حملات اوکراین به کشتی‌ها امنیت دریای سیاه را تهدید می‌کند و اروپا را به رفتار «غول اقتصادی و کوتوله سیاسی» متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه پکن تاکید کرد که هیچکس نباید تحت بهانه‌های مختلف به امور داخلی ونزوئلا دخالت کند یا اقدامی خلاف منشور بین‌المللی انجام دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات دولت پوتین تاکید کرد که فرستادگان آمریکا با نمایندگان روسیه ۵ ساعت دیدار و تبادل نظر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های حوزه خلیج‌فارس پس از حمله اسرائیل به قطر درصدد تشکیل یک گنبد موشکی مشترک برای دفاع از خود هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت روسیه در تهران از شهروندان روس خواست هنگام سفر به ایران از به اشتراک گذاشتن فیلم و عکس خودداری کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است