بین‌الملل 10:12 - 27 دی 1403
سفیر ایران در لبنان در واکنش به توافق آتش بس در غزه بیان کرد که هیچ یک از وعده های نتانیاهو عملی نشد و ساختار سازمانی و قدرت رزمی حزب الله، حماس و جهاد اسلامی هنوز وجود دارد.

واکنش سفیر ایران به امضای توافق آتش بس در غزه

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، مجتبی امانی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در واکنش به توافق آتش بس غزه در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: رژیم صهیونیستی پس از 15 ماه جنایت در غزه، لبنان و کرانه باختری مجبور به امضای توافقی شد که از ابتدا آن را رد کرده بود.

وی تصریح کرد: هیچ یک از وعده‌های نتانیاهو عملی نشد. ساختار سازمانی و قدرت رزمی حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی هنوز وجود دارد.

سرانجام با گذشت 467 روز و نزدیک به 16 ماه از جنگ در نوار غزه و اشغالگری رژیم صهیونیستی، توافق آتش‌بس میان دو طرف برقرار شده است. نگاهی به این توافق نشان می‌دهد که قرار است سه مرحله 6 هفته‌ای (هر مرحله 42 روز) به طول بینجامد. رسانه‌های بین‌المللی از تأیید و امضا شدن توافقنامه آتش‌بس توسط حماس و رژیم صهیونیستی خبر داده و اعلام کردند که کابینه امنیتی اسرائیل نیز این توافق را با اکثریت آرا تصویب کرده است.

قرار است در مرحله نخست توافق آتش‌بس ابتدا نیروهای نظامی دو طرف (عمدتاً اسرائیل) اقدام به تعلیق عملیات و عقب‌نشینی از مواضعی که اخیراً گرفته بودند کرده و از مناطق مسکونی خارج شوند. نیروهای اسرائیلی در این مرحله به سوی مرزهای شرقی خواهند رفت. این اقدام عملیاتی می‌تواند به کاهش فوری تنش‌ها و بازگرداندن آرامش اولیه به منطقه کمک کند.

پس از این اقدام بازگشت آوارگان و ورود کمک‌های بشردوستانه در دستورکار قرار خواهد گرفت. اهالی غزه می‌توانند به محل زندگی پیشین خود بازگردند و با افزایش چشمگیر کمک‌های بشردوستانه به روزی 600 کامیون، بحران انسانی موجود کاهش محسوسی خواهد یافت.

پس از این اقدامات تبادل اسیران اسرائیلی با زندانیان فلسطینی آغاز خواهد شد. در مرحله نخست توافق، حماس 33 زندانی اسرائیلی را آزاد می‌کند. از این تعداد 23 اسیر را افراد زنده تشکیل می‌دهند و پیکر 10 اسیر نیز تحویل تل آویو داده خواهد شد.

انتهای پیام/


12141647
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل ناتو اعلام کرد کشور‌های اروپایی در چارچوب ابتکار «PURL» تا پایان سال جاری پنج میلیارد دلار سلاح آمریکایی خریداری و به اوکراین ارسال خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسکوف اعلام کرد ادعا‌های مربوط به نزدیک بودن توافق صلح در اوکراین واقعی نیست و همزمان تلاش‌هایی در غرب برای مختل کردن روند مذاکرات انجام می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع سوری از انفجار شدید در غرب استان ادلب سوریه خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیأتی ۶۵ نفره از مقام‌ها و فعالان اقتصادی خراسان رضوی به ریاست استاندار این استان امروز وارد هرات شد تا ظرفیت‌های مشترک تجاری و صنعتی دو طرف را بررسی و توافقات سفر پیشین مقامات هرات به مشهد را پیگیری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار هفته گذشته رئیس‌جمهور آمریکا و ولیعهد عربستان با فشار ترامپ برای پیوستن عربستان به توافق‌های «ابراهیم» و مقاومت محمد بن سلمان همراه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع پاکستان با حمله لفظی بی‌سابقه به طالبان اعلام کرد اسلام‌آباد پس از افزایش حملات تروریستی، هیچ امیدی به همکاری این گروه ندارد و اعتماد به طالبان افغانستان را «حماقت» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین دفتر حمایت حقوقی از اتباع خارجی و سرمایه‌گذاری تجاری مرکز وکلای قوه قضاییه با حضور جمعی از مسئولان قضایی در مشهد آغاز به کار کرد؛ دفتری که هدف آن توسعه خدمات حقوقی، حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی و تقویت دیپلماسی حقوقی در سطح منطقه است....
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحاد ملی کردستان تاکید کرد که نامزد خود برای ریاست جمهوری عراق را پس از صدور تصمیم نهایی دفتر سیاسی معرفی خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتش آمریکا اعتراف کرد که توانایی ناتو برای تغییر جریان نبرد محدود است و این وضعیت ممکن است کی‌یف را مجبور به دادن امتیازات در مذاکرات کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور دیپلماتیک رئیس امارات، اقدام ترامپ در درج برخی شاخه‌های اخوان‌المسلمین در فهرست «سازمان‌های تروریستی» را تاریخی و شجاعانه توصیف کرد!

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است