سیاسی 12:04 - 20 شهریور 1403
نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی، به بررسی ایده انتقال پایتخت از تهران به شهری دیگر پرداخت.

انتقال پایتخت؛ ایده‌ای برای تعادل توسعه کشور

زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به متمرکزبودن امکانات و تراکم جمعیتی در تهران، پیشنهاد داد که ایران می‌تواند پایتخت‌های سیاسی و اقتصادی جداگانه داشته باشد و حتی پایتخت فرهنگی و گردشگری نیز انتخاب شود تا تعادل در توسعه کشور ایجاد شود.

او این طرح را به‌عنوان یک پیشنهاد چندین‌ساله که اخیراً دوباره توسط رئیس‌جمهور مطرح شده است، مثبت ارزیابی کرد و بر لزوم انجام یک مطالعه تطبیقی جامع با کشور‌هایی که چنین تغییری را تجربه کرده‌اند، تأکید کرد.

زارع با اشاره به متمرکز بودن امکانات و تراکم جمعیتی در تهران، پیشنهاد داد که ایران می‌تواند پایتخت‌های سیاسی و اقتصادی جداگانه داشته باشد و حتی پایتخت فرهنگی و گردشگری نیز انتخاب شود تا تعادل در توسعه کشور ایجاد شود.

نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی همچنین به چالش‌های کم‌آبی و خشکسالی اشاره کرد و گفت: این مشکلات در هر نقطه‌ای از کشور وجود دارد ازاین‌رو انتخاب پایتخت باید با توجه به مسائل توسعه‌ای صورت گیرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی همچنین با تأکید بر اینکه "اجرای صحیح و درست ایده انتقال پایتخت از تهران به شهری دیگر از خود ایده انتقال پایتخت مهم‌تر است، چرا که در زمان حاضر ۶۰ درصد اقتصاد کشور به‌لحاظ نظام بانکی و پولی در تهران متمرکز است. "، گفت: به‌نظر بنده این طرح ایده خوبی است، اما به‌شرطی که خوب مطالعه و اجرای آن سهل و آسان شود نه اینکه هزینه شود و منابع هدر برود و در آینده تأثیر مثبتی نداشته باشد و باز همه چیز در تهران باشد.


12091309
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور در نشستی با نمایندگانی از دانشجویان ایرانی دانشگاه‌های روسیه از مطالبات و دغدغه آنان مطلع شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت: اگر انتخابات تناسبی شورا‌ها در تهران با موفقیت برگزار شود، می‌توانیم آن را به مجلس نیز تعمیم بدهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت تأکید کرد: در فضای سخت رسانه‌ای امروز، ما شاهد یک جنگ رسانه‌ای تمام عیار هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه راهبرد قطعی ایران توسعه روابط با کشور‌های منطقه و اوراسیاست، گفت: دولت آمادگی هرگونه کمک برای ارتقای سطح روابط با روسیه و منطقه اوراسیا را دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در بمبئی هند، پیش از عزیمت به محل ماموریت با وزیر امور خارجه دیدار و برنامه پیشنهادی خود را برای پیشبرد کار در مسئولیت جدید ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در رأس هیئتی عالی‌رتبه وارد دبی شد تا ضمن ملاقات با مقامات امارات متحده عربی در نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی ۲۰۲۵ دبی حضور یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با تأکید بر اهمیت کتابخوانی تأکید کرد: ملتی که می‌خواهد زنده باشد باید کتاب را جدی بگیرد. ⁧ کتاب⁩ و کتابخوانی ما را از روزمرگی به سمت زنده بودن سوق می‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه افغانستان، درباره آخرین وضعیت همکاری‌های دوجانبه ایران و افغانستان تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در تماس تلفنی عراقچی با همتای روس خود، دو طرف با اشاره به نشست آتی شورای حکام، ضمن تأکید بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران، بر هماهنگی مواضع و همکاری‌های مشترک در این چارچوب توافق کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور ایران امروز (دوشنبه) در سفر به مسکو با نخست‌وزیر روسیه دیدار و درباره توسعه همکاری‌های دوجانبه گفت‌‍وگو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است