اقتصادی 00:18 - 01 آبان 1400
سفرهای مردم در هفته گذشته کاهش پیدا کرد و با وجود اینکه همچنان این میزان ترددهای جاده‌ای کمتر از هفته قبلش بود اما به گفته کارشناسان حوزه بهداشت و درمان در شرایطی که واکسیناسیون کامل نشده، نگران کننده به نظر می‌رسد و همچنان بالاست.

هجوم مردم به جاده‌ها کمتر شد

به گزارش ایسنا، براساس آخرین آمارهای ثبت شده از مرکز مدیریت راه‌های کشور درباره وضعیت تردد وسایل نقلیه مختلف در بازه زمانی ۲۳ تا ۲۹ مهرماه متوسط ترددهای روزانه در محورهای مواصلاتی کشور به یک میلیون و ۹۸۴ هزار و ۵۸۴ وسیله رسید که نسبت به هفته قبل از آن شش درصد کاهش یافت اما در قیاس با هفته مشابه در سال گذشته ۲۱ درصد افزایش پیدا کرده است.

همچنین بر اساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک خوان ۹ میلیون و ۵۰ هزار پلاک خودرو در بازه زمانی ۲۳ تا ۲۹ مهرماه در محورهای برون شهری رویت شدند که ۶۵۰ هزار خودرو کمتر از هفته قبل از این بررسی بوده است. اما خودروهای تهران و البرز همچنان با سهمی بیش از ۲۰ درصد بالاترین رتبه را در این میان از آن خود کرده‌اند.

از سوی دیگر آمارها نشان می‌دهد که مجموع ورود و خروج وسایل نقلیه مختلف در هفته گذشته، وضعیت متفاوتی را تجربه کرده و بیشتر استان‌ها به غیر از خوزستان، هرمزگان و کرمانشاه کاهش سفرها را تجربه کردند.

چرا که در این میان ترددها در هفته گذشته تنها در استان‌های هرمزگان، خوزستان و کرمانشاه با سه درصد، یک درصد و یک درصد افزایش نسبت به هفته قبل از این بررسی مواجه شده‌ و استان‌های دیگر کاهش سفر را ثبت کردند. زنجان، قزوین، گلستان و گیلان با منفی ۲۱ درصد، منفی ۱۴ درصد، منفی ۱۱ درصد و منفی ۹ درصد بیشترین کاهش تردد را در مقایسه با هفته قبل از این بازه زمانی داشته‌اند.

اما  مقایسه ترددهای بین استانی با هفته مشابه سال گذشته نشان می‌دهد که زنجان تنها استانی است که کاهش یک درصدی را تجربه کرده و این آمار برای استان‌های خوزستان، قم، اصفهان و سمنان به ترتیب با ۳۷ درصد، ۳۶ درصد، ۳۰ درصد و ۲۹ درصد افزایش بیشترین رشد در میان استان‌های دیگر بوده است.

انتهای پیام


11283945
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، نفت و گاز (بازار تکنولوژی و نوآوری) همزمان با همایش ملی «سرمایه‌گذاری و تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی» از ۱۵ تا ۱۹ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی پارس جنوبی در حال برگزاری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: تشدید بارش‌ها در بسیاری از نواحی کشور به ویژه شمال غرب را شاهد خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت: دستور تخریب واحدی در پهنه‌های گسلی نداده‌ایم و فقط در ساخت و ساز‌های جدید اجازه ساخت نداده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: بنابر آمار ۱۲۰ واحد درگیر بیماری شدند که در صورت عدم واکسیناسیون به موقع، تلفات این ویروس در حوزه دام سنگین به یک میلیون راس می‌رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:۶۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در ساخت داخل، ۱۰۱ میلیون دلار صرفه‌جویی خروج ارز حاصل شده است،
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اصلاح مصوبه جدید بنزینی دولت، خودرو‌های صفرِ تولید داخل که قیمت کارخانه‌ای آنها کمتر از یک میلیارد تومان است، سهمیه بنزین دریافت خواهند کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: پروژه‌های جمع‌آوری فلر و تنوع‌بخشی به سبد انرژی طی چهار سال اخیر، باعث شده ۱.۷ میلیون مترمکعب کاهش مصرف گاز داشته‌ایم
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی از ادامه عملیات تأمین ارز با قوت خبر داد و گفت: از روز شنبه عرضه ارز در بازار افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: جهان پتروشیمی وارد عصر جدیدی می‌شود، عصری که در آن هوش مصنوعی، اقتصاد چرخشی و فناوری‌های سبز یک ضرورت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است