اقتصادی 00:18 - 01 آبان 1400
سفرهای مردم در هفته گذشته کاهش پیدا کرد و با وجود اینکه همچنان این میزان ترددهای جاده‌ای کمتر از هفته قبلش بود اما به گفته کارشناسان حوزه بهداشت و درمان در شرایطی که واکسیناسیون کامل نشده، نگران کننده به نظر می‌رسد و همچنان بالاست.

هجوم مردم به جاده‌ها کمتر شد

به گزارش ایسنا، براساس آخرین آمارهای ثبت شده از مرکز مدیریت راه‌های کشور درباره وضعیت تردد وسایل نقلیه مختلف در بازه زمانی ۲۳ تا ۲۹ مهرماه متوسط ترددهای روزانه در محورهای مواصلاتی کشور به یک میلیون و ۹۸۴ هزار و ۵۸۴ وسیله رسید که نسبت به هفته قبل از آن شش درصد کاهش یافت اما در قیاس با هفته مشابه در سال گذشته ۲۱ درصد افزایش پیدا کرده است.

همچنین بر اساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک خوان ۹ میلیون و ۵۰ هزار پلاک خودرو در بازه زمانی ۲۳ تا ۲۹ مهرماه در محورهای برون شهری رویت شدند که ۶۵۰ هزار خودرو کمتر از هفته قبل از این بررسی بوده است. اما خودروهای تهران و البرز همچنان با سهمی بیش از ۲۰ درصد بالاترین رتبه را در این میان از آن خود کرده‌اند.

از سوی دیگر آمارها نشان می‌دهد که مجموع ورود و خروج وسایل نقلیه مختلف در هفته گذشته، وضعیت متفاوتی را تجربه کرده و بیشتر استان‌ها به غیر از خوزستان، هرمزگان و کرمانشاه کاهش سفرها را تجربه کردند.

چرا که در این میان ترددها در هفته گذشته تنها در استان‌های هرمزگان، خوزستان و کرمانشاه با سه درصد، یک درصد و یک درصد افزایش نسبت به هفته قبل از این بررسی مواجه شده‌ و استان‌های دیگر کاهش سفر را ثبت کردند. زنجان، قزوین، گلستان و گیلان با منفی ۲۱ درصد، منفی ۱۴ درصد، منفی ۱۱ درصد و منفی ۹ درصد بیشترین کاهش تردد را در مقایسه با هفته قبل از این بازه زمانی داشته‌اند.

اما  مقایسه ترددهای بین استانی با هفته مشابه سال گذشته نشان می‌دهد که زنجان تنها استانی است که کاهش یک درصدی را تجربه کرده و این آمار برای استان‌های خوزستان، قم، اصفهان و سمنان به ترتیب با ۳۷ درصد، ۳۶ درصد، ۳۰ درصد و ۲۹ درصد افزایش بیشترین رشد در میان استان‌های دیگر بوده است.

انتهای پیام


11283945
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان براین باورند که اقتصادی بودن تولید و صدور اسناد اراضی کشاورزی در جلوگیری از خرد شدن و قطعه بندی اراضی تاثیر بسزایی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای عالی جامعه حسابداران رسمی گفت: بانک مرکزی در خصوص بانک آینده درست عمل کرد، اما باید این کار را شش سال پیش ودر زمان انتصاب هیات مدیره منتخب انجام می‌داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در مواجهه با هر صرافی ارز دیجیتال خارجی، پیش از ثبت نام باید اعتبار آن را بررسی کنید. نباید تنها به ارائه خدمات صرافی خارجی به ایرانیان بسنده کنید. برای ارزیابی اعتبار صرافی‌های ارز دیجیتال، باید مهم‌ترین معیار‌های موجود در این زمینه را بشن...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی به نقشه صادرات غیرنفتی نگاه می‌کنیم، یک نام همیشه می‌درخشد. طبق آمار گمرک، فرش ایرانی همچنان یکی از مهم‌ترین سفیران فرهنگ ماست که به بیش از ۵۵ کشور جهان، از آلمان گرفته تا ژاپن، صادر می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا ۱۶ آذر ماه سامانه بارشی جدید وارد کشور شده و بسیاری از نقاط کشور را در برمی‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز یکشنبه ۱۶ آذر ماه سامانه بارشی جدید وارد کشور شده و بسیاری از نقاط کشور را در برمی‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیای امروز که هر کسب و کاری برای دیده شدن با ده‌ها رقیب کوچک و بزرگ رو به روست، تنها داشتن مهارت یا ارائه یک خدمت خوب کافی نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: توسعه اینچه برون، استان گلستان را به دروازه ورودی شرق دریای خزر تبدیل می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: شرکت راه آهن باید با تقویت مبادی مرزی، ظرفیت ترانزیت کشور را به ۱۵ میلیون تن در سال برساند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است