بین‌الملل 17:48 - 07 تیر 1401

انگلیس به بهانه جنگ اوکراین به دنبال افزایش بودجه نظامی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس خواهان افزایش قابل توجه در بودجه اختصاصی به ارتش این کشور برای واکنش به جنگ در اوکراین است. شبکه خبری بی بی سی گزارش داد وزیر خارجه انگلیس قصد دارد از «ریشی سوناک» وزیر خزانه داری، بخواهد هزینه‌های دفاعی این کشور را از حدود ۲ درصد تولید ناخالص داخلی به ۲.۵ درصد (بالاتر از رقم هدف ناتو) افزایش دهد.

شبکه اسکای نیوز نیز به نقل از یک منبع دفاعی اعلام کرد که انتظار می‌رود وزیر دفاع با بیان اینکه در حال حاضر ماهیت تهدیدات تغییر کرده، بحث آمادگی دولت برای افزایش سرمایه گذاری در جهت حفظ امنیت کشور را مطرح کند.

دولت انگلیس تا به امروز و به بهانه تلاش برای مقابله با روسیه، شمار زیادی از نیرویی نظامی خود را به استونی فرستاده است. همچنین هزاران سلاح ضد تانک و ضد هوایی، بیش از ۱۲۰ خودروی زرهی و سه سامانه توپخانه تنها بخشی از کمک‌های تسلیحاتی لندن به مقصد کی یف است.

والاس اوایل ماه ژوئن نیز مدعی شد که کمک‌های نظامی غرب به ارتش اوکراین کمک می‌کند تا پیشرفت قابل توجهی در شرق این کشور علیه نیروهای روسیه و دونباس رقم زند.

این در حالیست که سیل تسلیحاتی غرب بی وقفه به سمت اوکراین سرازیر می‌شود، اما از میدان نبرد مسکو و کی یف خبر می‌رسد که روسیه کنترل کامل شهر راهبردی «سیویرودونتسک» در منطقه «دونباس» در شرق اوکراین (شامل مناطق «دونتسک» و «لوهانسک» که روسیه استقلال آنها را به رسمیت شناخته) را به دست گرفته است.


11608238
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه اندونزی پیش از اعزام نیرو به غزه تاکید کرد که درصورت مغایرت این ماموریت با سیاست جاکارتا از شورای صلح غزه خارج خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دور دوم مذاکرات ژنو می‌تواند نقطه عطفی در مسیر روابط دو کشور باشد. اگر آمریکا به‌جای تکیه بر فشار، به اقدام‌های ملموس و قابل راستی‌آزمایی تن دهد، امکان دستیابی به توافقی پایدار وجود دارد؛ توافقی که هم سایه جنگ را دور کند و هم منافع اقتصادی ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور لهستان در بجبوحه تنش‌های فزاینده در اروپا خواستار سلاح هسته‌ای برای کشور خود شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا ادعا کرده است که کشور‌های هیئت صلح ۵ میلیارد دلار به این ابتکار او اختصاص داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اشتباه محاسباتی واشینگتن در قبال قدرت درون‌زای ایران و شکاف راهبردی میان کاخ‌سفید و تل‌آویو، دشمنان را به بن‌بست رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان از مسلمانان کشور خود خواسته از روز سه‌شنبه هلال ماه را رصد کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو روز پیش از برگزاری مذاکرات صلح در ژنو، کی‌یف در حملات پهپادی یکی از بنادر دریای سیاه روسیه را هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سی‌بی‌اس نیوز ادعا می‌کند ترامپ و نتانیاهو درباره گزینه‌های عدم توافق با ایران گفت‌و‌گو و توافق کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه افزایش تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری را محکوم و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانست. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی می‌گوید در جریان دیدار با ترامپ خواستار محدودیت برنامه موشکی کشورمان شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است