بین‌الملل 17:48 - 07 تیر 1401

انگلیس به بهانه جنگ اوکراین به دنبال افزایش بودجه نظامی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس خواهان افزایش قابل توجه در بودجه اختصاصی به ارتش این کشور برای واکنش به جنگ در اوکراین است. شبکه خبری بی بی سی گزارش داد وزیر خارجه انگلیس قصد دارد از «ریشی سوناک» وزیر خزانه داری، بخواهد هزینه‌های دفاعی این کشور را از حدود ۲ درصد تولید ناخالص داخلی به ۲.۵ درصد (بالاتر از رقم هدف ناتو) افزایش دهد.

شبکه اسکای نیوز نیز به نقل از یک منبع دفاعی اعلام کرد که انتظار می‌رود وزیر دفاع با بیان اینکه در حال حاضر ماهیت تهدیدات تغییر کرده، بحث آمادگی دولت برای افزایش سرمایه گذاری در جهت حفظ امنیت کشور را مطرح کند.

دولت انگلیس تا به امروز و به بهانه تلاش برای مقابله با روسیه، شمار زیادی از نیرویی نظامی خود را به استونی فرستاده است. همچنین هزاران سلاح ضد تانک و ضد هوایی، بیش از ۱۲۰ خودروی زرهی و سه سامانه توپخانه تنها بخشی از کمک‌های تسلیحاتی لندن به مقصد کی یف است.

والاس اوایل ماه ژوئن نیز مدعی شد که کمک‌های نظامی غرب به ارتش اوکراین کمک می‌کند تا پیشرفت قابل توجهی در شرق این کشور علیه نیروهای روسیه و دونباس رقم زند.

این در حالیست که سیل تسلیحاتی غرب بی وقفه به سمت اوکراین سرازیر می‌شود، اما از میدان نبرد مسکو و کی یف خبر می‌رسد که روسیه کنترل کامل شهر راهبردی «سیویرودونتسک» در منطقه «دونباس» در شرق اوکراین (شامل مناطق «دونتسک» و «لوهانسک» که روسیه استقلال آنها را به رسمیت شناخته) را به دست گرفته است.


11608238
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین با ترامپ بر سر توافق صلحی که مستلزم ارائه امتیازات گسترده به روسیه است، گفتگو وهمکاری خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه مناقشه چین و ژاپن، رئیس دولت تایوان با انتشار عکس خوردن سوشی ژاپنی حمایت خود را از توکیو اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیسف هشدار داد که تخریب گسترده زیرساخت‌های فاضلاب در غزه باعث فروپاشی خدمات بهداشتی و بروز فاجعه سلامت عمومی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین پیش‌نویس طرح جدید پایان جنگ را دریافت کرده و قرار است به‌زودی با دونالد ترامپ به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در ویتنام تاکنون ۴۱ کشته برجای گذاشته و با ویرانی سازه‌ها و خاموشی گسترده، وضعیت بحرانی در این منطقه ایجاد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آلمان تأکید کرد هرگونه مذاکره صلح درباره اوکراین باید با حضور کی‌یف، مشارکت اروپا و پس از توقف حملات صورت گیرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و همچنین احترام به تمامیت ارضی سوریه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس زمستان امسال در سفری نادر به چین خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که طرحی ۲۸ ماده‌ای برای پایان دادن به جنگ اوکراین منتشر شده، زلنسکی قرار است با مقامات پنتاگون دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت ایران با اشاره به توقف ارسال مواد اولیه تولید داروهای مسکن از افغانستان، از اختلال در روند درمان بیماران و انجام جراحی‌ها خبر داد و بر لزوم تصویب قانون برای کشت کنترل‌شده گیاهان دارویی در داخل کشور تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است