بین‌الملل 17:48 - 07 تیر 1401

انگلیس به بهانه جنگ اوکراین به دنبال افزایش بودجه نظامی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس خواهان افزایش قابل توجه در بودجه اختصاصی به ارتش این کشور برای واکنش به جنگ در اوکراین است. شبکه خبری بی بی سی گزارش داد وزیر خارجه انگلیس قصد دارد از «ریشی سوناک» وزیر خزانه داری، بخواهد هزینه‌های دفاعی این کشور را از حدود ۲ درصد تولید ناخالص داخلی به ۲.۵ درصد (بالاتر از رقم هدف ناتو) افزایش دهد.

شبکه اسکای نیوز نیز به نقل از یک منبع دفاعی اعلام کرد که انتظار می‌رود وزیر دفاع با بیان اینکه در حال حاضر ماهیت تهدیدات تغییر کرده، بحث آمادگی دولت برای افزایش سرمایه گذاری در جهت حفظ امنیت کشور را مطرح کند.

دولت انگلیس تا به امروز و به بهانه تلاش برای مقابله با روسیه، شمار زیادی از نیرویی نظامی خود را به استونی فرستاده است. همچنین هزاران سلاح ضد تانک و ضد هوایی، بیش از ۱۲۰ خودروی زرهی و سه سامانه توپخانه تنها بخشی از کمک‌های تسلیحاتی لندن به مقصد کی یف است.

والاس اوایل ماه ژوئن نیز مدعی شد که کمک‌های نظامی غرب به ارتش اوکراین کمک می‌کند تا پیشرفت قابل توجهی در شرق این کشور علیه نیروهای روسیه و دونباس رقم زند.

این در حالیست که سیل تسلیحاتی غرب بی وقفه به سمت اوکراین سرازیر می‌شود، اما از میدان نبرد مسکو و کی یف خبر می‌رسد که روسیه کنترل کامل شهر راهبردی «سیویرودونتسک» در منطقه «دونباس» در شرق اوکراین (شامل مناطق «دونتسک» و «لوهانسک» که روسیه استقلال آنها را به رسمیت شناخته) را به دست گرفته است.


11608238
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در جریان نشست گروه هفت به سران این گروه اطلاع داده است پس از این بودحه کمک مالی به اوکراین را کاهش خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیمیتری کولبا، وزیر خارجه اسبق اوکراین که پیشتر از هموطنانش خواسته بود با «بیل» بجنگند، حالا می‌گوید تنها در صورت دریافت فراخوان به جبهه خواهد رفت و فعلاً «در خانه نشسته» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله شبه‌نظامیان به یک پست امنیتی در منطقه مرزی در شمال غرب پاکستان، شش سرباز این کشور کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع انگلیسی گزارش دادند که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا طی چند روز آینده توافقی را برای توقیف دارایی‌های روسیه اعلام خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولودیمیر زلنسکی تأکید کرد اوکراین تحت هیچ توافقی حق قانونی یا اخلاقی برای واگذاری سرزمین به روسیه را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اورزولا فون در لاین با تأکید بر اهمیت راهبردی اوکراین برای اتحادیه اروپا، اعلام کرد امنیت این کشور باید به عنوان نخستین خط دفاعی اروپا در بلندمدت تضمین شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای چارجوب هماهنگی از جلسه‌ی عادی این نهاد برای رایزنی درباره نامزد مناسب برای پست نخست وزیری عراق خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین با هشدار درباره بحران جمعیتی روسیه، خواستار تدوین اقدامات جدیدی برای افزایش نرخ زاد و ولد و تشویق پدری مسئولانه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد پهپاد‌های ناشناس در نزدیکی هواپیمای او هنگام پرواز به سمت ایرلند مشاهده شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق سرمایه‌گذاری روسیه، در واکنش تند به سیاست‌های اتحادیه اروپا اعلام کرد اروپا برای نجات از «مسیر اشتباهی» که جو بایدن آن را هدایت کرده، باید به دونالد ترامپ گوش دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است