بین‌الملل 17:48 - 07 تیر 1401

انگلیس به بهانه جنگ اوکراین به دنبال افزایش بودجه نظامی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس خواهان افزایش قابل توجه در بودجه اختصاصی به ارتش این کشور برای واکنش به جنگ در اوکراین است. شبکه خبری بی بی سی گزارش داد وزیر خارجه انگلیس قصد دارد از «ریشی سوناک» وزیر خزانه داری، بخواهد هزینه‌های دفاعی این کشور را از حدود ۲ درصد تولید ناخالص داخلی به ۲.۵ درصد (بالاتر از رقم هدف ناتو) افزایش دهد.

شبکه اسکای نیوز نیز به نقل از یک منبع دفاعی اعلام کرد که انتظار می‌رود وزیر دفاع با بیان اینکه در حال حاضر ماهیت تهدیدات تغییر کرده، بحث آمادگی دولت برای افزایش سرمایه گذاری در جهت حفظ امنیت کشور را مطرح کند.

دولت انگلیس تا به امروز و به بهانه تلاش برای مقابله با روسیه، شمار زیادی از نیرویی نظامی خود را به استونی فرستاده است. همچنین هزاران سلاح ضد تانک و ضد هوایی، بیش از ۱۲۰ خودروی زرهی و سه سامانه توپخانه تنها بخشی از کمک‌های تسلیحاتی لندن به مقصد کی یف است.

والاس اوایل ماه ژوئن نیز مدعی شد که کمک‌های نظامی غرب به ارتش اوکراین کمک می‌کند تا پیشرفت قابل توجهی در شرق این کشور علیه نیروهای روسیه و دونباس رقم زند.

این در حالیست که سیل تسلیحاتی غرب بی وقفه به سمت اوکراین سرازیر می‌شود، اما از میدان نبرد مسکو و کی یف خبر می‌رسد که روسیه کنترل کامل شهر راهبردی «سیویرودونتسک» در منطقه «دونباس» در شرق اوکراین (شامل مناطق «دونتسک» و «لوهانسک» که روسیه استقلال آنها را به رسمیت شناخته) را به دست گرفته است.


11608238
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه آمریکا رزمایش‌های اخیر نظامی چین در اطراف تایوان را «بی‌دلیل» خواند و از پکن خواست فشار نظامی خود را متوقف و وارد گفت‌وگوی معنادار شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فلزات گرانبها پس از ثبت سالی بی‌سابقه در ۲۰۲۵، روند صعودی خود را در نخستین روز‌های ۲۰۲۶ نیز حفظ کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ونزوئلا، در مصاحبه با تلویزیون دولتی اعلام کرد آماده است تا با واشنگتن درباره موضوعاتی از جمله قاچاق مواد مخدر، نفت و مهاجرت مذاکره کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع اسلواکی با تکرار مواضع سرسختانه دولت خود، عضویت اوکراین در ناتو را غیرممکن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید اوکراین با حمله پهپادی به محل جشن سال نو در خرسون (که اکنون تحت کنترل نیرو‌های روسی است) ۲۴ نفر را به قتل رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومالی‌لند ادعای اسکان فلسطینیان و ایجاد پایگاه نظامی برای اسرائیل در ازای به رسمیت شناختن استقلال خود را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مذاکره‌کننده اوکراین با تماس با وزیر خارجه ترکیه درباره مذاکرات صلح با آنکارا رایزنی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بارش‌های سنگین در افغانستان باعث کشته شدن ۱۷ نفر، آسیب به زیرساخت‌ها و مختل شدن زندگی هزاران خانواده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن با عبور از خط قرمز‌های تاریخی، دستیابی به زیردریایی‌های هسته‌ای را برای تضمین بازدارندگی در برابر تهدیدات جدید جهانی در دستور کار قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر آتش‌سوزی در پیست اسکی کران مونتانا، ده‌ها نفر از مردم در شب سال نو زنده در آتش سوختند و ۱۰۰ نفر راهی بیمارستان شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است