بین‌الملل 16:39 - 15 مرداد 1403
شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا آلمان اعلام کرد پروازهایش تا ۷ اگوست از حریم هوایی ایران و عراق عبور نمی‌کند.

پروازهای لوفت هانزا تا ۷ آگوست از حریم هوایی ایران و عراق عبور نمی‌کند

شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا آلمان می‌گوید به دلیل تشدید تنش‌ها در منطقه، پرواز‌های این شرکت حداقل تا هفتم آگوست از حریم هوایی عراق و ایران عبور نخواهد کرد.

این غول هوانوردی همچنین در بیانیه‌ای اعلام کرد که پروازهایش به امان پایتخت اردن و اربیل عراق تا آن تاریخ متوقف می‌شود، در حالی که پرواز‌های آن به تل‌آویو پایتخت اسرائیل، تهران پایتخت ایران و بیروت پایتخت لبنان تا ۱۲ اوت متوقف خواهد شد.

پس از انفجار در یک زمین بازی در منطقه «مجدل شمس» در جولان اشغالی، تنش‌ها در منطقه افزایش یافته است. رژیم صهیونیستی اتهاماتی را علیه حزب‌الله لبنان مطرح کرده و بدون ارائه شواهد ادعا می‌کند که این جنبش مسئولیت حمله را بر عهده دارد. این در حالی است که حزب‌الله هرگونه دخالت در این حادثه را قاطعانه رد کرده است.

در همین حال، در پی حمله تروریستی صهیونیست‌ها در ضاحیه بیروت، «فواد شکر» معروف به حاج محسن از فرماندهان بزرگ نظامی حزب الله لبنان به شهادت رسید. این اقدام تروریستی به همراه ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس تنش‌ها را به شدت افزایش داده است. شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان اخیرا به نقل از یک منبع نوشت که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا از محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر خواسته است تا پیام‌هایی را به ایران و حزب‌الله لبنان برساند و آنان را به آرامش و عدم پاسخگویی فرابخواند.

مترجم: اعظم پورکند


12080047
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روز مانده به رأی‌گیری شورای امنیت درباره آینده غزه، نتانیاهو بار دیگر با تشکیل کشور فلسطین مخالفت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» باران‌های شدید و سرمای زمستانی اردوگاه‌های آوارگان غزه را غرق در آب کرده و میلیون‌ها نفر در این باریکه در وضعیت بحرانی به سر می‌برند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با پیشروی در منطقه زاپوریژیا در تلاش برای تثبیت کنترل خود بر جنوب و شرق اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع پزشکی از شهادت یک مرد فلسطینی در شهر غزه در پی شلیک نظامیان صهیونیست خبر دادند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ازبکستان تشکیل یک سازمان همکاری جدید منطقه‌ای را برای تقویت همکاری و ادغام اقتصادی میان کشور‌های آسیای مرکزی پیشنهاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس اعلام کرده وضعیت پناهندگی را به یک مدل موقت و قابل لغو تبدیل می‌کند و هر زمان که تشخیص دهد کشور مبدا پناهنده امن است، او را باز می‌گرداند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیفل اعلام کرد نظامیان صهیونیست به سمت محل استقرار این نیرو‌ها در جنوب لبنان شلیک کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون از اجرای طرح جدید روادید کارگری خبر داد و گفت: کارفرمایان تنها در صورت عدم موفقیت در جذب نیروی ایرانی می‌توانند از نیروی کار خارجی استفاده کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئتی متشکل از مدیران و بازرگانان ایرانی برای حضور در نمایشگاه صنعت و بازرگانی کابل و تقویت مناسبات اقتصادی وارد این شهر شدند.ایران با ۴۰ غرفه و ۱۰۰ بازرگان، بزرگ‌ترین سالن این نمایشگاه را در اختیار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شوکت میرضیایف در نشست رهبران آسیای مرکزی بر لزوم توسعه زیرساخت‌های منطقه‌ای و مشارکت دادن افغانستان در پروژه‌های انرژی و حمل‌ونقل به عنوان عاملی کلیدی برای امنیت و توسعه پایدار تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است