بین‌الملل 16:39 - 15 مرداد 1403
شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا آلمان اعلام کرد پروازهایش تا ۷ اگوست از حریم هوایی ایران و عراق عبور نمی‌کند.

پروازهای لوفت هانزا تا ۷ آگوست از حریم هوایی ایران و عراق عبور نمی‌کند

شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا آلمان می‌گوید به دلیل تشدید تنش‌ها در منطقه، پرواز‌های این شرکت حداقل تا هفتم آگوست از حریم هوایی عراق و ایران عبور نخواهد کرد.

این غول هوانوردی همچنین در بیانیه‌ای اعلام کرد که پروازهایش به امان پایتخت اردن و اربیل عراق تا آن تاریخ متوقف می‌شود، در حالی که پرواز‌های آن به تل‌آویو پایتخت اسرائیل، تهران پایتخت ایران و بیروت پایتخت لبنان تا ۱۲ اوت متوقف خواهد شد.

پس از انفجار در یک زمین بازی در منطقه «مجدل شمس» در جولان اشغالی، تنش‌ها در منطقه افزایش یافته است. رژیم صهیونیستی اتهاماتی را علیه حزب‌الله لبنان مطرح کرده و بدون ارائه شواهد ادعا می‌کند که این جنبش مسئولیت حمله را بر عهده دارد. این در حالی است که حزب‌الله هرگونه دخالت در این حادثه را قاطعانه رد کرده است.

در همین حال، در پی حمله تروریستی صهیونیست‌ها در ضاحیه بیروت، «فواد شکر» معروف به حاج محسن از فرماندهان بزرگ نظامی حزب الله لبنان به شهادت رسید. این اقدام تروریستی به همراه ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس تنش‌ها را به شدت افزایش داده است. شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان اخیرا به نقل از یک منبع نوشت که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا از محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر خواسته است تا پیام‌هایی را به ایران و حزب‌الله لبنان برساند و آنان را به آرامش و عدم پاسخگویی فرابخواند.

مترجم: اعظم پورکند


12080047
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در سخنرانی جدید خود، ضمن ادعای اتمام جنگ در غزه و برنامه‌ریزی برای بازسازی ۱۰ میلیارد دلاری، به ایران چنگ و دندان نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیل راشاتودی نشان می‌دهد هم‌زمان با افزایش استقرار نظامی آمریکا در خلیج فارس، سرنوشت منطقه میان دیپلماسی در ژنو و احتمال وقوع جنگ در نوسان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایمیل‌های فاش شده نشان می‌دهد در حالی که کودکان به ساختمان تحت کنترل اپستین منتقل می‌شدند، مقامات رسمی رژیم اسرائیل شخصا بر سیستم‌ها داشتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با آغاز نشست هیئت صلح ترامپ در واشنگتن، فرانسه با اشاره به ابهام در اهداف این ابتکار، از مشارکت در آن خودداری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروسی با اشاره آمادگی کامل بازرسان اعلام کرد آژانس آماده است بلافاصله پس از دریافت فرصت حتی از سایت‌ها بمباران شده ایران، بازدید کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی اعلام توافق برای ساخت ۸ رآکتور جدید، مقام ارشد هسته‌ای روسیه بر تعهد این کشور به توسعه زیرساخت‌های اتمی ایران تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین می‌گوید پس از اتمام گفت‌و‌گو‌های آتش‌بس اوکراین در روز چهارشنبه، روسیه و آمریکا تماسی نداشته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در گزارشی تکان‌دهنده اقدامات رژیم اسرائیل را تلاشی سیستماتیک برای تغییر دائمی بافت جمعیتی منطقه و نسل‌کشی نامید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وب‌سایت آمریکایی وار زون گزارش داد که الحاق کشتی‌های جنگی روسیه و چین به رزمایش ایران، معادلات آمریکا را با پیچیدگی بی‌سابقه‌ای روبه‌رو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با کنترل ارتش الجولانی بر شمال شرق سوریه بیش از ۲۰ هزار تن از مرتبطین با داعش از اردوگاه الهول ناپدید شده و راهی کشور‌های همسایه شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است