بین‌الملل 15:13 - 01 اسفند 1403
وزیر امور خارجه روسیه اظهارات ترامپ درباره علت حمله روسیه به اوکراین را ستایش کرد.

لاوروف مواضع رئیس‌جمهور آمریکا در مورد ناتو را ستود 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، از رئیس‌جمهور ترامپ به دلیل اظهاراتش مبنی بر اینکه حمایت دولت قبلی آمریکا از پیوستن اوکراین به ناتو یکی از دلایل اصلی حمله روسیه بود، تقدیر کرد. 

ترامپ گفته بود که به هیچ وجه امکان ندارد روسیه اجازه دهد اوکراین به ناتو بپیوندد و جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، را به دلیل تغییر موضع آمریکا در مورد عضویت در این اتحادیه نظامی متهم کرد. 

لاوروف در گفت‌و‌گو با نمایندگان مجلس روسیه اظهار داشت: «او اولین و تاکنون، به نظر من، تنها رهبر غربی است که به طور عمومی و با صدای بلند اعلام کرده یکی از ریشه‌های اصلی وضعیت اوکراین، خط بی‌پروای دولت قبلی برای جذب اوکراین به ناتو بوده است.» 

او افزود: «هیچ یک از رهبران غربی چنین چیزی نگفته‌اند، اما او چندین بار این موضوع را بیان کرده است.»

منبع: تایم


12157906
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده آمریکا در عراق با دخالت در امور داخلی این کشور به انتخاب یک دولت که با میل آمریکا رفتار کند را پبشنهاد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتقادهای گسترده از دشواری غیرمعمول بخش انگلیسی در آزمون ملی ورود به دانشگاه‌ها در کره جنوبی، طراح ارشد آزمون از سمت خود استعفا کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع فلسطینی گزارش دادند درپی بارش شدید و طوفان در غزه ۱۶ ساختمان که از حملات اسرائیل آسیب دیده بودند، فرو ریختند که منجر به قربانی در میان مردم شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل هشدار داد آوارگان غزه با سیلاب رو‌به‌رو هستند در حالی که اسرائیل مانع ورود کمک‌های اضطراری می‌شود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار ولادیمیر پوتین، در واکنش به طرح ولودیمیر زلنسکی درباره همه‌پرسی سرزمینی، اعلام کرد که تمام منطقه دونباس طبق قانون اساسی روسیه قلمرو این کشور محسوب می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، در دیدار با رئیس‌جمهور ایران تأکید کرد که مسکو و تهران در مورد تمام مسائل مهم بین‌المللی، از جمله برنامه هسته‌ای ایران، در تماس نزدیک باقی می‌مانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که آنکارا و واشنگتن در حال بحث درباره لغو تحریم‌های آمریکا و موانع بازگشت ترکیه به برنامه جنگنده اف-۳۵ هستند، اما در خصوص حفظ مالکیت سامانه دفاع هوایی اس-۴۰۰ روسیه تغییری ایجاد نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر کوزوو اعلام کرد که این کشور طبق توافقی با دولت دونالد ترامپ، پذیرش مهاجرانی را که آمریکا قصد اخراج آنها را دارد آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می گوید آمریکا برای پایان جنگ به اوکراین کمک می‌کند، اما از کندی مذاکرات ناامید است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد که یک مجتمع آموزشی حزب الله در جنوب لبنان را هدف قرار داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است