بین‌الملل 15:13 - 01 اسفند 1403
وزیر امور خارجه روسیه اظهارات ترامپ درباره علت حمله روسیه به اوکراین را ستایش کرد.

لاوروف مواضع رئیس‌جمهور آمریکا در مورد ناتو را ستود 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، از رئیس‌جمهور ترامپ به دلیل اظهاراتش مبنی بر اینکه حمایت دولت قبلی آمریکا از پیوستن اوکراین به ناتو یکی از دلایل اصلی حمله روسیه بود، تقدیر کرد. 

ترامپ گفته بود که به هیچ وجه امکان ندارد روسیه اجازه دهد اوکراین به ناتو بپیوندد و جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، را به دلیل تغییر موضع آمریکا در مورد عضویت در این اتحادیه نظامی متهم کرد. 

لاوروف در گفت‌و‌گو با نمایندگان مجلس روسیه اظهار داشت: «او اولین و تاکنون، به نظر من، تنها رهبر غربی است که به طور عمومی و با صدای بلند اعلام کرده یکی از ریشه‌های اصلی وضعیت اوکراین، خط بی‌پروای دولت قبلی برای جذب اوکراین به ناتو بوده است.» 

او افزود: «هیچ یک از رهبران غربی چنین چیزی نگفته‌اند، اما او چندین بار این موضوع را بیان کرده است.»

منبع: تایم


12157906
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بانوی مهاجر افغانستانی که سال‌هاست ایران را خانه خود می‌نامد، با تکیه بر هنر، بحران هویت و سختی‌های زندگی در میهن دوم را پشت سر گذاشته و امروز داستان خود را چون تابلویی زیبا به تصویر می‌کشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا به الزام وزارت دادگستری به انتشار پرونده‌های مربوط به جفری اپستین رأی داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین می‌گوید که با موشک‌های ATACMS ساخت آمریکا به اهدافی در روسیه حمله کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد بن سلمان در دیدار با ترامپ تایید کرد که سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا به ۱ تریلیون دلار خواهد رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه چین گفت که هرگونه ترتیباتی در مورد نوار غزه باید منعکس کننده حکومت فلسطین باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور مکزیک مداخله نظامی احتمالی آمریکا در این کشور آمریکای لاتین را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فایننشال تایمز گزارش داد که کشور‌های اتحادیه اروپا می‌خواهند زمان انتقال نیرو‌ها از غرب قاره به شرق آن را از ۴۵ روز فعلی به پنج یا حتی سه روز کاهش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند پالایشگاه ریازان شرکت روس‌نفت پس از حمله پهپادی، فرآوری نفت خام را متوقف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم تمام توافقات و معاهدات اجرایی میان تهران - مسکو و تهران - پکن، شاهد عدم رشد واقعی در تجارت و سرمایه‌گذاری میان ایران و کشور‌های شرق هستیم که ماحصل آن، عدم اثرگذاری این توافقات بر اقتصاد کشور است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است