بین‌الملل 15:13 - 01 اسفند 1403
وزیر امور خارجه روسیه اظهارات ترامپ درباره علت حمله روسیه به اوکراین را ستایش کرد.

لاوروف مواضع رئیس‌جمهور آمریکا در مورد ناتو را ستود 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، از رئیس‌جمهور ترامپ به دلیل اظهاراتش مبنی بر اینکه حمایت دولت قبلی آمریکا از پیوستن اوکراین به ناتو یکی از دلایل اصلی حمله روسیه بود، تقدیر کرد. 

ترامپ گفته بود که به هیچ وجه امکان ندارد روسیه اجازه دهد اوکراین به ناتو بپیوندد و جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، را به دلیل تغییر موضع آمریکا در مورد عضویت در این اتحادیه نظامی متهم کرد. 

لاوروف در گفت‌و‌گو با نمایندگان مجلس روسیه اظهار داشت: «او اولین و تاکنون، به نظر من، تنها رهبر غربی است که به طور عمومی و با صدای بلند اعلام کرده یکی از ریشه‌های اصلی وضعیت اوکراین، خط بی‌پروای دولت قبلی برای جذب اوکراین به ناتو بوده است.» 

او افزود: «هیچ یک از رهبران غربی چنین چیزی نگفته‌اند، اما او چندین بار این موضوع را بیان کرده است.»

منبع: تایم


12157906
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ آماده است در قبال توافق اوکراین بر واگذاری بخشی از قلمرو به روسیه، تضمین‌های امنیتی با الگوی ناتو را به کی‌یف ارائه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات محلی در آلمان اعلام کردند که پنج نفر به اتهام برنامه‌ریزی برای انجام حمله تروریستی با خودرو در یک بازار کریسمس در باواریا دستگیر شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در دانشگاه براون در رود آیلند آمریکا حداقل دو نفر کشته و نه نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل رژیم صهیونیستی را ملزم به اجرای حکم دیوان دادگستری برای ورود کمک‌ها به غزه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها نشان می‌دهد دونالد ترامپ برای غارت نفت و طلا، دستور کشتار بازماندگان قایق‌های ونزوئلایی را صادر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که به حمله ادعایی داعش در سوریه به نیروهای آمریکایی پاسخ می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با تأکید بر اینکه مسئله فلسطین معیار اخلاقی جهان امروز است، گفت آتش‌بس بدون تشکیل کشور مستقل فلسطین، صلح واقعی محسوب نمی‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان هشدار داد که توقیف دارایی‌های مسدود شده روسیه «اعلان جنگ» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه می‌گوید که پیش از حمله مرگبار به نیرو‌های آمریکایی در مرکز این کشور، درباره احتمال نفوذ داعش هشدار داده بود، اما به آن توجهی نشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شش نیروی حافظ صلح سازمان ملل در شمال غربی سودان، در درگیری با افرادی که «تروریست» خوانده شدند، جان خود را از دست دادند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است