سیاسی 10:23 - 07 آذر 1401

سفیر آلمان به وزارت امور خارجه احضار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی پیشگامی آلمان برای برگزاری نشست ویژه شورای حقوق بشر در مورد رویدادهای اخیر کشورمان و تکرار اظهارات مداخله جویانه و بی پایه و اساس مقامات آلمانی، هانس اودو موتسل سفیر جمهوری فدرال آلمان به وزارت امور خارجه احضار شد.

در این ملاقات مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به اظهارات مداخله جویانه و بی پایه و اساس مقامات آلمانی به سفیر این کشور ابلاغ گردید.

همچنین به سفیر آلمان گفته شد قطعنامه اخیر نشست ویژه شورای حقوق بشر گامی اشتباه بر اساس رویکردی کاملاً سیاسی و ابزاری نسبت به حقوق بشر می‌باشد و از اساس مردود است و جمهوری اسلامی ایران با هر ساز و کاری که بر مبنای آن تعریف شده، همکاری نخواهد کرد.

همچنین تصریح گردید همراهی آلمان و سایر کشورهای اروپایی با تحریم‌های یکجانبه آمریکا که موجب نقض فاحش حقوق بشر مردم ایران گردیده، این کشورها را فاقد هر گونه وجاهت و صلاحیت برای طرح ادعاهای حقوق بشری می‌سازد.

سفیر آلمان اظهار داشت مراتب را در اسرع وقت به مقامات کشورش منعکس خواهد کرد.


11749896
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی روستا‌های کشور به مدت یک روز، تا ساعت ۲۲ جمعه اول اسفند تمدید شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل استفاده احتمالی از پایگاه دیه‌گو گارسیا برای حمله علیه ایران را نقض فاحش منشور ملل متحد دانست و خواستار اقدام فوری شورای امنیت شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اول کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید با افزایش دومرحله‌ای حقوق می‌توانیم تا حدی قدرت خریدی که هر روز مستهلک می‌شود و در اثر تورم آب می‌رود را جبران کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور با صدور اطلاعیه‌ای از تمدید یک روزه مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی روستا‌های کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: با توجه به اتمام مهلت بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌های کشور در هیات نظارت شهرستان، نتایج مربوط به بررسی صلاحیت داوطلبان فردا توسط فرمانداری‌ها به داوطلبان ابلاغ می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رزمایش مرکب دریایی نیرو‌های دریایی ایران و روسیه با بدرقه ناو بالگردبر «استویسکی» نیروی دریایی فدراسیون روسیه به کار خود پایان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: آمادگی نظامی و اقتصادی دولت نسبت به جنگ ۱۲ روزه افزایش زیادی داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یگان‌های شرکت‌کننده در رزمایش مرکب دریایی نیروهای دریایی ایران و روسیه تمرین عکس‌برداری هوایی و آرایش‌های تاکتیکی را با موفقیت انجام دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پیامی به روسای مجالس کشور‌های اسلامی حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است