اقتصادی 12:04 - 19 اردیبهشت 1400

هند واردات نفت خود از عربستان سعودی را افزایش داد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد به دنبال کاهش قیمت نفت خام عربستان برای آسیا، پالایشگاه‌های هندی میزان خرید نفت خود از این کشور را برای ماه ژوئن افزایش داده‌اند.

عربستان سعودی در واکنش به کاهش تقاضای نفت خام هند به علت تشدید بحران کرونا در این کشور، قیمت فروش نفت خود به آسیا را بین ۰.۱۰ دلار تا ۰.۳۰ دلار در هر بشکه پایین آورده است. این اولین کاهش قیمت رسمی قیمت نفت عربستان از دسامبر گذشته تا کنون بود.

این در حالی است که قبلاً با بالا رفتن قیمت‌های نفت پس از کاهش تولید روزانه ۱ میلیون بشکه‌ای عربستان، مقامات هندی این اقدام را روشی ساختگی برای بالا بردن قیمت‌ها دانسته و به پالایشگاه‌های دولتی دستور داده بودند میزان خرید نفت از این کشور را کاهش دهند.

عربستان سعودی در حالی قیمت فروش نفت خام خود به آسیا را پایین آورده که در اقدامی هم‌زمان قیمت فروش نفت به آمریکا را ۰.۲۰ دلار در هر بشکه افزایش داده است. این اقدام باعث افزایش تقاضا برای نفت شده است.


11058467
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تردد روان در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:ازدوشنبه چهارم اسفند سامانه بارشی جدیدی شمال‌غرب و غرب سواحل دریای خزر را تحت تأثیر قرار می‌دهد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه نقدی مرحله ۱۸۰ مربوط به بهمن ماه ١٤٠٤ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیأت مدیره بانک مسکن اعلام کرد: این بانک در پرداخت تسهیلات هیچ‌گونه محدودیتی نداشته و روند پرداخت‌ها مانند گذشته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فناوری‌های نوین آب‌های جوی، باروری ابر‌ها را فعالیتی کارآ و مؤثر در افزایش میزان بارش دانست و از ارزیابی اثر باروسازی ابر‌ها پس از اردیبهشت ۱۴۰۵ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام مسئولان تسهیل فرآیند‌های ارزی و تقویت سامانه‌های معاملاتی از مهم‌ترین مزیت‌های اصلاح سیاست‌های ارزی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در جریان سفر به تاجیکستان اعلام کرد که روابط اقتصادی و حجم مبادلات تجاری بین دو کشور، مثبت و رو به گسترش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله ارز و طلای ایران از برگزاری یکصد و چهلمین حراج شمش طلا در روز یکشنبه سوم اسفند خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۳۰ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پارسی گفت:پروژه راه‌آهن چابهار–زاهدان در مراحل پایانی قرار دارد و با تأمین اعتبارات ویژه، پیش‌بینی می‌شود عملیات اجرایی آن تا پایان سال جاری به اتمام برسد و بهره‌برداری رسمی در نیمه نخست سال آینده انجام شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است