اجتماعی 18:31 - 10 مهر 1401

کاهش ۳ دقیقه‌ای سرفاصله های مترو همزمان با آغاز ماه مهر

عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، مهم‌ترین اقدامات استقبال از مهر، اظهار داشت: بخش‌های مختلف شهرداری از مدت‌ها قبل برنامه‌های مختلفی را برای خدمت‌رسانی مناسب به دانش‌آموزان و دانشجویانی که بعد از ۲ سال شرایط کرونایی به کلاس بر می‌گردند، تدارک دیدند.

وی با اشاره به پیش‌بینی‌ها مبنی بر افزایش ۳۰ درصدی ترافیک صبح‌گاهی، افزود: برای مدیریت هرچه بهتر این ترافیک اقدامات گسترده‌ای در حوزه حمل‌ونقل تدارک دیده شد. مثلاً بیش از ۲۵۰۰ عدد علائم ترافیکی جدید در سطح شهر نصب گردید یا ۱۲۰۰ کیلومتر از بزرگ‌راه‌های تهران خط‌کشی شد.

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به فراخوان سازمان تاکسیرانی از کلیه پیمانکاران و رانندگان علاقمند برای مشارکت در ساماندهی سرویس مدارس، اضافه کرد: تا انتهای ماه شهریور بیش از ۱۳۰ شرکت و ۱۷۳۰ راننده برای خدمت‌رسانی هرچه بهتر به دانش‌آموزان در سامانه مربوطه تأیید و احراز صلاحیت شدند.

محمدخانی هم‌چنین بابیان این‌که جلسات منظمی مابین مسؤلان حوزه حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور برگزار شده، از فعال شدن گشت مشترک سازمان تاکسیرانی و پلیس برای نظارت هرچه بهتر بر فعالیت تاکسی‌های شهری خبر داد و گفت: هم‌چنین نظارت برخط تصویری از خطوط مختلف تاکسیرانی برای مدیریت بهتر فعال شده است.

وی در پاسخ به این سوال که در حوزه مترو برای خدمت‌رسانی به شهروندان در استقبال از مهر چه تمهیداتی اندیشیده شده، اظهار داشت: برنامه‌ریزی‌ها برای اجرای پایین‌ترین فاصله هدوی (۳.۵ دقیقه) در همه خطوط ۷ گانه متروی تهران است. هم‌چنین همکاران ما برای اعزام‌های فوق‌العاده در زمان‌های پیک برنامه‌ریزی کرده‌اند.

سخنگوی شهرداری تهران رایگان کردن بلیت مترو در هفته اول مهر ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان را از دیگر برنامه‌ها برشمرد و افزود: نظافت ویژه بیش از ۱۰۰ رام قطار، اتمام تعمیرات ۲ رام قطار برای هفته اول مهر، آماده‌سازی و فعال کردن پله‌برقی‌های خاموش و افزایش سرویس‌دهی ایستگاه هشتگرد تا ساعت ۱۸ از دیگر اقدامات است.

محمدخانی تأکید کرد: البته بلیت اتوبوس‌های شهری نیز در هفته اول ماه مهر ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان رایگان اعلام شد و همکاران من در شرکت اتوبوس‌رانی، بیش از ۱۶۵۰ مورد اتوبوس را برای استقبال از این عزیزان شست‌وشوی ویژه انجام داده و ۴۰۰ راننده جدید پایه یک را آموزش و استخدام کردند.

وی ابراز امیدواری کرد اقدامات شهرداری تهران در «استقبال از مهر» موجبات رضایت هرچه بیشتر شهروندان محترم تهرانی را فراهم آورد.


11700900
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی و هم‌افزایی در حوزه آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی میان سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار و بر توسعه همکاری‌های مشترک دو سازمان تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی پلیس امنیت اقتصادی فراجا، اعلام کرد: در اجرای ۲ عملیات مختلف در استان تهران و فارس در مجموع ۲۸ هکتار زمین خواری کشف و آزادسازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال گفت: با پیگیری‌ها در سطح ستاد سازمان و مذاکره با دستگاه‌های ذیربط، روند صدور کارت‌های هوشمند ملی شتاب می‌گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا گفت: اکنون بیش از هزار و ۲۰۰ کلانتری در سطح کشور دارای دایره مشاوره و مددکاری اجتماعی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دادگستری از انجام نظارت با جدیت بر بازار برای جلوگیری از تخلفات خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون بر حفظ قدرت خرید مردم با اجرای طرح کالابرگ تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» محمدی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۷۳ کودک به خانواده‌های واجد شرایط واگذار شده و پیش‌بینی می‌شود این آمار تا پایان سال به بیش از ۴۰۰ مورد برسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ نشان می‌دهد، بودجه سازمان بهزیستی کشور در لایحه مذکور از حیث مصارف بالغ بر ۱۰۹ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده و رشدبودجه سازمان بهزیستی معادل ۳۶.۴۲ درصد است و سهم سازمان از بودجه کل کشور معادل ۲.۱۱ درصد خواهد بود...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردی که متهم است با همدستی سه نفر و به خاطر اختلاف بر سر یک حلقه چاه و دستگاه گنج‌یاب دوستش را به قتل رسانده، در حالی پای میز محاکمه ایستاد که یکی از متهمان قبل از دادگاه خودکشی کرده و جان باخته بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع حادثه گازگرفتگی در یک کارگاه رنگ‌کاری در محدوده یافت‌آباد خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است