بین‌الملل 11:17 - 30 بهمن 1403
کاخ ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که مسکو آماده است به حل مشکلات هسته‌ای ایران کمک کند.

اعلام آمادگی روسیه برای کمک به پرونده هسته‌ای ایران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - خبرگزاری تاس روسیه به نقل از کاخ کرملین با اشاره به اینکه مذاکرات روسیه و آمریکا تاثیری بر همکاری روسیه و ایران نخواهد داشت، اعلام کرد که روسیه آماده کمک به ایران برای حل مشکلات مربوط به برنامه هسته‌ای خود است. 

به گزارش تلویزیون دولتی روسیه، روز گذشته یک هیات روسی شامل سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه و یوری اوشاکوف، مشاور دیپلماتیک کرملین، وارد عربستان سعودی شدند تا برای گفت‌و‌گو‌های سطح بالا با مقامات آمریکایی درخصوص صلح در اوکراین آماده شوند.

شایان ذکر است که برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران ابتدا با اتهامات بی‌اساس و تحت تأثیر فشار‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی به یک بحران غیرضروری تبدیل شد. غربی‌ها پیش از امضای برجام، با مطرح کردن برنامه هسته‌ای ایران به‌عنوان تهدیدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی بر اساس فصل هفتم منشور ملل متحد، تلاش کردند این موضوع را امنیتی کرده و راه‌حل آن را به تحریم و اقدام نظامی گره بزنند.

در همین راستا، پرونده هسته‌ای ایران نزد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با عنوان «ابعاد احتمالی نظامی» (پی‌ام‌دی) نام‌گذاری شد و غربی‌ها تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا فعالیت‌های علمی و صنعتی ایران را در راستای تولید سلاح هسته‌ای تفسیر کنند. 

ایران پس از امضای برجام در سال ۱۳۹۴ با هدف لغو تحریم‌ها، به‌عنوان کشوری مسئولیت‌پذیر، تعهدات خود را به‌طور کامل اجرا کرد؛ موضوعی که در ۱۶ گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مورد تأیید قرار گرفت. با این حال، پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ و تصمیم یکجانبه او برای خروج از برجام در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (۸ می ۲۰۱۸)، تحریم‌هایی که طبق توافق لغو شده بودند، دوباره اعمال شدند.

با بازگشت دوباره ترامپ به کاخ سفید، او ادعا می‌کند که اکنون قصد مذاکره با ایران را دارد اما سیاست ترامپ در قبال ایران همواره با عدم قطعیت و پیش‌بینی‌ناپذیری همراه بوده است. بنابراین، نمی‌توان با قطعیت پیش‌بینی کرد که دولت او دقیقا چه رویکردی را در قبال ایران اتخاذ خواهد کرد.

منبع: النشره


12157197
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری آمریکا انتشار سوابق تحقیقات در مورد پرونده جنجالی جفری اپستین را آغاز کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که ارتش این کشور به وعده خود برای انتقام مرگ دو سرباز آمریکایی و یک مترجم که پس از حمله‌ای در سوریه کشته شده‌اند، عمل می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نکرد و دستور محاصره نفت‌کش‌های این کشور را صادر کرد؛ اقدامی که تنش‌ها را به اوج رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زمستان غزه، جایی که سرما به ابزاری برای ادامه نسل‌کشی تبدیل شده و کودکان زیر چادر‌های خیس یکی پس از دیگری جان می‌سپارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پیشروی برق‌آسای شورای انتقالی جنوب در شرق یمن، ائتلاف ریاض و ابوظبی را به چالش کشیده و خطر تجزیه عملی یمن را به واقعیت تبدیل کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا اعلام کرد هفت فرد مرتبط با نیکلاس مادورو و همسرش را به اتهام حمایت از دولت ونزوئلا و نقش ادعایی در قاچاق مواد مخدر تحریم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبسایت شبکه الجزیره در مطلبی به ۵ نکته از کنفرانس مطبوعاتی پایان سال «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۱۷۰ هنرمند برجسته بلژیکی با محکوم کردن استاندارد‌های دوگانه اروپا، خواستار تحریم مسابقات یورویژن ۲۰۲۶ و اخراج اسرائیل به دلیل نسل‌کشی در غزه شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های صهیونیستی فاش کردند که نبرد‌های غزه، لبنان و سوریه تا زمان دیدار نتانیاهو و ترامپ در فلوریدا در وضعیت «انجماد» قرار گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وقوع طوفان در امارات باعث لغو ده‌ها پرواز و آب‌گرفتگی کامل معابر در دبی و شارجه شد و خاطره سیل ویرانگر سال گذشته را در این کشور زنده کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است