اجتماعی 14:50 - 24 مهر 1403
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران گفت: فاز یک پروژه احیا و ساماندهی روددره فرحزاد به مساحت ۵۴ هکتار بزودی افتتاح می شود و در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

بررسی آخرین تمهیدات برای بهره‌برداری از فاز یک پروژه روددره فرحزاد

جلسه تسریع در روند پیشرفت پروژه رود دره فرحزاد با حضور داود گودرزی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، مختاری مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران، ناصری سرای مدیرکل سرمایه انسانی معاونت خدمات شهری، پوریافر شهردار منطقه ۵، صالحی شهردار منطقه ۲، صفی خانی معاون سازمان بازرسی در حوزه خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، عباس نژاد رئیس دفتر مرکزی حراست معاونت خدمات شهری، پیمانکار اجرای این پروژه و مدیران و مشاوران این حوزه برگزار و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

 گودرزی در این جلسه ضمن استماع آخرین گزارشات در خصوص پروژه رود دره فرحزاد بر تسریع در روند پیشرفت پروژه رود دره فرحزاد تاکید کرد و گفت: این پروژه یکی از پروژه‌های کلان مدیریت شهری و مورد تاکید شهردار تهران است که با پیگیری‌های مستمر و برگزاری جلسات بسیار این معاونت و کمک و همراهی معاونت مالی و اقتصاد شهری، سازمان املاک و مستغلات و شهرداری‌های مناطق ۲ و ۵ مشکل تملک معارضات ملکی و اشکالات قانونی در فرایند پرداخت و خرید معارضات ملکی آن پس از ۱۲ سال حل شده است.

وی در ادامه بر پرداخت و تملک معارضات ملکی باقیمانده این پروژه تاکید کرد و گفت: کل پروژه رود دره فرحزاد به مساحت ۱۵۷هکتار است که فاز اول این پروژه به مساحت ۵۴ هکتار بزودی افتتاح و در اختیارعموم شهروندان قرار خواهد گرفت.

معاون شهردار تهران فعالیت‌های انجام شده جهت اجرای فاز یک پروژه احیا و ساماندهی رود دره فرحزاد را برشمرد و گفت: احیا و لایروبی قنات‌ها، احداث نهر‌ها و شبکه‌های آبیاری، احداث مسیر‌های پیاده‌روی، اجرای شیب بندی‌ها و تراس بندی ها، عملیات تخریب، آواربرداری و نخاله برداری، عملیات زباله برداری (پسماند)، فنس‌کشی، اجرای دیوار‌های سنگی خشکه چین، اجرای عملیات پل سنگی آبشار (تراس‌بندی و شیب‌بندی‌ها)، احداث پله‌های سنگی، احداث پله‌های چوبی، اجرای گدار‌های سنگی رودخانه، احداث باغ تحقیقاتی، اجرای عملیات محوطه پل‌های سنگی آبشار و خوش مرام، بازرویانی پوشش گیاهی و کاشت درختان از جمله اقدامات صورت گرفته در این پروژه هستند.

به گفته گودرزی فاز دوم پروژه احیا و ساماندهی رود دره فرحزاد نیز به مساحت ۱۰۳ هکتار پس از اتمام فاز اول آغاز خواهد شد.


12104814
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: مجمع خیرین کشور طی یک سال گذشته تنها در استان تهران ۱۵۰۰ کلاس درس ساخته و ۲ هزار کلاس جدید در دست احداث است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست ساماندهی نواقص زیرساختی و بهبود سیما و منظر شهری محور بزرگراهی آزادگان بعنوان بزرگترین شاهراه ارتباطی در جنوب پایتخت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق موبایل قاپ در خیابان جمهوری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال یک پیامک به شهروندان توصیه‌ای برای سخت‌تر شدن سرقت خودرو ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: حدنگاری اراضی منابع طبیعی در سه سال اخیر موجب از بین رفتن جرایمی، چون کوه‌خواری و جنگل‌خواری سازمان یافته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار اطلاعاتی کذب توسط مهدی - م درخصوص برخی محکومان دستگاه قضایی، دادستانی تهران علیه وی اعلام جرم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرمانداری تهران گفت: هیچ نهادی به‌تنهایی قادر به پاسخگویی به نیاز‌های سالمندان نیست و تحقق سالمندی فعال و توانمند، مستلزم همکاری همه نهاد‌های مسئول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، با اعلام حجم سنگین تردد در محور‌های منتهی به شمال کشور به‌ویژه جاده چالوس، از اعمال محدودیت و انسداد جاده از عصر امروز جهت مدیریت بار ترافیکی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه کارآفرینی سازمان بهزیستی گفت: بیش از ۶۰۰ هزار دانش‌آموز تحت حمایت بهزیستی هستند و غربالگری استعدادیابی و مهارت‌آموزی از دو هفته گذشته به‌صورت رسمی در سراسر کشور آغاز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی گفت: هرگونه کاستی در فرآیند‌های بیمه‌ای که موجبات نارضایتی شهروندان را فراهم آورد، می‌بایست با قید فوریت شناسایی و مرتفع شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است