اقتصادی 09:00 - 22 شهریور 1403
مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری گفت: همزمان با اتمام سفرهای تابستانی نظارت بر روند فروش بلیت تشدید شده که در این زمینه تعداد بازرسان در پایانه های مسافری افزایش یافته است.

افزایش نظارت‌ بر نرخ بلیت در روزهای پایانی سفرهای تابستانی

داریوش باقر‌جوان، مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه همزمان با اتمام سفرهای تابستانی و افزایش میزان تردد نظارت ها را بر فروش بلیت دو چندان کرده ایم، گفت:  طبق بررسی‌های صورت گرفته میزان سفرهای حمل‌ونقل عمومی در این ایام بیشتر شده است و طبق آمار ۱۵ درصد افزایش یافته است‌.

وی ادامه داد: همزمان با افزایش میزان تقاضا تعداد سرویس‌های برون شهری در این ایام را بیشتر خواهیم کرد و در صورت لزوم  لیست انتظار را راه اندازی کرده ایم که همزمان با باز شدن سرویس های جدید مسافران وارد می شود.

 مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: با توجه به آغاز موج دوم سفرهای تابستانه، سرویس‌ها به منظور جابجایی مسافران دایر بوده و با توجه به فعال بودن سامانه رزرو بلیت، سرویس‌های فوق‌العاده براساس میزان تقاضا فعال می‌شود.

 باقرجوان اظهار کرد: نظارت بر نرخ بلیت و عملکرد مجموعه حمل‌ونقل از طریق سامانه‌های نظارتی و با محوریت افزایش ضریب ایمنی سفرها در حال انجام است.

وی افزود: برای تحقق سهم ۷۰ درصدی استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی در مسافت‌های متوسط و بلند، به دنبال ایمنی تردد، کاهش جدی آمار تصادفات، مصرف سوخت و آلایندگی‌های زیست محیطی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۷هزار ناوگان اتوبوس برون شهری داریم که امکان تردد در مسافت های طولانی را دارد و سعی خواهیم کرد با همکاری کارخانجات داخلی این تعداد را افزایش دهیم.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12091901
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: لار برای تأمین آب شرب تهران ساخته شده و تلاش می‌کنیم با تأمین منابع مالی، زمان اصلاح مخزن را از چهار سال به نصف کاهش دهیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت بازآفرینی شهری گفت: در طرح کلید به کلید شناسایی واحد‌ها و افرادی که تمایل به اجرای این طرح را دارند آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده میزان تولید خودرو با افزایش ۵۳ هزار دستگاه به ۴۰۳ هزار و۲۰۵ دستگاه رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروزه در بسیاری از کشور‌های توسعه‌یافته، پساب به عنوان یک منبع حیاتی دیده می‌شود و استفاده مجدد از آن در دستور کار قرار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء همزمان با کاهش دما در ابتدای این هفته اوج گرفت و در نهمین روز آذر به بیش از ۵۲۴ میلیون مترمکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: عرضه ۲۰ هزار موتور سیکلت برقی در تهران به عنوان شهر پایلوت را آغاز کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت:  پرشدگی کل سد‌های کشور ۳۲ درصد است، اما این عدد در مورد سد‌های تهران تنها ۹ درصد است که بخش قابل توجهی از آن به دلیل رسوب است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای قانون مالیات بر سوداگری شاهد کاهش سفته بازی و هدایت نقدینگی به سمت بازار‌های مولد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی بانک مرکزی با اعلام اینکه دوشنبه ۱۷ آذر، حراج سکه طلای بانک مرکزی انجام خواهد شد، گفت: برنامه پیش‌فروش سکه نیز هفته پایانی آذر برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است