اقتصادی 09:00 - 22 شهریور 1403
مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری گفت: همزمان با اتمام سفرهای تابستانی نظارت بر روند فروش بلیت تشدید شده که در این زمینه تعداد بازرسان در پایانه های مسافری افزایش یافته است.

افزایش نظارت‌ بر نرخ بلیت در روزهای پایانی سفرهای تابستانی

داریوش باقر‌جوان، مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه همزمان با اتمام سفرهای تابستانی و افزایش میزان تردد نظارت ها را بر فروش بلیت دو چندان کرده ایم، گفت:  طبق بررسی‌های صورت گرفته میزان سفرهای حمل‌ونقل عمومی در این ایام بیشتر شده است و طبق آمار ۱۵ درصد افزایش یافته است‌.

وی ادامه داد: همزمان با افزایش میزان تقاضا تعداد سرویس‌های برون شهری در این ایام را بیشتر خواهیم کرد و در صورت لزوم  لیست انتظار را راه اندازی کرده ایم که همزمان با باز شدن سرویس های جدید مسافران وارد می شود.

 مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: با توجه به آغاز موج دوم سفرهای تابستانه، سرویس‌ها به منظور جابجایی مسافران دایر بوده و با توجه به فعال بودن سامانه رزرو بلیت، سرویس‌های فوق‌العاده براساس میزان تقاضا فعال می‌شود.

 باقرجوان اظهار کرد: نظارت بر نرخ بلیت و عملکرد مجموعه حمل‌ونقل از طریق سامانه‌های نظارتی و با محوریت افزایش ضریب ایمنی سفرها در حال انجام است.

وی افزود: برای تحقق سهم ۷۰ درصدی استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی در مسافت‌های متوسط و بلند، به دنبال ایمنی تردد، کاهش جدی آمار تصادفات، مصرف سوخت و آلایندگی‌های زیست محیطی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۷هزار ناوگان اتوبوس برون شهری داریم که امکان تردد در مسافت های طولانی را دارد و سعی خواهیم کرد با همکاری کارخانجات داخلی این تعداد را افزایش دهیم.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12091901
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: حضور در میان مردم وظیفه شخصی بنده است و دولتمردان نیز به عنوان یکی از آحاد مردم، در کنار آنان و انقلاب حضور دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تردد در محور چالوس و آزادراه تهران –شمال در مسیر شمال به جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: کاهش سهمیه سوخت بخش کشاورزی امنیت غذایی را در معرض خطر قرار می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ تا پایان سال به یک میلیون و ۳۸۰ هزارتن برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت:ما در دولت، وظیفه داریم همه تلاش خود را برای بهبود معیشت مردم و فراهم‌سازی شرایط اقتصادی مناسب‌تر به کار گیریم. بی‌تردید، ارتقای رفاه و رضایت مردم، در صدر برنامه‌های تمامی مسئولان قرار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتی گفت:وظیفه تمامی مدیران و مسئولان این است که با وجود فشار‌های سنگین نظام سلطه، در حد توان، سختی‌ها و مشکلات را به حداقل ممکن کاهش دهیم و
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور پرداخت عیدی یکسان ۱۰ میلیون تومانی سال ۱۴۰۴ به همه کارکنان دولت و بازنشستگان را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رفیع زاده، حضور گسترده مردم در راهپیمایی چهل‌و‌هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را نشانه‌ای روشن از پایبندی ملت ایران به آرمان‌های انقلاب، نظام جمهوری اسلامی و رهبری دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت:برخی آزادراه‌ها، میزان بازگشت سرمایه و تحقق درآمدها حتی به ۵۰ درصد پیش‌بینی‌ها نیز نمی‌رسد و در مواردی این عدد به کمتر از ۳۰ درصد کاهش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است