اجتماعی 11:10 - 10 مهر 1401

برقراری امنیت تهران به کمک آتش نشانان

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا نادعلی سخنگو و نایب رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با حضور در ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با قدرت الله محمدی رئیس این سازمان دیدار و از اتاق وضعیت ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران بازدید کرد.

بر اساس این گزارش نادعلی ضمن تشکر از فعالیت و فداکاری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران در همکاری با سایر نیروهای در شهر تهران برای برقراری امنیت و آرامش در شهر تهران اظهار کرد: در چند روز اخیر که اغتشاشگران تلاش داشتند که نظم شهر تهران را برهم بزنند، نیروهای سازمان آتش نشانی با فداکاری و ایثار در کنار سایر نیروها تلاش کردند تا امنیت را در شهر تهران برقرار کنند.

وی افزود: بارها مشاهده شد که اغتشاشگران با شعله ور کردن آتش در سطل‌های زباله شهر تهران در تلاش بودند تا بخواهند نظم شهر را از بین ببرند اما هوشیاری و حضور به موقع همکارانم در آتش نشانی شهر تهران نقشه آنها برهم زد، به صورت کامل مشخص است نشان دهنده دست ضد انقلاب در اغتشاشات اخیر است.

سخنگو و نایب رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: اغتشاشگران بارها تلاش کردند تا با ایجاد اختلال در عملکرد فعالیت آتش نشانی مانع حرکت خودروهای آتش نشانی شوند اما همکاری خوب نیروهای امنیتی با سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران نقشه اغتشاشگران را از بین برد.

نادعلی تاکید کرد: همکاران در ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران کاملاً بر همه امور مشرف بودند؛ البته متأسفانه خساراتی به تجهیزات آتش نشانان وارد شده است اما مشکل خاصی گزارش نشده بود و در طول چند شب گذشته اقدامات خوبی در جهت برقراری امنیت در شهر تهران توسط همکارانم در آتش نشانی صورت گرفت.


11700606
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین خدمت‌رسانی شهرداری تهران به زائران اربعین ۱۴۰۴ با استقرار در مرزها و شهرهای مقدس عراق آغاز شد و خدمات شهری، فرهنگی و بهداشتی به زائران ارائه می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، از آمادگی کامل کمیته‌های خدمات شهری، ترافیکی، بهداشتی و فرهنگی این شهرداری برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی آمار‌های سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می‌دهد که طی سه سال گذشته به دلیل توجه بیشتر هموطنان عزیز به توصیه‌ها و نکات ایمنی و نیز افزایش مراقبت‌ها در سواحل، آمار تلفات ناشی از غرق شدگی در دریا با کاهشی قابل توجه مواجه بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سامانه‌ها و هوش قضایی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: آیین‌نامه اجرایی نحوه استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیند‌های قضایی دو هدف تسریع در رسیدگی‌ها و دقت و اتقان را دنبال می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری شهرداری تهران از تقسیم کار بین مناطق و سازمان‌ها برای پوشش مراسم اربعین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت تأمین اجتماعی نحوه برخورداری از حمایت‌هایی مانند کمک‌هزینه ازدواج و مراسم ترحیم را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام قاضی عسکر اربعین را نماد مقاومت جهانی علیه ظلم و ستم خواند و تأکید کرد این حرکت پیام وحدت و عدالت را به جهان می‌رساند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخورد سواری ۲۰۶ با اتوبوس بی آر تی در بزرگراه چمران سبب بروز حادثه شد، اما خوشبختانه مصدومی به همراه نداشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در برخی از معابر و بزرگراه‌های حال حاضر پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۸۸ در وضعیت قابل قبول قرار دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است