اقتصادی 19:52 - 24 شهریور 1403
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: عمر مفید حدود ۳۰ درصد از شبکه برق کشور سپری شده و نیازمند بهینه‌سازی است.

لزوم اصلاح و بهینه‌سازی تجهیزات شبکه برق 

مصطفی رجبی مشهدی در خصوص تعرفه برق مشترکان گفت: براساس تعرفه‌های ابلاغی که مجلس شورای اسلامی به ما تکلیف کرده است، به برخی از مشترکان مانند مشترکانی که زیر الگو مصرف می‌کنند، مشترکان حوزه کشاورزی و مشترکان مناطق گرمسیر یارانه‌های بیشتری تعلق می‌گیرد و این دسته از مشترکان تعرفه‌هایی حدود ۲۹ تومان به ازای هر کیلووات ساعت، ۳۵ تومان به ازای هر کیلووات ساعت و ۱۰۰ تومان به ازای هر کیلووات ساعت پرداخت می‌کنند.

ر️جبی مشهدی در همین زمینه افزود: در کنار این دسته از مشترکان، مشترکان صنعتی هستند که به طور متوسط نرخ ۶۰۰ تومان را به ازای هر کیلووات ساعت پرداخت می‌کنند و سرجمع درآمد حاصل از فروش شرکت توانیر در سال ۱۴۰۲، ۸۷ هزار میلیارد تومان و پیش‌بینی ما برای سال ۱۴۰۳، ۱۱۷ هزار میلیارد تومان است.

وی اضافه کرد: البته درآمد‌های دیگری نیز وجود دارد مانند درآمد انشعاب‌ها که حدود ۳ تا ۴ هزار میلیارد تومان است و درآمد ناشی از مابه‌التفاوت نرخ برق که حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه است و صرفا برای طلب پیمانکاران و تولیدکنندگان برق در سال ۱۴۰۲ به آنها پرداخت کردیم.

وی درآمد‌های صنعت برق در سال گذشته را حدود ۱۶۸ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان کسری منابع داشتیم که آن هم تحت عنوان مابه‌التفاوت از دولت طلبکار می‌شویم.

ب️ه گفته سخنگوی صنعت برق، در حال حاضر مطالبات صنعت برق از دولت بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است و صنعت برق به همین میزان به تولیدکنندگان، تامین‌کنندگان تجهیزات و پیمانکاران بدهکار است که با برنامه‌ریزی‌هایی که در دولت چهاردهم صورت گرفته است، امید می‌رود بخش عمده‌ای از مطالبات را بتوانیم از دولت وصول کنیم.

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: عمر مفید حدود ۳۰ درصد از شبکه برق کشور سپری شده و نیازمند بهینه‌سازی است و پیش‌بینی می‌شود برای اصلاح این فرسودگی‌ها حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان نیاز باشد.


12092633
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور گفت: در حال حاضر یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه عرضه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد: کارت‌های اضطراری بنزین موجود در جایگاه‌ها (کارت جایگاه) جمع‌آوری نشده‌اند و در حال حاضر نیز هیچ برنامه‌ای برای جمع‌آوری آنها وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری سازمان شیلات گفت: تاکنون ۴۰ بندر واگذار کردیم و ۳۴ بندر هم در حال رصد و پایش هستیم و گزارش‌های نظارتی آماده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی در خصوص پرداخت ارز ترجیحی نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی گفت:هیچ وقت قرار نبود زمین رایگان به متقاضیان داده شود بلکه قرار بود زمین به‌صورت ۹۹ ساله واگذار شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی گفت: هیچ وقت قرار نبود زمین رایگان به متقاضیان داده شود بلکه قرار بود زمین به‌صورت ۹۹ ساله واگذار شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:۴۷هزار هکتار به مجموع ظرفیت‌های سکونتگاهی شهری و روستایی کشور با رعایت تمام ملاحظات اضافه شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:۴۷هزار هکتار به مجموع ظرفیت‌های سکونتگاهی شهری و روستایی کشور با رعایت تمام ملاحظات اضافه شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۸ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: اجازه نمی‌دهیم که هیچ پروژه‌ای بدون تاییده و استاندارد به بهره‌برداری برسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است