بین‌الملل 22:01 - 29 آبان 1402
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه مدعی شد که این رژیم به توافق تبادل اُسرا چراغ سبز نشان داده و منتظر پاسخ جنبش حماس است.

منابع صهیونیستی: اسرائیل با توافق موافقت کرده و منتظر پاسخ حماس است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه مدعی شد که این رژیم به توافق تبادل اُسرا چراغ سبز نشان داده و منتظر پاسخ جنبش حماس است.

این در حالی است که زاهر جبارین مسئول دفتر شهدا، مجروحان و اسرا در جنبش حماس می‌گوید که رژیم صهیونیستی تا کنون، درباره آتش‌بس، وقت‌کُشی می‌کند.

جبارین با بیان اینکه حماس، چارچوب کلی را برای اجرای هر گونه توافق آتش‌بس تعیین کرده‌ است، تأکید کرد که این توافق باید به صورت کامل اجرایی شود.

وی همچنین به شبکه المیادین خبر داد که تا به امروز، رژیم صهیونیستی 13 بار تعهدات خود به میانجیها را زیر پا گذاشته است.

شبکه سی ان ان هم ساعاتی پیش از ادامه مذاکرات فشرده برای حصول توافق آتش بس در غزه خبر داد و گزارش کرد: نویس توافقی که پیشنهاد شده و روی میز مذاکره قرار دارد آزادی زندانیان اسرائیلی در دست حماس را در ازای آتش بس 4 یا 5 روزه مطرح کرده است.

سی ان ان در ادامه افزود: هنوز توافقی انجام نشده اما متن توافق به مدت 4 هفته است که بین طرفین در حال رفت و برگشت است. مذاکره کنندگان از کشورهای مختلف از جمله مقامات ارشد دولت جو بایدن برای اولین بار از زمان شروع جنگ درباره پیشرفتها برای حصول توافق ابراز خوشبینی کرده‌اند.

پایان پیام/.


12008896
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ترامپ، رئیس‌جمهور کلمبیا را به همکاری با کارتل‌های مواد مخدر متهم کرد، پترو او را دچار «خرفتی ناشی از پیری» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان با اعلام فرار عیدروس الزبیدی، عملیات نظامی گسترده‌ای را علیه پایگاه‌های شورای انتقالی در استان ضالع کلید زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا مدعی شد تهدید این کشور به الحاق نظامی گرینلند، تنها یک ابزار فشار برای معامله با دانمارک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» موسسه صهیونیستی وایزمن تحت تاثیر خسارات ناشی از موشک‌های ایران و موج تحریم‌های آکادمیک، جایگاه تاریخی خود را در رتبه‌بندی جهانی از دست داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جمهوری اسلامی و دیگر اعضای محور مقاومت باید برای مقابله با این روند امنیتی‌سازی، راهبردی سه‌وجهی شامل اقدامات هماهنگ دیپلماتیک، تقویت روایت جایگزین در رسانه‌ها و تقویت سازوکارهای حفاظتی و اطلاعاتی را در دستور کار قرار دهند تا از تبدیل اتهام...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با اعلام ورود قریب‌الوقوع میلیون‌ها بشکه نفت ونزوئلا به بازار آمریکا، از کنترل شخصی بر اموال حاصل از فروش آن سخن گفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا پس از نشست ائتلاف موسوم به «ائتلاف مشتاقان» در پاریس گفت که پروتکل‌های امنیتی برای اوکراین «تقریباً تکمیل شده» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ترکیه از همه گروه‌های مسلح کرد - «از جمله در سوریه» - خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار منتشر شده ۵۵ سرباز کوبایی و ونزوئلایی در جریان عملیات آمریکا در ونزوئلا کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ، اسرائیل و سوریه را برای دستیابی به توافقی که امنیت مرزی را تثبیت کند، تحت فشار قرار داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است