بین‌الملل 19:00 - 10 مهر 1401

انتخاب رئیس جمهور فرصت واقعی برای نجات لبنان است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، شیخ نبیل قاووق عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان تاکید کرد که این کشور در آستانه دستیابی به ثروت و حقوق نفتی و گازی خود است که بیروت را از بحران مالی، اقتصادی و معیشتی نجات می دهد.

وی تاکید کرد که انتخاب رئیس جمهور جدید با اراده ملی، فرصت واقعی برای نجات لبنان است اما طرفی که همواره اندیشه مقابله و چالش آفرینی در سر دارد و تابع سفارت های بیگانه است، خواستار انتخاب رئیس جمهوری بر اساس معیارهای خود هستند که کشور را به سمت فتنه و هرج و مرج می برد.

نبیل قاووق ادامه داد: تفاوت بسیاری میان این گروه و گروه میهن دوستی وجود دارد که خواستار انتخاب ریاست جمهوری برای نجات کشور هستند.

عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان تصریح کرد: پیوستن لبنان به باشگاه کشورهای تولید کننده نفت و گاز به معنای خروج کشور از بحران های معیشتی، مالی و اقتصادی و یک مژده و آغاز بهبود اوضاع همه لبنانی ها است.

قاووق عنوان کرد: امروز لبنان در آستانه بازپس گیری ثروت ها، منابع و حقوق نفتی و گازی خود است که می تواند از طریق همکاری میان مقاومت و دولت، کشور را از بحران ها خارج کند.

وی تاکید کرد: خوشبینی زیادی وجود دارد که در روزهای آینده لبنان موفق به تشکیل دولت شود تا اندکی از رنج های معیشتی و اقتصادی ملت کاسته شود و اقدامات ملموسی صورت گیرد.


11700914
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با رکورد زدن برداشت گاز در اروپا طی روز‌های کریسمس، روسیه هشدار داد کاهش شدید ذخایر اروپا می‌تواند باعث اتمام زودهنگام سوخت پیش از پایان زمستان شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تماسی طولانی روسای جمهور آمریکا و روسیه ضمن رد پیشنهاد آتش‌بس موقت اوکراین، بر سر تشکیل کارگروه‌های ویژه برای پایان دادن به جنگ توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مهلت اجرای توافق برای ادغام نیروهای قسد در نهادهای دولتی به پایان رسیده، سفر فرمانده کل قسد به دمشق با ادعای دلایل فنی لغو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهر‌های مختلف سومالی‌لند در اعتراض به مداخله اسرائیل و با هدف تاکید بر وحدت سومالی، شاهد تظاهرات گسترده‌ای بود با برافراشتن پرچم فلسطین بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ترامپ و زلنسکی از نهایی شدن ۹۵ درصد طرح صلح سخن می‌گویند، ضمانت‌های امنیتی آمریکا و سرنوشت اراضی است به یک معضل تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همکاری ایران و روسیه در حوزه هوافضا، که نمونه آن این پرتاب است، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای ارتقای سطح علمی و دفاعی ایران ایجاد می‌کند. این همکاری، که بر پایه توافق‌های استراتژیک دوجانبه بنا شده، شامل پرتاب ماهواره‌ها و تبادل دانش فنی است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عملیات ضدتروریستی نیرو‌های امنیتی ترکیه در استان یالوا با درگیری مسلحانه و مجروح شدن ۷ پلیس همراه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دوره جدید پارلمان عراق در حالی امروز با سوگند نمایندگان آغاز می‌شود؛ اما تشدید رقابت میان کاندیدا‌های احزاب سنی، انتخاب رئیس را سخت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار ترامپ و زلنسکی پس از دو ماه پرفشار برای طرف اوکراینی به منظور ارائه طرح صلح جایگزین بازهم بدون رسیدن به توافقی مشخص در خصوص مهم‌ترین موارد اختلافی به پایان رسید
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انصارالله یمن هشدار داد هرگونه حضور نظامی اسرائیل در سومالی‌لند هدف مشروع حملات موشکی و پهپادی یمنی‌ها خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است