بین‌الملل 19:00 - 10 مهر 1401

انتخاب رئیس جمهور فرصت واقعی برای نجات لبنان است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، شیخ نبیل قاووق عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان تاکید کرد که این کشور در آستانه دستیابی به ثروت و حقوق نفتی و گازی خود است که بیروت را از بحران مالی، اقتصادی و معیشتی نجات می دهد.

وی تاکید کرد که انتخاب رئیس جمهور جدید با اراده ملی، فرصت واقعی برای نجات لبنان است اما طرفی که همواره اندیشه مقابله و چالش آفرینی در سر دارد و تابع سفارت های بیگانه است، خواستار انتخاب رئیس جمهوری بر اساس معیارهای خود هستند که کشور را به سمت فتنه و هرج و مرج می برد.

نبیل قاووق ادامه داد: تفاوت بسیاری میان این گروه و گروه میهن دوستی وجود دارد که خواستار انتخاب ریاست جمهوری برای نجات کشور هستند.

عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان تصریح کرد: پیوستن لبنان به باشگاه کشورهای تولید کننده نفت و گاز به معنای خروج کشور از بحران های معیشتی، مالی و اقتصادی و یک مژده و آغاز بهبود اوضاع همه لبنانی ها است.

قاووق عنوان کرد: امروز لبنان در آستانه بازپس گیری ثروت ها، منابع و حقوق نفتی و گازی خود است که می تواند از طریق همکاری میان مقاومت و دولت، کشور را از بحران ها خارج کند.

وی تاکید کرد: خوشبینی زیادی وجود دارد که در روزهای آینده لبنان موفق به تشکیل دولت شود تا اندکی از رنج های معیشتی و اقتصادی ملت کاسته شود و اقدامات ملموسی صورت گیرد.


11700914
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مهاجرین افغانستانی در ایام عزای حسینی گفتند رژیم صهیونیستی جهان اسلام را نشانه گرفته است و در این راه پای آرمان های انقلاب ایستاده اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس مدعی شد آمریکا به حماس اطلاع داده است که در صورت عدم توافق طی آتش‌بس موقت ۶۰ روزه، از تمدید مذاکرات حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد که تصمیم ایران برای توقف همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «غیرقابل قبول» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه پنتاگون ارسال برخی موشک‌ها و مهمات به اوکراین را متوقف کرد، روسیه اعلام کرد که این اقدام می‌تواند به پایان سریع‌تر جنگ کمک کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ملل می‌گوید اقدام ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نگران‌کننده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گیدئون ساعر مدعی شد که اسرائیل در مورد دستیابی به توافق با حماس برای پایان دادن به جنگ در غزه و بازگرداندن اسرا جدی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که این کشور پس از انتشار خبر تعلیق کمک‌های نظامی ایالات متحده، آماده خرید یا اجاره سیستم‌های دفاع هوایی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در باکو به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است