بین‌الملل 19:00 - 10 مهر 1401

انتخاب رئیس جمهور فرصت واقعی برای نجات لبنان است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، شیخ نبیل قاووق عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان تاکید کرد که این کشور در آستانه دستیابی به ثروت و حقوق نفتی و گازی خود است که بیروت را از بحران مالی، اقتصادی و معیشتی نجات می دهد.

وی تاکید کرد که انتخاب رئیس جمهور جدید با اراده ملی، فرصت واقعی برای نجات لبنان است اما طرفی که همواره اندیشه مقابله و چالش آفرینی در سر دارد و تابع سفارت های بیگانه است، خواستار انتخاب رئیس جمهوری بر اساس معیارهای خود هستند که کشور را به سمت فتنه و هرج و مرج می برد.

نبیل قاووق ادامه داد: تفاوت بسیاری میان این گروه و گروه میهن دوستی وجود دارد که خواستار انتخاب ریاست جمهوری برای نجات کشور هستند.

عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان تصریح کرد: پیوستن لبنان به باشگاه کشورهای تولید کننده نفت و گاز به معنای خروج کشور از بحران های معیشتی، مالی و اقتصادی و یک مژده و آغاز بهبود اوضاع همه لبنانی ها است.

قاووق عنوان کرد: امروز لبنان در آستانه بازپس گیری ثروت ها، منابع و حقوق نفتی و گازی خود است که می تواند از طریق همکاری میان مقاومت و دولت، کشور را از بحران ها خارج کند.

وی تاکید کرد: خوشبینی زیادی وجود دارد که در روزهای آینده لبنان موفق به تشکیل دولت شود تا اندکی از رنج های معیشتی و اقتصادی ملت کاسته شود و اقدامات ملموسی صورت گیرد.


11700914
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین در دیدار با مودی اعلام کرد مسکو آماده ادامه ارسال بدون وقفه سوخت به هند است و خود را تأمین‌کننده قابل اعتماد انرژی برای دهلی نو خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاهزاده ترکی الفیصل، دیپلمات پیشین عربستان سعودی، در نشستی در ابوظبی اعلام کرد اسرائیل – و نه ایران – تهدید اصلی برای ثبات منطقه است و باید توسط آمریکا مهار شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه چین با تأکید بر سیاست عدم دخالت در امور داخلی دیگر کشورها، انتخابات ریاست‌جمهوری هندوراس را یک امر داخلی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی حافظ صلح سازمان ملل در لبنان (یونیفل) در بیانیه‌ای حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان را نقض واضح قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» الگوریتم‌ها، قتل و نظارت در خدمت اشغال و آپارتاید ساختاری هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان یونان خرید ۳۶ سامانه توپخانه راکتی PULS از اسرائیل به ارزش حدود ۷۵۰ میلیون دلار را تصویب کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه‌داری آمریکا ۷.۱ میلیون دلار جریمه علیه شرکت نیویورکی به دلیل مدیریت املاک برای متحد پوتین اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر هند در این دیدار با پوتین تأکید کرد کشورش از هر تلاشی برای صلح در اوکراین حمایت می‌کند، در حالی که پوتین هدف خود را افزایش تجارت دوجانبه و تحکیم روابط نظامی-فنی با بزرگترین خریدار تسلیحات و نفت روسیه اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد هنوز تاریخی برای دیدار بعدی ولادیمیر پوتین با استیون ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، تعیین نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل بودجه نظامی سال ۲۰۲۶ را علیرغم آتش‌بس در غزه، ۳۴ میلیارد دلار تعیین کرد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است