علمی فناوری 12:30 - 07 مرداد 1400

افول توئیتر در هند/ رقیب داخلی رونق می گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، محبوبیت توئیتر به عنوان یک ابزار ارتباطی معتبر میان بخش‌های مختلف دولت هند در حال کاهش است. در این میان وزارت خانه‌های این کشور سعی دارند اپ «کو»(Koo) را ترویج کنند که داخل هند توسعه یافته است.

یکی از کاربران رده بالای هندی در شبکه اجتماعی کو، آشوینی وایشنا وزیر فناوری اطلاعات جدید این کشور است که از ماه جاری در این سمت فعالیت می‌کند. او حساب کاربری خود در «کو» را باز کرده و مدت کوتاهی پس از آن اعلام کرد تحقیقاتی درباره همخوانی توئیتر با قوانین سختگیرانه جدید آغاز می‌کند. این در حالی است که اطلاعات مذکور در حساب کاربری توئیتر وی با بیش از ۲۵۸ هزار فالور پست نشده بود.

یکی از مقامات دولت در این باره می‌گوید: ایده اصلی چنین طرحی، ایجاد اپ جایگزین برای توئیتر است.

این در حالی است که مقامات و وزرای عضو حزبBJP هند نیز همین عقیده را دارند. آنها از رفتار ستیزه جویانه توئیتر آزرده شده‌اند.

دولت ملی گرای نارندا مودی نخست وزیر فعلی هند، نخستین بار در ماه فوریه ۲۰۲۱ میلادی علیه توئیتر موضع گرفت زیرا این شبکه اجتماعی از همخوانی کامل با قوانین و حذف حساب‌های کاربری و پست‌هایی سر باز زد که درباره اعتراضات کشاورزان اخبار جعلی منتشر می‌کردند.

در نتیجه این اختلافات برخی از وزرای دولت هند اپ «کو» را ترویج کردند که برخلاف توئیتر، محتوا را در ۸ زبان هند ارائه می دهد. دانلود این اپ طی ۲ روز ۱۰ برابر شد و «کو» که ۱۶ ماه از عمر آن می‌گذرد اکنون حدود ۷ میلیون کاربر دارد.

توئیتر اکنون ۱۷.۵ میلیون کاربر در هند دارد و اختلافات آن با دولت این کشور اخیراً بالا گرفته است. یکی از موارد اختلافات نیز به بی توجهی توئیتر به مهلت ۲۵ می هند برای تعیین مدیران همخوانی و پاسخگویی پلتفرم در داخل این کشور بود.

هرچند نخست وزیر هند هنوز به اپ «کو» نپیوسته، اما بسیاری از مقامات و وزارتخانه‌ها همچنان از دو پلتفرم استفاده می‌کنند.

توئیتر از اظهار نظر درباره استفاده از کو توسط دولت هند خودداری کرده اما گفته به طور مستقم با وزارتخانه‌های مختلف و مقامات همکاری می‌کند و نقش مهمی در مدیریت بحران در بازه شیوع کرونا ایفا کرده است.


11166733
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با کاردار عراق در تهران بر آمادگی کشورمان برای انتقال دانش فنی ساخت ماهواره، اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی و توسعه همکاری‌های آموزشی و فناورانه تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبی از سه مکمل نتایج قابل توجهی در معکوس کردن علائم اوتیسم نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان نسبت به خطرات ۷ بازی‌ ویدیویی هشدار داده‌اند که باید از آن‌ها دوری کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک اخترفیزیکدان آمریکایی پیشنهاد استفاده از گانیمد، بزرگترین قمر مشتری را به عنوان بستری برای مطالعه اثرات ماده تاریک در فضا ارائه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همایش ملی دانشگاه سبز تلاش می‌کند تا راه‌حل‌های عملی برای حل چالش‌های بزرگی مانند بحران آب، آلودگی هوا و ناترازی انرژی ارائه شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به رشد عرضه پودر و عصاره‌های پودری زعفران تقلبی در بازار و فضای مجازی، نسبت به خطرات استفاده از این محصولات هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان سلامت می‌گویند حتی یک شب بی‌خوابی یک شوک واقعی برای بدن است که با اختلال در ریتم هورمونی در صبح شروع شده و در عصر به خطرات سلامتی جسمی منجر می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ماده‌ شادی‌آور برای انسان در نمونه‌های سیارک بنو کشف شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر توصیه کرد در روز‌های پایانی فصل پاییز که ابتلا به آنفلوآنزا روند افزایشی می‌یابد واکسن بزنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است