علمی فناوری 12:30 - 07 مرداد 1400

افول توئیتر در هند/ رقیب داخلی رونق می گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، محبوبیت توئیتر به عنوان یک ابزار ارتباطی معتبر میان بخش‌های مختلف دولت هند در حال کاهش است. در این میان وزارت خانه‌های این کشور سعی دارند اپ «کو»(Koo) را ترویج کنند که داخل هند توسعه یافته است.

یکی از کاربران رده بالای هندی در شبکه اجتماعی کو، آشوینی وایشنا وزیر فناوری اطلاعات جدید این کشور است که از ماه جاری در این سمت فعالیت می‌کند. او حساب کاربری خود در «کو» را باز کرده و مدت کوتاهی پس از آن اعلام کرد تحقیقاتی درباره همخوانی توئیتر با قوانین سختگیرانه جدید آغاز می‌کند. این در حالی است که اطلاعات مذکور در حساب کاربری توئیتر وی با بیش از ۲۵۸ هزار فالور پست نشده بود.

یکی از مقامات دولت در این باره می‌گوید: ایده اصلی چنین طرحی، ایجاد اپ جایگزین برای توئیتر است.

این در حالی است که مقامات و وزرای عضو حزبBJP هند نیز همین عقیده را دارند. آنها از رفتار ستیزه جویانه توئیتر آزرده شده‌اند.

دولت ملی گرای نارندا مودی نخست وزیر فعلی هند، نخستین بار در ماه فوریه ۲۰۲۱ میلادی علیه توئیتر موضع گرفت زیرا این شبکه اجتماعی از همخوانی کامل با قوانین و حذف حساب‌های کاربری و پست‌هایی سر باز زد که درباره اعتراضات کشاورزان اخبار جعلی منتشر می‌کردند.

در نتیجه این اختلافات برخی از وزرای دولت هند اپ «کو» را ترویج کردند که برخلاف توئیتر، محتوا را در ۸ زبان هند ارائه می دهد. دانلود این اپ طی ۲ روز ۱۰ برابر شد و «کو» که ۱۶ ماه از عمر آن می‌گذرد اکنون حدود ۷ میلیون کاربر دارد.

توئیتر اکنون ۱۷.۵ میلیون کاربر در هند دارد و اختلافات آن با دولت این کشور اخیراً بالا گرفته است. یکی از موارد اختلافات نیز به بی توجهی توئیتر به مهلت ۲۵ می هند برای تعیین مدیران همخوانی و پاسخگویی پلتفرم در داخل این کشور بود.

هرچند نخست وزیر هند هنوز به اپ «کو» نپیوسته، اما بسیاری از مقامات و وزارتخانه‌ها همچنان از دو پلتفرم استفاده می‌کنند.

توئیتر از اظهار نظر درباره استفاده از کو توسط دولت هند خودداری کرده اما گفته به طور مستقم با وزارتخانه‌های مختلف و مقامات همکاری می‌کند و نقش مهمی در مدیریت بحران در بازه شیوع کرونا ایفا کرده است.


11166733
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۴.۵ میلیارد سال پیش، یک سیارک غول‌پیکر به نام تئا در یک برخورد عظیم با زمین منجر به تشکیل ماه شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت گوگل اعلام کرد که هکر‌ها پس از نقض امنیتی Gainsight در بزرگترین حمله سایبری، اطلاعات ۲۰۰ شرکت را به سرقت بردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص پزشکی توانایی یک ادویه محبوب را در عمل به عنوان یک داروی ضد افسردگی طبیعی، با مجموعه‌ای از مزایای سلامتی اضافی که ممکن است فراتر از انتظارات بسیاری از مردم باشد، آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» درمانگر اعتیاد در برنامه «گل یا پوچ» رادیو سلامت، نسبت به افزایش شیوع مصرف ماده مخدر «گُل» به دلیل ساده‌انگاری، قیمت ارزان، دسترسی آسان برای جوانان و سهولت مصرف هشداری جدی داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایسر یکی از بهترین مانیتور‌ها را برای طراحان و گیمر‌ها در روسیه عرضه می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رنگ مو‌های دائمی به دلیل محتوای آمین معطر پارا-فنیلن دی آمین (PPD)، ترکیبی که مسئول ماندگاری طولانی مدت رنگ است، نگرانی‌های بهداشتی را افزایش می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا ماموریت جسورانه‌ای را برای نجات تلسکوپ فضایی از سقوط کنترل نشده آغاز می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک خرس عروسکی مجهز به هوش مصنوعی به بچه‌ها یاد می‌داد که چگونه کبریت روشن کنند و همین موضوع باعث شد تولیدکنندگان آن را از قفسه‌ها جمع کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت با هشدار نسبت به رشد نگران‌کننده مقاومت میکروبی در جهان، به جایگاه نامطلوب منطقه مدیترانه شرقی در مرگ کودکان زیر پنج سال ناشی از مقاومت میکروبی اشاره کرد و توجه فوری به تجویز منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها و اجرای برنامه‌های...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به نقش دانش‌آموزان در دفاع مقدس، تأکید کرد: اگر دیروز نوجوانان با اسلحه از خاک کشور دفاع می‌کردند، امروز دانش‌آموزان با قلم و دفتر، پرچم‌دار جهاد علمی و فرهنگی و پاسدار آرمان‌های شهدا هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است