اجتماعی 18:32 - 19 اردیبهشت 1400

مشکلات کارخانه صنایع غذایی کیوان در همدان ظرف یک ماه حل شود

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، در اولین برنامه از سفر به استان همدان از کارخانه صنایع غذایی کیوان که روند تولید در آن متوقف شده است، گفت: توقف تولید در کارخانه‌های کشور برای هیچ فردی قابل قبول و خوشایند نیست.

رئیس قوه قضائیه افزود: کارخانه کیوان با همین وضعیت فعلی اگر درست مدیریت می‌شد می‌توانست حداقل با ۵۰۰ کارگر به فعالیت بپردازد، متأسفانه امروز ۵۰ کارگر دارد و مثل شمع در حال آب شدن است.

رئیسی با بیان اینکه کارخانه صنایع غذایی کیوان باید از حالت تعطیلی خارج شود، خطاب به مدیران و کارگران کارخانه عنوان کرد: به هیچ وجه اجازه خروج تجهیزات از کارخانه را ندهید.

وی اظهار کرد: کاهش تدریجی تعداد کارگران کارخانه صنایع غذایی کیوان و فرسوده شدن تجهیزات این کارخانه ممکن است به تعطیلی کامل و صددرصدی آن بینجامد و بر همین اساس، به هر نحو ممکن باید از تعطیلی این کارخانه جلوگیری شود.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه مالک یک کارخانه به هیچ عنوان حق تعطیلی کارخانه‌اش را ندارد، افزود: سوال جدی این است که مالک چرا اجازه داده است این کارخانه پس از واگذاری به این روز بیفتد؛ به هیچ عنوان بنا نیست که یک مالک بیاید و کارخانه‌ای را تحویل بگیرد و سپس چراغ تولید در آن کارخانه را خاموش کند.

رئیسی با تاکید بر اینکه قانون اجازه نمی‌دهد که مالک یک کارخانه، بعد از گذشت مدتی از تصدی مالکیت آن کارخانه، چراغ تولید آن را خاموش کند، افزود: یکی از شروط واگذاری‌ها در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی این است که واگذاری با رونق تولید، افزایش اشتغال و بهبود کیفیت محصولات همراه باشد.

وی ادامه داد: مالک این کارخانه باید در دادگستری حاضر شده و پاسخگوی بیکاری کارگران و تعطیلی توقف تولید باشد.

رئیس قوه قضائیه افزود: اگر مالک فعلی به معنای واقعی، آماده راه اندازی دوباره روند تولید در این کارخانه باشد از نظر ما مانعی نیست اما اگر حاضر به اجرای قانون نشد، باید موضوع را از طریق وزارت صمت و سازمان خصوصی سازی دنبال کرد تا به نحو قانونی خلع ید انجام شود.

وی با بیان اینکه باید ظرف مدت حداکثر یک ماه، خط تولیدهای کارخانه صنایع غذایی کیوان به راه بیفتند، اضافه کرد: مسئولان استان در اولین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی این استان ظرف ۱۰ روز آینده، از مسئولین مربوطه دعوت کرده و سخنان و مشکلات آنها را بشنوند و حداکثر ظرف مدت یک ماه مشکلات مربوطه را حل کنند.

رئیسی افزود: اگر مشکلات مربوط به این کارخانه در همدان قابل رفع و رجوع شدن نبود، به ما بگویید تا در تهران آن را پیگیری کنیم.


11059189
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی استانداری تهران تصریح کرد که تصمیمات و مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا کاملا قانونی است و یکی از ثمرات این تصمیمات، ابطال ۳۷ برگه معاینه فنی خودرو بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج وزیارت خبر داد که نام‌نویسی در کاروان‌های زمینی و هوایی عتبات عالیات ویژه اعزام در ماه مبارک رجب آغاز شده و متقاضیان می‌توانند برای تشرف در این ایام معنوی اقدام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از آماده باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار هواشناسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با بیان اینکه طرح شهرداران مدارس، تجربه‌ای ارزشمند برای مردم‌سالاری است، گفت: امسال در طرح «من شهردارم»، شهرداران مدارس نیاز‌های مدرسه خود را به ما اطلاع دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری میان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و سازمان حفاظت محیط‌زیست در راستای تحقق سیاست‌های کلان نظام امضا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران بر اهمیت اصلاح الگوی مصرف آب در بخش‌های مختلف شهری تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری سارق حرفه‌ای خبر داد که تلفن همراه و گردنبند به سرقت برده بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل مؤسسه راهگشا از افزایش ساعت کار مراکز تعویض پلاک در تهران و استان‌های پرتردد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران اقدامات صورت گرفته در حوزه تعیین تکلیف کالا‌های موجود در انبار‌های سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و گمرکات را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عدالت اداری از کاهش قابل ملاحظه تعداد پرونده‌های دیوان عدالت اداری طی یک سال گذشته خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است