اجتماعی 18:32 - 19 اردیبهشت 1400

مشکلات کارخانه صنایع غذایی کیوان در همدان ظرف یک ماه حل شود

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، در اولین برنامه از سفر به استان همدان از کارخانه صنایع غذایی کیوان که روند تولید در آن متوقف شده است، گفت: توقف تولید در کارخانه‌های کشور برای هیچ فردی قابل قبول و خوشایند نیست.

رئیس قوه قضائیه افزود: کارخانه کیوان با همین وضعیت فعلی اگر درست مدیریت می‌شد می‌توانست حداقل با ۵۰۰ کارگر به فعالیت بپردازد، متأسفانه امروز ۵۰ کارگر دارد و مثل شمع در حال آب شدن است.

رئیسی با بیان اینکه کارخانه صنایع غذایی کیوان باید از حالت تعطیلی خارج شود، خطاب به مدیران و کارگران کارخانه عنوان کرد: به هیچ وجه اجازه خروج تجهیزات از کارخانه را ندهید.

وی اظهار کرد: کاهش تدریجی تعداد کارگران کارخانه صنایع غذایی کیوان و فرسوده شدن تجهیزات این کارخانه ممکن است به تعطیلی کامل و صددرصدی آن بینجامد و بر همین اساس، به هر نحو ممکن باید از تعطیلی این کارخانه جلوگیری شود.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه مالک یک کارخانه به هیچ عنوان حق تعطیلی کارخانه‌اش را ندارد، افزود: سوال جدی این است که مالک چرا اجازه داده است این کارخانه پس از واگذاری به این روز بیفتد؛ به هیچ عنوان بنا نیست که یک مالک بیاید و کارخانه‌ای را تحویل بگیرد و سپس چراغ تولید در آن کارخانه را خاموش کند.

رئیسی با تاکید بر اینکه قانون اجازه نمی‌دهد که مالک یک کارخانه، بعد از گذشت مدتی از تصدی مالکیت آن کارخانه، چراغ تولید آن را خاموش کند، افزود: یکی از شروط واگذاری‌ها در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی این است که واگذاری با رونق تولید، افزایش اشتغال و بهبود کیفیت محصولات همراه باشد.

وی ادامه داد: مالک این کارخانه باید در دادگستری حاضر شده و پاسخگوی بیکاری کارگران و تعطیلی توقف تولید باشد.

رئیس قوه قضائیه افزود: اگر مالک فعلی به معنای واقعی، آماده راه اندازی دوباره روند تولید در این کارخانه باشد از نظر ما مانعی نیست اما اگر حاضر به اجرای قانون نشد، باید موضوع را از طریق وزارت صمت و سازمان خصوصی سازی دنبال کرد تا به نحو قانونی خلع ید انجام شود.

وی با بیان اینکه باید ظرف مدت حداکثر یک ماه، خط تولیدهای کارخانه صنایع غذایی کیوان به راه بیفتند، اضافه کرد: مسئولان استان در اولین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی این استان ظرف ۱۰ روز آینده، از مسئولین مربوطه دعوت کرده و سخنان و مشکلات آنها را بشنوند و حداکثر ظرف مدت یک ماه مشکلات مربوطه را حل کنند.

رئیسی افزود: اگر مشکلات مربوط به این کارخانه در همدان قابل رفع و رجوع شدن نبود، به ما بگویید تا در تهران آن را پیگیری کنیم.


11059189
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرحله جدید طرح یسنا برای مادران شیرده و ۳ مرحله شارژ یکجای طرح رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با اشاره به آخرین وضعیت بازسازی واحد‌های مسکونی آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه اعلام کرد: بخش عمده پروژه‌ها در مرحله اسکلت قرار دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: تا پایان تیرماه ۱۴۰۵ بدهی کارت‌های هوشمند ملی به مردم به طور کامل رفع خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره دهک‌بندی خانوار در نامه‌ای به رئیس مجلس بر لزوم همکاری دستگاه‌ها برای تکمیل اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان تاکید کرد. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ مرحله جدید طرح یسنا و ۳ مرحله اعتبار طرح سوءتغذیه کودکان ۵ تا ۵۹ ماه یکجا شارژ شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت عمومی فراجا اعلام کرد: ۳۴ نفر از افراد شرور محلات دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت اقتصادی از انهدام باندی خبر داد که طی سه سال بیش از ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق کرده بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، از ثبت ۴۲۴ حادثه و انتقال ۲۳۵ نفر به مراکز درمانی توسط نجاتگران این جمعیت در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرمانداری تهران از اجرای طرح جایگزینی تدریجی کارگران ایرانی به‌جای اتباع در حوزه جمع‌آوری پسماند خبر داد و گفت: تاکنون هزار نیروی ایرانی در چارچوب این طرح جذب شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» املاک وثیقه شبنم نعمت‌زاده، متهم پرونده اقتصادی و دارویی کشور، که پس از مرخصی از زندان بازنگشته است، وارد فرآیند مزایده شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است