اجتماعی 12:46 - 12 بهمن 1401
خبر محکومیت شهلا عبدی به اعدام جعلی بود و تصویر منتسب به این زن، به یک محکوم دیگر تعلق داشت که سال ۱۴۰۰ از زندان آزاد شده است.

خلق متهم خیالی جدید از سوی ضد انقلاب/ خبر «اولین زن محکوم به اعدام» جعلی بود

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، بعد از رسوایی رسانه‌های ضدانقلاب در پرونده جعلی حسن فیروزی، این بار سوژه‌ای قدیمی مجددا مطرح شده است که براساس آن یک زن اهل بوکان به نامه شهلا عبدی به اعدام محکوم شده است. 

یک بررسی ساده اینترنتی نشان می‌دهد، این سوژه نیز خیالی بوده و فردی به این نام نه تنها حکم اعدام دریافت نکرده است، بلکه بازداشت و زندانی نیز نشده است. 

بررسی‌ها نشان می‌دهد پیشتر نیز چنین ادعایی مطرح شده بود و رسانه‌های ضد انقلاب نیز وجود چنین فردی را تکذیب کرده بودند. 

بر اساس خبری که در یک رسانه ضد انقلاب در مردادماه امسال در واکنش به خبر فوق منتشر شد، تصویر منتسب به این زن، به یک محکوم دیگر تعلق داشته که سال ۱۴۰۰ از زندان آزاد شده است. 

پیگیری‌ها از مقامات قضایی استان نیز این موضوع را تأیید می‌کند. 

ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی در رابطه با ادعاهای مطرح شده در مورد صدور حکم اعدام برای زنی به نام شهلا عبدی گفت: طبق پیگیری‌ها در استان آذربایجان غربی هیچ محکوم و یا زندانی به نام شهلا عبدی وجود ندارد.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی تاکید کرد: تاکنون هیچ حکم اعدامی در ارتباط با پرونده‌های اغتشاشات در استان صادر نشده است.

ضد انقلاب در خبرسازی جعلی و دروغ در رابطه با ادعای بدرفتاری با متهمان و محکومان سابقه طولانی دارد. در کنار پرونده خیالی حسن فیروزی که اخیرا افشا شد، به مواردی مانند ادعای دروغ تجاوز به آرمیتا در زندان کرج یا دروغ شکسته شدن پاهای حسین رونقی در بازداشت اشاره کرد که انتشار فیلم وی در بیمارستان مشخص ادعاهای مطرح شده درباره این فرد دروغی بیش نبوده است.

ماجرای ساختگی صورت خونی و آسیب‌دیدگی محمد نوری‌زاد پس از آزادی نیز، یکی دیگر از این موارد است که با انتشار فیلم اصلی مشخص شد، این فرد با همان لباس، اما بدون عصا و البته قبراق و سرحال وارد منزل می‌شود و نزدیکانش را در آغوش می‌گیرد!

پایان پیام/


11802031
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران از فردا تا پایان روز یکشنبه، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک ساختمان پنج‌طبقه مسکونی در محله نعمت‌آباد خبر داد
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تأکید بر لزوم ایستادگی در برابر ساخت‌وساز‌های غیرمجاز تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: در حال حاضر بیش از ۳.۵ نیم میلیون داوطلب در هلال احمر فعال هستند که این تعداد با برنامه‌ریزی انجام در پایان سال به پنج میلیون نفر افزایش خواهد یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ششمین دوره جشن بزرگ ازدواج «مهرانه» در راستای حمایت از تشکیل خانواده و ازدواج افراد دارای معلولیت با حضور ۱۱۴ زوج دارای معلولیت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت مدارس ابتدایی در استان تهران به استثنای فیروزکوه، ملارد، رباط کریم و قرچک شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ آذرماه غیرحضوری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اعتکاف استان تهران گفت: اعتکاف، با پیوند دادن معنویت، هویت انقلابی و حضور گسترده جوانان، به یکی از مؤثرترین جلوه‌های اقتدار معنوی نظام و پاسخی راهبردی به جنگ نرم دشمن تبدیل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری گردهمایی مجریان اعتکاف تهران در مجتمع ایوان ری، عملیات اعتکاف‌های نوجوانانه مساجد پایتخت به‌صورت رسمی آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است