بین‌الملل 06:52 - 02 فروردین 1402

حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به حلب و مقابله پدافندی ارتش سوریه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، در تازه‌ترین تحولات تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، بامداد امروز (چهارشنبه) منابع خبری از شنیده شدن صدای چند انفجار در آسمان حلب خبر دادند.

یک مقام ارشد امنیتی در گفت‌وگو با اسپوتنیک اعلام کرد «بامداد امروز چهارشنبه پدافند هوایی نیروی هوایی سوریه در پی حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی از شهر حلب اقدام به مقابله هوایی و رهگیری کرد.»

مقام امنیتی بلندپایه افزود «پدافند هوایی ارتش سوریه با رهگیری بیشتر موشک‌های رژیم صهیونیستی در آسمان حلب توانست قبل از اصابت موشک‌ها به فرودگاه، آنها را رهگیری و منهدم کند.»

وی در ادامه از اعزام تیم‌های مهندسی ارتش سوریه به محل وقوع حادثه در اطراف شهر حلب به منظور ارائه اخبار رسمی از این تجاوز موشکی خبر داد.

در همین ارتباط، گزارشگر اعزامی اسپوتنیک در لاذقیه همزمان با این تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی گزارش داد منابع محلی از شنیده شدن انفجارهای مهیب در آسمان لاذقیه خبر دادند که پدافند ارتش سوریه در امتداد نوار ساحلی این بندر به تجاوز موشکی پاسخ دادند؛ طبق این گزارش هیچ انفجاری در لاذقیه گزارش نشده است.


11845579
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» رسانه‌های محلی امروز جمعه، ۸ دسامبر از حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به سوریه و شهادت ۴ شهروند این کشور خبر دادند.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» نخست وزیر بلژیک اعلام کرد که دولت این کشور قصد دارد ورود شهرک نشینان محکوم به خشونت علیه فلسطینیان در کرانه باختری و دیگر مناطق فلسطینی را ممنوع کند.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» آژانس پناهندگان فلسطینی اعلام کرد که 85 درصد جمعیت غزه از آغاز جنگ آواره شده‌اند، اغلب آنها برای چند بار.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» گروه موسوم به «مقاومت اسلامی عراق» با صدور بیانیه‌ای حملات موشکی به محل استقرار اشغالگران آمریکایی در پایگاه «عین الاسد» و میدان گازی «کونیکو» را برعهده گرفت.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» ارتش اسرائیل امروز جمعه، ۸ دسامبر به کشته شدن ۲ نظامی دیگر خود طی درگیری‌های غزه اعتراف و اسامی آن‌ها را اعلام کرد تا آمارِ اعلامی تل‌آویو از تلفات حمله نظامی، به عدد ۹۴ برسد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» تصاویر ماهواره‌ای دانشگاه اورگون نشان می‌دهد که بیش از یک سوم کل زیرساختهای شهری در سراسر نوار غزه در حملات رژیم صهیونیستی ویران شده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» تصاویر ماهواره‌ای دانشگاه اورگون نشان می‌دهد که حدود 30 درصد کل زیرساختهای شهری در سراسر نوار غزه در حملات رژیم صهیونیستی ویران شده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» یورش صبح امروز نظامیان و عناصر امنیتی اسرائیلی به اردوگاه «الفارعه» در کرانه باختری تاکنون موجب شهادت شش فلسطینی شده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» سازمان بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد که ورود کامیونهای حامل کمکهای بشردوستانه به نوار غزه بسیار کم شده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» سکوت انتخابات ریاست‌جمهوری در مصر از بامداد امروز آغاز شد و چهار نامزد انتخاباتی تا زمان برگزاری انتخابات حق تبلیغات ندارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است