سیاسی 23:08 - 28 بهمن 1403
وزیر خارجه سودان به منظور دیدار و گفت‌و‌گو با وزیر امور خارجه و مسئولان ایرانی به تهران سفر می‌کند.

وزیر خارجه سودان به تهران سفر می‌کند

علی یوسف احمد الشریف وزیر خارجه سودان به دعوت همتای ایرانی خود امشب (یکشنبه) ۲۸ بهمن ماه وارد تهران می‌شود.

این نخستین سفر وزیر خارجه جدید سودان به ایران بوده و احمد الشریف قرار است با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه و مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران دیدار و گفت‌ وگو کند.

وزیر خارجه سودان همچنین با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی ‌امنیت ملی دیدار و درباره مهمترین مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌الملل گفت‌ وگو می‌کند.

عبدالفتاح البرهان رئیس شورای حاکمیت انتقالی آبان ماه سال جاری با صدور حکمی علی یوسف احمد الشریف را به عنوان وزیر خارجه سودان منصوب کرد.

عراقچی هم در پیامی ضمن تبریک این انتخاب، ابراز امیدواری کرد که با اراده عالی دو کشور، در دوره مسئولیت الشریف، ایران و سودان شاهد توسعه روابط در سطوح دوجانبه و منطقه‌ای باشند.

منبع: ایرنا


12156632
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت درباره تصمیم جدید دولت درباره کالابرگ توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: برخی اظهارنظر‌های مدیران در خصوص مالکیت آب ضد امنیت ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس می‌گوید مطلقا استیضاح رئیس‌جمهور در دستورکار مجلس نیست چون ما به‌دنبال اصلاح دولت هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با بیان این که «قرار نیست به حرف‌های مقامات رژیم صهیونیستی اعتماد و اکتفا کنیم» گفت: نقطه تمرکز ما تقویت آمادگی کشور و داشتن چشمانی باز برای دفاع از حریم ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری تأکید کرد: در طرح بهبود معیشت مردم، هدف «رفاه عمومی» و «شفافیت» در تخصیص منابع ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پورمحمدی می‌گوید با اعمال مدیریت هزینه، ۷۰ ردیف بودجه حذف و ۵۶ ردیف ادغام شد تا هزینه‌های غیرضروری کاهش و تمرکز بر تولید، اشتغال و معیشت مردم افزایش یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گزارش این کمیسیون در موافقت با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور را قرائت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران می‌گوید خانه امین لشکر در تملک ماست و قصد بازسازی آن را داریم تا به‌عنوان یک اثر میراثی باقی بماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گزارش این کمیسیون در خصوص موافقت اعضای این کمیسیون با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور را قرائت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است