سیاسی 23:08 - 28 بهمن 1403
وزیر خارجه سودان به منظور دیدار و گفت‌و‌گو با وزیر امور خارجه و مسئولان ایرانی به تهران سفر می‌کند.

وزیر خارجه سودان به تهران سفر می‌کند

علی یوسف احمد الشریف وزیر خارجه سودان به دعوت همتای ایرانی خود امشب (یکشنبه) ۲۸ بهمن ماه وارد تهران می‌شود.

این نخستین سفر وزیر خارجه جدید سودان به ایران بوده و احمد الشریف قرار است با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه و مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران دیدار و گفت‌ وگو کند.

وزیر خارجه سودان همچنین با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی ‌امنیت ملی دیدار و درباره مهمترین مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌الملل گفت‌ وگو می‌کند.

عبدالفتاح البرهان رئیس شورای حاکمیت انتقالی آبان ماه سال جاری با صدور حکمی علی یوسف احمد الشریف را به عنوان وزیر خارجه سودان منصوب کرد.

عراقچی هم در پیامی ضمن تبریک این انتخاب، ابراز امیدواری کرد که با اراده عالی دو کشور، در دوره مسئولیت الشریف، ایران و سودان شاهد توسعه روابط در سطوح دوجانبه و منطقه‌ای باشند.

منبع: ایرنا


12156632
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رییس‌جمهور گفت: اگر می‌خواهیم در زمینه علم و دانش به جایگاهی برسیم که در شأن منزلت مردم و کشورمان باشد، باید اصلاح آموزشی را از مدرسه شروع کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس، تنش‌های موجود در شمال آفریقا و غرب آسیا را از طراحی‌های غرب دانست و گفت: آنها می‌خواهند شرایط ناامنی را برای کشور‌های مستقل و مسلمان ایجاد کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: هدف اصلی ما بهبود معیشت مردم است و نباید اجازه دهیم اجرای هیچ طرح و برنامه‌ای (در حوزه ساماندهی ناترازی‌های انرژی) به زندگی مردم آسیبی وارد کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: هدف اصلی ما بهبود معیشت مردم است و نباید اجازه دهیم اجرای هیچ طرح و برنامه‌ای (در حوزه ساماندهی ناترازی‌های انرژی) به زندگی مردم آسیبی وارد کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری از سمت خود استعفا کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طباطبایی سفر‌های قزاقستان و ترکمنستان را دارای تأثیراتی در بازه‌های مختلف زمانی دانست و گفت: باور پزشکیان گشودن مسیر‌های جدید پیشرفت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور گزارشی از انحراف راهبردی در مولدسازی دارایی‌های دولت را ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس با بیان اینکه ایران به دنبال توسعه روابط با کشور‌های آفریقایی به خصوص منطقه شاخ آفریقاست، گفت: کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و اتیوپی تشکیل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان اتیوپی با وزیر خارجه کشورمان دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در آستانه شب یلدا ضمن دستور به تولیدکنندگان و اصناف برای عرضه کالا‌های مورد نیاز مردم با قیمت مناسب، از نهاد‌های نظارتی خواست ضمن افزایش نظارت خود بر بازار، با معدود متخلفان برخورد قاطعی کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است