سیاسی 23:08 - 28 بهمن 1403
وزیر خارجه سودان به منظور دیدار و گفت‌و‌گو با وزیر امور خارجه و مسئولان ایرانی به تهران سفر می‌کند.

وزیر خارجه سودان به تهران سفر می‌کند

علی یوسف احمد الشریف وزیر خارجه سودان به دعوت همتای ایرانی خود امشب (یکشنبه) ۲۸ بهمن ماه وارد تهران می‌شود.

این نخستین سفر وزیر خارجه جدید سودان به ایران بوده و احمد الشریف قرار است با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه و مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران دیدار و گفت‌ وگو کند.

وزیر خارجه سودان همچنین با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی ‌امنیت ملی دیدار و درباره مهمترین مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌الملل گفت‌ وگو می‌کند.

عبدالفتاح البرهان رئیس شورای حاکمیت انتقالی آبان ماه سال جاری با صدور حکمی علی یوسف احمد الشریف را به عنوان وزیر خارجه سودان منصوب کرد.

عراقچی هم در پیامی ضمن تبریک این انتخاب، ابراز امیدواری کرد که با اراده عالی دو کشور، در دوره مسئولیت الشریف، ایران و سودان شاهد توسعه روابط در سطوح دوجانبه و منطقه‌ای باشند.

منبع: ایرنا


12156632
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعاتی نظیر جلسه محرمانه شورای امنیت در ارتباط با ایران و تجمعات روز‌های اخیر مقابل مجلس شورای اسلامی پرداخته‌اند.
سیاسی
«خبرگزاری تسنیم» رییس جمهور حین سخنرانی خود، به ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با صدور پیامی، هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ را نشانه‌ای از اقتدار نیروی دریایی ارتش در عرصه بین المللی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور، حکیم نظامی گنجوی را نگین درخشان ادب پارسی و آثار او را میراثی گرانبها برای بشریت توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: نمی‌خواهیم با کسی قهر یا دعوا کنیم، ولی قرار هم نیست با ذلت در برابر کسی سر خم کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع در بدو ورود به بلاروس، بر اشتراکات گسترده ایران و بلاروس در مقابله با سیاست‌های یکجانبه‌گرایانه تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان از بازگرداندن بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور (جداول) به مجلس به‌دلیل برخی ابهامات و اشکالات خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان از بازگرداندن بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور (جداول) به مجلس به‌دلیل برخی ابهامات و اشکالات خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اعضای این کمیسیون مصوب کردند که مالیات از خودرو‌های لوکس تنها در زمان نقل و انتقال خودرو اخذ شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان دستیابی به فناوری‌های نوظهور از جمله کوانتوم را برای آینده کشور به ویژه در بخش‌های تجاری، ارتباطی و امنیتی- دفاعی را بسیار ضروری دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است