سیاسی 23:08 - 28 بهمن 1403
وزیر خارجه سودان به منظور دیدار و گفت‌و‌گو با وزیر امور خارجه و مسئولان ایرانی به تهران سفر می‌کند.

وزیر خارجه سودان به تهران سفر می‌کند

علی یوسف احمد الشریف وزیر خارجه سودان به دعوت همتای ایرانی خود امشب (یکشنبه) ۲۸ بهمن ماه وارد تهران می‌شود.

این نخستین سفر وزیر خارجه جدید سودان به ایران بوده و احمد الشریف قرار است با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه و مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران دیدار و گفت‌ وگو کند.

وزیر خارجه سودان همچنین با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی ‌امنیت ملی دیدار و درباره مهمترین مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌الملل گفت‌ وگو می‌کند.

عبدالفتاح البرهان رئیس شورای حاکمیت انتقالی آبان ماه سال جاری با صدور حکمی علی یوسف احمد الشریف را به عنوان وزیر خارجه سودان منصوب کرد.

عراقچی هم در پیامی ضمن تبریک این انتخاب، ابراز امیدواری کرد که با اراده عالی دو کشور، در دوره مسئولیت الشریف، ایران و سودان شاهد توسعه روابط در سطوح دوجانبه و منطقه‌ای باشند.

منبع: ایرنا


12156632
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم اصلاح رویکرد‌های گذشته در اجرای طرح‌های عمرانی، گفت: پراکندگی منابع در پروژه‌های متعدد و کم‌اثر پایان یافته و دولت چهاردهم تمرکز خود را بر تکمیل پروژه‌های ریلی اولویت‌دار معطوف کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت حق انتقاد و اعتراض را به رسمیت می‌شناسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ از موافقت این کمیسیون با کلیات لایحه بودجه سال آینده خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در گرجستان با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان، امروز یکشنبه با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش کمیسیون تلفیق در مورد کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ و سوال از وزیر امور اقتصادی و دارایی در دستور هفته جاری مجلس قرار دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برنامه جامع پنج‌ساله با هدف کاهش سالانه حداقل ۱۵درصد قاچاق کالا را در زمان مقرر، تدوین و ابلاغ نکرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور آخرین وضعیت لایحه تامین امنیت و منع خشونت علیه زنان را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از «شروع وعده پزشکیان در اجرای عدالت در توزیع یارانه» خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر سخنان رهبر معظم انقلاب درخصوص اعتراض و اغتشاش و ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا توسط آمریکا پرداخته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است