سیاسی 14:51 - 08 مهر 1402
رئیس جمهور در جلسه بررسی تعدادی از بخشنامه‌های سازمان اداری و استخدامی اظهار داشت: بخش قابل توجه عدم رضایت از نظام اداری مربوط به زمان‌بر بودن انجام امور است.

رئیسی: بخش قابل توجه عدم رضایت از نظام اداری مربوط به زمان‌بر بودن انجام امور است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس؛ جلسه شورای‌عالی اداری کشور صبح امروز شنبه 8 مهر 1402  به ریاست سید ابراهیم رئیسی برگزار شد.

در این جلسه سه دستور «الگوی عمومی تحول نظام اداری»، «آئین‌نامه شورای راهبری تحول اداری دستگاه‌های اجرایی و استانی» و «ادغام واحدهای استانی و شهرستانی وابسته به دستگاه‌های اجرایی در سطوح تقسیمات کشوری» پس از بررسی و تبادل نظر اعضا به تصویب رسید.

رئیس جمهور در این جلسه با تاکید بر اهمیت و ضرورت تحول نظام اداری کشور، شرط اول در تحقق تحول را برخورداری مدیران از «نگاه و انگیزه تحولی» دانست و افزود: شرط دوم موفقیت در اجرای تحول «اصلاح فرآیندها» است زیرا بخش قابل توجهی از نارضایتی‌ها از نظام اداری مربوط به طولانی بودن فرآیندها و زمان‌بر بودن انجام امور اداری است.

رئیسی با بیان اینکه دست‌اندازهای مسیر اداری باید به دقت شناسایی و برای رفع آنها برنامه‌ریزی شود، بر «تحول فرآیندی» به‌عنوان بخش سوم تحول در نظام اداری تاکید کرد و اظهار داشت: برنامه‌ای که در این جلسه به عنوان الگوی عمومی تحول نظام اداری ارائه شده بیشتر ناظر بر تحول در سامانه‌هاست، اما ضرورت دارد موضوع ارتقای سرمایه انسانی و اصلاح منابع انسانی نیز متناسب با وزن و جایگاه آن در نظام اداری در این برنامه مورد توجه قرار گیرد.

رئیس جمهور بخشنامه‌های تهیه شده را به شرط اجرای مطلوب مفید دانست و بر ضرورت هماهنگی با دستگاه‌های نظارتی برون‌سازمانی در اجرای این بخشنامه‌ها تاکید کرد.

در این جلسه همچنین وزرای راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و تعدادی دیگر از مسئولان دستگاه‌های اجرایی به ارائه نظرات و دیدگاه‌های خود درباره دستورات مطرح در جلسه پرداختند.

قدردانی از لحاظ توجه به شاخص‌های هوشمندسازی و کمک این بخشنامه‌ها به تحقق دولت هوشمند، ضرورت هماهنگی با دستگاه‌های نظارتی برون سازمانی قبل از آغاز اجرای این بخشنامه‌ها و به‌ویژه بخشنامه الگوی عمومی تحول نظام اداری و برگزاری جلسات هماهنگی با سازمان اداری و استخدامی برای آغاز اجرای این دستورالعمل‌ها از اهم نکات مطرح شده در جلسه از سوی اعضا بود.

پایان پیام/


11997116
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز خود لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی تهران آنکارا را به مصلحت دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور از رؤسای دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان خواست تا ظرف مدت یک هفته، طرح جامع و برنامه عملیاتی مشخصی برای تحقق اهداف و مأموریت‌های محوله و بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود این دو دانشگاه تهیه و به دولت ارائه کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: مسئولان دستگاه‌ها ضمن اینکه باید به فکر کارکنان خود باشند، برای مدیریت هزینه‌ها نیز تلاش موثر داشته باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور به مناسبت فرارسیدن روز ملی ترکیه، به رئیس‌جمهور و ملت شریف این کشور تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت بر لزوم حفظ وحدت از سوی همه جریان‌های سیاسی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: پرستاران در خط مقدم مبارزه با بیماری‌ها و حفظ سلامت جامعه هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با اشاره به نام‌گذاری ایستگاه مترو در تهران به نام مریم مقدس (س)، نوشت: نوآوری در نام‌گذاری می‌تواند نقش بسزایی در دیپلماسی عمومی داشته باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت در زمینه حل مشکلات معیشتی و مسکن اساتید، برنامه‌هایی را آغاز کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزیر امور خارجه در دیدار با والی هرات، بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های استانی در دو سوی مرز ایران و افغانستان تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است