سیاسی 22:43 - 30 مهر 1400
آیت‌الله رئیسی در بازدید از بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی:
رئیس جمهور غروب جمعه با حضور در مسجد تاریخی عالی قاپوی اردبیل، نماز مغرب و عشا را در این مسجد تاریخی اقامه کرد.

شخصیت شیخ صفی‌الدین و تاریخ صفویه باید به درستی به مردم معرفی شود

به گزارش ایسنا، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی پس از اقامه نماز، در بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی حضور یافت و با ذکر فاتحه به مقام بلند این عالم و عارف بزرگ اسلام ادای احترام کرد.

رئیس جمهور همچنین ضمن بازدید از بخش‌های مختلف موزه و بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی بر اهمیت معرفی و شناخت درست شخصیت شیخ صفی‌الدین اردبیلی به عنوان عالم بزرگ اسلامی تاکید کرد.

آقای رئیسی در این بازدید، با تجلیل از شخصیت ارزشمند و برجسته شیخ صفی‌الدین اردبیلی گفت: این عالم بزرگ اسلام، در اتحاد ایران اسلامی و گسترش فرهنگ تشیع نقش برجسته‌ای داشته است.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه شخصیت شیخ صفی‌الدین باید به درستی معرفی و شناخته شود، گفت: این عارف نامی، پایه‌گذار مکتبی بود که نتیجه آن شکوفایی فرهنگ، سیاست و اقتصاد در ایران در دوران صفوی شد و زمینه شکل‌گیری ایران قوی و منسجم مبتنی بر هویت دینی را فراهم آورد.

آقای رئیسی همچنین معماری بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی را نمونه فاخر هنر ایرانی- اسلامی توصیف کرد و گفت: وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، باید این اثر تاریخی ارزشمند را به جهانیان بشناساند و حضور گردشگران را در این مکان تاریخی تسهیل کند.

رئیس جمهور پس از حضور در بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی، از چند فروشگاه صنایع دستی اردبیل دیدن کرد و با هنرمندان و فروشندگان از نزدیک گفتگو کرد. در این بازدید برخی هنرمندان صنایع دستی، پیشنهادهای خود را در زمینه معرفی و فروش آثار هنری با رئیس جمهور مطرح کردند.

انتهای پیام


11283906
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ایران، روسیه و چین در نامه‌ای مشترک درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ اعلام کردند که بر اساس بند عملیاتی ۸ قطعنامه ۲۲۳۱، تمامی مفاد آن پس از ۱۸ اکتبر ۲۰۲۵ خاتمه یافته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور تاکید کرد: در ستاد تشکیل شده به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور، موضوع پرداخت خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در حال پیگیری است و حتما پرداخت خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نشست مشترک سران قوا روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه نقض مکرر آتش‌بس در نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی و همچنین خودداری این رژیم از عمل به تعهد خود در بازگشایی گذرگاه رفح را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی وزارت خارجه در خصوص دیپلماسی فعال ایران و همگرایی کشور‌های مستقل در دفاع از حاکمیت قانون و مخالفت با اقدام غیر قانونی سه دولت اروپایی در جهت فعال‌سازی اسنپ‌بک پیامی صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در نشست شورای معاونین وزارت کشور گفت: ما موظف هستیم حتی اگر کسی مرتکب خلافی شد، در کنار رسیدگی به تخلف او، اجازه ندهیم ذره‌ای از حقوق حقه او تضییع شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه توجه و حمایت از ورزش از راهبرد‌های نظام و دولت است، گفت: ورزشکار ایرانی در صحنه مسابقات جهانی با رفتار جوانمردانه خود، توطئه ایران‌هراسی را خنثی می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرکنسول جدید جمهوری اسلامی ایران در ارزروم ترکیه پیش از عزیمت به محل مأموریت با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رزمایش مرکب دریایی امداد و نجات دریایی (AZIREX۲۰۲۵) که با شرکت یگان‌های دریایی ایران و آذربایجان در جزیره بویوک زیره شهر باکو برگزار شد، پایان یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اقتصادی وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه کشور‌های اروپایی با سوءنیت از متن برجام سوءاستفاده کردند؛ تصریح کرد: اقدام کشور‌های اروپایی با مخالفت کشور‌های متعددی از اعضای دائم شورای امنیت، جنبش عدم تعهد و دیگر کشور‌ها مواجه شد و تعداد خ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است