بین‌الملل 15:20 - 25 شهریور 1400
نتایج نظرسنجی جدیدی نشان می‌دهد، اکثر شهروندان آلمانی معتقدند که "دوران طلایی" کشورشان به سر رسیده است و این تردیدهایی را درباره نقش آتی آلمان به عنوان رهبر دوفاکتوی اروپا در آستانه خروج آنگلا مرکل نشان می‌دهد.

اکثر آلمانی‌ها معتقدند "دوران طلایی" آنها به پایان رسیده است

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه دیلی تلگراف، تحقیقات شورای روابط خارجی اروپا نشان می‌دهد ۵۲ درصد از آلمانی‌ها نسبت به آینده بدبین هستند و معتقدند بهترین‌ها از سر بزرگترین اقتصاد اروپا گذشته است.

به طور کلی در سراسر این بلوک، پاسخ‌دهندگان به شکل مشابهی تردید دارند. بیش از یک سوم گفتند که عصر طلایی آلمان گذشته است و تنها ۱۰ درصد باور دارند که این دوره هنوز نیامده است.

طبق گزارش این اندیشکده تحت عنوان "فراتر از مرکلیسم"، حمایت پایدار از آنگلا مرکل، صدراعظم در حال کناره‌گیری آلمان در سراسر این بلوک دیده می‌شود و حمایت اروپایی‌ها از او در جایگاه بالاتری نسبت به امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه قرار دارد که به عنوان نامزد فرضی برای ریاست اتحادیه اروپا در آینده در نظر گرفته می‌شود.  

بسیاری از شهروندان اروپایی (۳۶ درصد) به آلمان برای دفاع از منافع اقتصادی و مالی خودشان اعتماد کردند، به‌رغم سایه طولانی برنامه ریاضت اقتصادی مرکل که در پی بحران مالی با کمک او ارائه شد.

با این حال، حمایت از رهبری آلمان در زمینه مسائل ژئوپلیتیک ضعیف بود و تنها یک تن از هر پنج شرکت‌کننده در نظرسنجی معتقد بود که این تشکل می‌تواند رهبری اتحادیه را در روابط با روسیه بر عهده بگیرد و تنها ۱۷ درصد از آنها در مورد روابط اتحادیه اروپا با چین چنین می‌گویند.

در این گزارش آمده است: این یافته‌ها نشان می‌دهند در حالی که آنگلا مرکل موقعیت آلمان را به عنوان یک قدرت بزرگ اروپایی تثبیت کرده است، سنگ بنای میراث او شامل بی‌طرفی و ایجاد اجماع، برای دفاع از وحدت اتحادیه اروپا و جایگاه آن در جهان در سال‌های آتی کافی نخواهد بود.

آلمانی‌ها در ۲۶ سپتامبر برای انتخاب یک پارلمان جدید و تعیین جانشین مرکل که از سال ۲۰۰۵ صدراعظم است، به پای صندوق‌های رای می‌روند.

حزب مرکل تحت عنوان اتحادیه دموکراتیک مسیحی، در نظرسنجی‌ها پس از شریک ائتلافی چپ‌میانه خود موسوم به حزب سوسیال دموکرات قرار دارد. وزیر دارایی مرکل از حزب سوسیال دموکرات که آقای اولاف شولتس است، احتمالا صدراعظم بعدی شود.

انتهای پیام


11231316
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئت‌های اوکراین و آمریکا دور جدیدی از مذاکرات را در ژنو برای یافتن راهی جهت پایان دادن به جنگ چهارساله با روسیه آغاز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانک جیوسترا، مدیرعامل گروه فیوره، هشدار داد در صورت اقدام نظامی آمریکا علیه ایران، طلا و نفت جهش چشمگیری خواهند داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا در آستانه دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو، اعلام کرد محور این مذاکرات برنامه هسته‌ای ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش برای شرکت در سومین دور مذاکرات غیرمستقیم با ایران وارد ژنو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی ضمن اعلام تمرکز بر گسترش توان هسته‌ای و توسعه موشک‌های قاره‌پیما، تأکید کرد بهبود روابط با آمریکا تنها در صورتی ممکن است که واشنگتن سیاست خصمانه خود را کنار بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات کوبا اعلام کردند ده سرنشین یک قایق با پرچم آمریکا که به سمت مرزبانان این کشور آتش گشودند، شهروندان کوبایی ساکن ایالات متحده بودند که قصد نفوذ مسلحانه با اهداف تروریستی داشتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آرایش نظامی گسترده آمریکا در منطقه، نشان‌دهنده ناتوانی در انتخاب میان توافق یا تقابل با ایران قدرتمند است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حذف ال‌منچو، رهبر کارتل نسل جدید خالیسکو، اگرچه در ظاهر یک پیروزی امنیتی برای دولت کلودیا شینباوم بود، اما اکنون به نقطه آغاز خلأ قدرتی خطرناک در مکزیک بدل شده است؛ خلأیی که می‌تواند رقابت خونین کارتل‌ها، تشدید قاچاق فنتانیل و افزایش فشار ا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرواسی در حال بررسی قانونی بودن واردات نفت روسیه است تا در صورت نیاز بتواند آن را برای مجارستان و اسلواکی تامین کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید که تعمیر خط لوله دروژبا و از سرگیری جریان نفت به مجارستان و اسلواکی در آینده نزدیک ممکن نخواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است