اقتصادی 14:50 - 01 مهر 1401
تصمیم نهایی برای استفاده از میرکارت ترکیه برای غلبه بر سلطه دلار در این کشور امروز مشخص می‌شود.

سرنوشت «میرکارت» ترکیه چه شد؟

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه امروز جلسه‌ای را‌ با حضور مقامات ارشد این کشور برای بحث و بررسی پیرامون آینده سیستم پرداختی به روسیه موسوم به میر کارت و نیز تبعات تحریم‌های غرب برای خدمات‌دهی این کارت برگزار می‌کند.

اردوغان در حاشیه دیدار خود با رئیس‌جمهور آمریکا به خبرنگاران اعلام کرده که ترکیه درباره تصمیم خود برای استفاده از میرکارت به عنوان سیستم جایگزین سوئیفت بررسی می‌کند.

وی در عین حال تاکید کرد که تحریم‌ها بر روابط اقتصادی بین ترکیه و روسیه تأثیر منفی گذاشته است.

وی ادامه داد: آنچه که ما انجام خواهیم داد و سیستمی که جایگزین خواهد بود را همکارانم بررسی می‌کنند و پس از این نشست امیدوارم که دوستان من در استانبول روز جمعه جمع شوند و نشستی را‌ ترتیب خواهیم داد و نتیجه نهایی را‌ در این باره اعلام خواهیم کرد.

15 سپتامبر وزارت خزانه‌داری آمریکا به بانک‌های بین‌المللی درباره استفاده از میرکارت روسیه هشدار داد و تاکید کرد که استفاده از این سیستم برای تسهیل در روابط تجاری می‌تواند به عنوان فرار از تحریم تلقی شود. همین مسئله باعث شد که دو بانک خصوصی ترکیه «آیس‌بنک» و «دنیزبنک» برای فرار از جریمه‌های آمریکا استفاده از میرکارت را‌ معلق کنند.

اما پنج بانک ترکیه پذیرفته که شبکه پرداختی میر در اوایل آگوست باعث شده که گردشگران روسی توانسته اند پرداختی‌های خود را‌ به ترکیه بپردازند. به هر روی کشورهای غربی درباره رشد اقتصادی و پیوندهای بین ترکیه و روسیه حساس هستند و نگرانند که آنکارا به روسیه برای عبور از تحریم‌های غرب کمک کند.

پایان پیام/

 


11695749
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفر به جزیره کیش، همیشه هیجان‌انگیز است؛ اما بخش بزرگی از کیفیت این سفر به مسیری که طی می‌کنید بستگی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تغییر دکوراسیون منزل همواره یکی از هیجان‌انگیزترین تصمیماتی است که خانواده‌ها می‌گیرند، اما چالش‌های مالی و افزایش قیمت‌ها گاهی این شیرینی را کمرنگ می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اطلاعیه‌ی دوم عرضه بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی از افزایش ۳۷۰۰ تومانی قیمت پایه این محصول خبر می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس گفت: مقررات مرتبط با صندوق سرمایه‌گذاری در دارایی‌های ارزی با درآمد ثابت ارزی تدوین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های سه شنبه و چهارشنبه کاهش محسوس دما در کشور پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل گمرک بندر امام خمینی (ره) گفت: در ۹ ماهه امسال ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن کالای اساسی از گمرک این بندر وارد کشور شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نسخه‌های مختلف آیفون ۱۷ پرو مکس تفاوت‌هایی فراتر از رنگ دارند و هر کدام تجربه کاربری خاص خود را ارائه می‌دهند. طراحی نارنجی این مدل جلوه‌ای تازه و جذاب به گوشی می‌بخشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی می‌گوید: هیچ یک از پلتفرم‌های رمزارز از بانک مرکزی مجوز ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاید به نظر برسد یک کولر گازی معمولی هم بتواند خانه را خنک نگه دارد. اما در مناطق گرم و خشک، چند نکته‌ی دیگر انتخاب دستگاه تهویه مطبوع را پیچیده‌تر می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: افزایش کیفیت بنزین (CCR) در جهت کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی در دستور کار قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است