اقتصادی 14:50 - 01 مهر 1401
تصمیم نهایی برای استفاده از میرکارت ترکیه برای غلبه بر سلطه دلار در این کشور امروز مشخص می‌شود.

سرنوشت «میرکارت» ترکیه چه شد؟

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه امروز جلسه‌ای را‌ با حضور مقامات ارشد این کشور برای بحث و بررسی پیرامون آینده سیستم پرداختی به روسیه موسوم به میر کارت و نیز تبعات تحریم‌های غرب برای خدمات‌دهی این کارت برگزار می‌کند.

اردوغان در حاشیه دیدار خود با رئیس‌جمهور آمریکا به خبرنگاران اعلام کرده که ترکیه درباره تصمیم خود برای استفاده از میرکارت به عنوان سیستم جایگزین سوئیفت بررسی می‌کند.

وی در عین حال تاکید کرد که تحریم‌ها بر روابط اقتصادی بین ترکیه و روسیه تأثیر منفی گذاشته است.

وی ادامه داد: آنچه که ما انجام خواهیم داد و سیستمی که جایگزین خواهد بود را همکارانم بررسی می‌کنند و پس از این نشست امیدوارم که دوستان من در استانبول روز جمعه جمع شوند و نشستی را‌ ترتیب خواهیم داد و نتیجه نهایی را‌ در این باره اعلام خواهیم کرد.

15 سپتامبر وزارت خزانه‌داری آمریکا به بانک‌های بین‌المللی درباره استفاده از میرکارت روسیه هشدار داد و تاکید کرد که استفاده از این سیستم برای تسهیل در روابط تجاری می‌تواند به عنوان فرار از تحریم تلقی شود. همین مسئله باعث شد که دو بانک خصوصی ترکیه «آیس‌بنک» و «دنیزبنک» برای فرار از جریمه‌های آمریکا استفاده از میرکارت را‌ معلق کنند.

اما پنج بانک ترکیه پذیرفته که شبکه پرداختی میر در اوایل آگوست باعث شده که گردشگران روسی توانسته اند پرداختی‌های خود را‌ به ترکیه بپردازند. به هر روی کشورهای غربی درباره رشد اقتصادی و پیوندهای بین ترکیه و روسیه حساس هستند و نگرانند که آنکارا به روسیه برای عبور از تحریم‌های غرب کمک کند.

پایان پیام/

 


11695749
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حذف اراضی ماده ۵۰ و عدم اجرای آن زمینه ساز افزایش قیمت زمین و حبس اراضی مسکونی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تسهیلات بانکی با نرخ ۱۲ درصد برای رانندگان و کامیون‌داران در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از توزیع گسترده روغن بصورت انبوه از روز شنبه در کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی توزیع نهاده مدت دار یا تولید قراردادی را راهکار پایداری تولید و تنظیم بازار اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از نهایی شدن قرارداد‌های مهم سرمایه‌گذاری با برخی کشور‌های علاقه‌مند برای توسعه زیرساخت‌های بنادر ایران خبرداد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت مبتنی بر ارز، از جمله ابزار‌های سرمایه‌گذاری جدید ارزی بازار سرمایه محسوب می‌شوند که منابع آنها صرف طرح‌های تولیدی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:طی این مدت بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان منابع تازه از طریق بانک‌ها در اختیار پروژه‌ها و فعالیت‌های نفتی قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱۸ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه انرژی گفت: بخش عمده‌ای از ناترازی انرژی از طریق اسقاط بخاری‌های فرسوده و کم‌بازده جبران می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: وضعیت پرواز‌ها و فرودگاه‌ها از مراجع رسمی، ملاک عمل قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است