بین‌الملل 21:40 - 14 فروردین 1403
به نوشته روزنامه دیلی میل، تحریم‌ها علیه مسکو به اقتصاد اروپا آسیب رسانده و اقتصاد روسیه را رشد داده است.

اروپا با استراتژی تحریم روسیه به پای خود شلیک می‌کند

روزنامه انگلیسی دیلی میل در مطلبی نوشت تحریم‌ها علیه روسیه نه تنها مانع از رشد اقتصاد این کشور نشده است بلکه مستقیما اقتصاد اروپا را هدف گرفته و به آن آسیب زده است.

به نوشته این روزنامه تحریم‌های غرب نتوانسته روسیه را از ادامه جنگ در اوکراین باز دارد و آسیب بیشتری به انگلیس و اروپا وارد کرده تا مسکو.

تلاش‌های غرب برای تضعیف حملات کرملین از طریق مسدود کردن وجوه و دارایی‌های آن، کنار گذاشتن بانک‌های روسی از سیستم‌های پرداخت بین‌المللی و توقف تجارت، تنها مسکو را به بهبود روابط با سایر شرکای بین‌المللی از جمله چین و ایران واداشته است.

کسنیا کرخام، متخصص جنگ اقتصادی در کینگز کالج لندن، گفت: «اروپا با استراتژی تحریم‌های خود به پای خود شلیک می‌کند و روسیه را وادار می‌کند تا از مکانیسم‌های کنترل غربی فاصله بگیرد و مستقل‌تر شود».


12044020
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق گزارش‌ها، حمله به گشتی سوری-آمریکایی در حالی رخ داده است که یک سرهنگ دوم آمریکایی در حال ملاقات با نماینده وزارت کشور سوریه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ آماده است در قبال توافق اوکراین بر واگذاری بخشی از قلمرو به روسیه، تضمین‌های امنیتی با الگوی ناتو را به کی‌یف ارائه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات محلی در آلمان اعلام کردند که پنج نفر به اتهام برنامه‌ریزی برای انجام حمله تروریستی با خودرو در یک بازار کریسمس در باواریا دستگیر شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در دانشگاه براون در رود آیلند آمریکا حداقل دو نفر کشته و نه نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل رژیم صهیونیستی را ملزم به اجرای حکم دیوان دادگستری برای ورود کمک‌ها به غزه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها نشان می‌دهد دونالد ترامپ برای غارت نفت و طلا، دستور کشتار بازماندگان قایق‌های ونزوئلایی را صادر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که به حمله ادعایی داعش در سوریه به نیروهای آمریکایی پاسخ می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با تأکید بر اینکه مسئله فلسطین معیار اخلاقی جهان امروز است، گفت آتش‌بس بدون تشکیل کشور مستقل فلسطین، صلح واقعی محسوب نمی‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان هشدار داد که توقیف دارایی‌های مسدود شده روسیه «اعلان جنگ» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه می‌گوید که پیش از حمله مرگبار به نیرو‌های آمریکایی در مرکز این کشور، درباره احتمال نفوذ داعش هشدار داده بود، اما به آن توجهی نشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است