بین‌الملل 21:40 - 14 فروردین 1403
به نوشته روزنامه دیلی میل، تحریم‌ها علیه مسکو به اقتصاد اروپا آسیب رسانده و اقتصاد روسیه را رشد داده است.

اروپا با استراتژی تحریم روسیه به پای خود شلیک می‌کند

روزنامه انگلیسی دیلی میل در مطلبی نوشت تحریم‌ها علیه روسیه نه تنها مانع از رشد اقتصاد این کشور نشده است بلکه مستقیما اقتصاد اروپا را هدف گرفته و به آن آسیب زده است.

به نوشته این روزنامه تحریم‌های غرب نتوانسته روسیه را از ادامه جنگ در اوکراین باز دارد و آسیب بیشتری به انگلیس و اروپا وارد کرده تا مسکو.

تلاش‌های غرب برای تضعیف حملات کرملین از طریق مسدود کردن وجوه و دارایی‌های آن، کنار گذاشتن بانک‌های روسی از سیستم‌های پرداخت بین‌المللی و توقف تجارت، تنها مسکو را به بهبود روابط با سایر شرکای بین‌المللی از جمله چین و ایران واداشته است.

کسنیا کرخام، متخصص جنگ اقتصادی در کینگز کالج لندن، گفت: «اروپا با استراتژی تحریم‌های خود به پای خود شلیک می‌کند و روسیه را وادار می‌کند تا از مکانیسم‌های کنترل غربی فاصله بگیرد و مستقل‌تر شود».


12044020
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مجارستان گفت که اروپا به اوکراین «اجازه» نمی‌دهد با روسیه به توافق صلح برسد زیرا خواهان درگیری نظامی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا افراد و نهاد‌های مرتبط با یک سازمان ونزوئلایی را تحت تحریم‌های جدید خود قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سی‌ان‌ان با استناد به تحقیقات خود گزارش داد که نظامیان اسرائیلی با استفاده از بولدوزر اجساد ساکنان غزه را که به دنبال غذا بودند در گور‌های بی‌نشان دفن می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس روز چهارشنبه اعلام کرد که تعداد کشته‌شدگان بدترین آتش‌سوزی هنگ کنگ در دهه‌های اخیر به ۱۵۹ نفر افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مذاکرات درباره آتش‌بس اوکراین با چالش‌هایی رو‌به‌رو شده، دبیرکل سازمان ملل تأکید کرد پایان جنگ باید بر اساس قوانین بین‌المللی باشد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه اروپا طرح بودجه دو ساله ۱۰۵ میلیارد دلاری برای اوکراین را ارائه داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ازبکستان برای اولین بار از زمان بازگشت طالبان، در راستای تقویت روابط تجاری خود با افغانستان، مسیر رفت و آمد با این کشور را بازگشایی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر ادعای رسانه‌های عبری درباره بازگشایی محدود گذرگاه رفح را نادرست دانست و تأکید کرد که این کار فقط در چارچوب آتش‌بس و به صورت دوطرفه انجام شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که اقدام اتحادیه اروپا برای ممنوعیت کامل واردات گاز روسیه تا پاییز ۲۰۲۷، تنها این بلوک را مجبور به داشتن انرژی گران‌تر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فنلاند مدعی شد که بعید است هرگونه توافقی برای توقف جنگ در اوکراین تمام شرایط لازم برای یک صلح عادلانه را برآورده کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است